Hedef 50 kilo diyet günlüğü

VioletCat

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2022
132
165
18
Merhaba, ben suan 68 kiloyum ve 50 kilo olmak istiyorum. Benimle birlikte zayıflamak isteyenleri bekliyorum. Günlük yaptığım şeyleri paylaşacağım.
22/02/2023: 68.00 Güncel kalan: 15.15 kg
23/02/2023: 66.80 beslenme biçimi: aralıklı
24/02/2023: 66.10 oruç
27/02/2023: 66.80
28/02/2023: 65.60
01/03/2023: sabit
02/03/2023: 65.15

Son düzenleme:
Dünkü beslenmeden sonra 1.2 kilo vermişim. Spor da yapmamıştım. Bugün biraz kardiyo yapmayı düşünüyorum

Merhaba, ben suan 68 kiloyum ve 50 kilo olmak istiyorum. Benimle birlikte zayıflamak isteyenleri bekliyorum. Günlük yaptığım şeyleri paylaşacağım.
22/02/2023: 68.00
23/02/2023: 66.80
Arkadaşlar formül ne. Kafayı yiyeceğim ben. Tam verecekken almaya başladım yine. Zorla kendimi kusturacam artık bıktım

Arkadaşlar formül ne. Kafayı yiyeceğim ben. Tam verecekken almaya başladım yine. Zorla kendimi kusturacam artık bıktım
Ben şöyle yapıyorum. Sağlıklı beslenip ve sevdiğim saglıklı seyleri yiyerek. Kalori saymıyorum. Günde 2 ana ögün yiyorum aralarda cay kahve sekersiz olarak, kuruyemis bazen. Böyle uygulaması da işkence olmuyor. Yoksa sürdürmesi zor olur. Bu arada kusarsan daha cok yersin tıkınarak yeme alışkanlığı edinirsin ve tüm kalorileri de atamıyosun. Sindirim ağızda başlıyor. Tavsiye etmem

Ben şöyle yapıyorum. Sağlıklı beslenip ve sevdiğim saglıklı seyleri yiyerek. Kalori saymıyorum. Günde 2 ana ögün yiyorum aralarda cay kahve sekersiz olarak, kuruyemis bazen. Böyle uygulaması da işkence olmuyor. Yoksa sürdürmesi zor olur. Bu arada kusarsan daha cok yersin tıkınarak yeme alışkanlığı edinirsin ve tüm kalorileri de atamıyosun. Sindirim ağızda başlıyor. Tavsiye etmem
Bi ara veriyorum şimdi kesildi vermem. İştahım kesilmişti, ekmeği şekeri kesmiştim. Tek öğün yiyordum açıldı b.k boğazım yine

Bi ara veriyorum şimdi kesildi vermem. İştahım kesilmişti, ekmeği şekeri kesmiştim. Tek öğün yiyordum açıldı b.k boğazım yine
Estağfurullah oyle demeyin lütfen..bence ülkece cok zor bir zaman anlattık psikolojik olarak üzüntünuzu yemekle atabilirsiniz gayet normal kendinize olumlu konuşarak tekrar başlayabilirsiniz.olumlu enerji ve inanmak bence başlıca unsur...kilo verdim midem kucul du yaglarim hergun daha çok eriyor istediğim bedene ulaşıyorum ulaştım.bugun hic kacamak yapmadim ..sağlıksız beslenmiyorum olumlu cümleler...

Evet duraklama dönemi oluyor. Pes etmemek lazım. İştah da değişken. Bende cok kilo alıp verdim. Maksat sürdürülebilir bir beslenme bicimi bulmamız. Yani işkence olmamalı. Başlarda zor oluyor sonra mide küçülüyor ve normal geliyor artık daha azla duyabiliyor insan.daha önce bu süreçten gectim. Ondan geçici olduğunu biliyorum.önemli olan 1 kere hata yaptımı battı balık yan gider yapmamak. Aynen devam etmek beslenmeye.ve kendine daha iyi davranmalısın

Back
X