- 17 Mart 2010
- 26.260
- 67.701
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Yeni nick buldum sana jet girlYetişiriim no problem
Tamam cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni nick buldum sana jet girlYetişiriim no problem
Tamam cnm
Tek rakibim fast food hehehehYeni nick buldum sana jet girl
evvet cnm ünlülerin de çoğu öyle,ya hiç mi bulgur pilavı yemez, sıradan bi çorba içmezsiniz
bundan şüpheleniyordum ben de ama çalıştığım yerdeki diyetisyenin evine konuk olup annesiyle yediklerini görünce emin oldum hahaha
Bende Ankara da Etimesgut Devlet Hastanesi'ne diyetisyen e gittim bilgilerimi car car konuşuyor um kadın bana ne dese bende tiroid filan var ondan kilom
Tabi yıl 2011 filan daha ilk diyetisyen deneyimim ideal de 65 demişti bide 1600 calori vermişti
Bende böyle yaparım canım aynı menü olmasa da 1000 kalori almağı düşünüyorumVeee menüm geliyorr-900 kalori
Uyanınca ılık limonlu sirkeli su
Kahvaltı 2 dilim çiyalı ekmek,tahin,fıstık ezmesi,muz,çilek ,1 parça bitter çoklıt, tarçın,sade kahve
Öğlen 1 koca tabak beyaz makarna (4 dilim ekmek kadar) ,az zeytinyağında kabak sote, acı biber,karabiber, kimyon,zerdeçal
Ara dukan birası
Akşam hindistancevizi sütü,çiya,bezelye proteini bızzt
2 lt su
10.000 adım, 4 mil leslie(2 milinde ellerimde 500 ml su şişeleriyle)
61.4 tüm pazartesi cnm cuma bakıcam :)Merhaba canım,benim kilom aynı 62 regl olucam şişkinliyim falan var, o geçsin s3nin güncel kilon kaç?
Ooo 2.500 alıyordun değil mi bayağı azaltmışsınBende böyle yaparım canım aynı menü olmasa da 1000 kalori almağı düşünüyorum
Dün iftarda çok kaçırdım sıkı diyete başlamak gerekecek
canım selam, gruba bakmak istemedim de tatsızlık çıkmasın diye, herkesin alınganlığı üstünde sanki :)yaz bakalım neler yedin? öyle çok kaçırdım demekle kurtulamazsın
Evet s özde diyoruz ama kilo veremiyoruz offff yaz da geldi(((((Dün iftarda çok kaçırdım sıkı diyete başlamak gerekecek
hakikaten 1.5 ay kaldıEvet s özde diyoruz ama kilo veremiyoruz offff yaz da geldi(((((
karatayla devamını verebilecek miyim bakalım cnmEvet s özde diyoruz ama kilo veremiyoruz offff yaz da geldi(((((
In şallah bakalimkaratayla devamını verebilecek miyim bakalım cnm
offf süper valla afiyetler olsun, hele o son darbeyi yaptığın donutcanım selam, gruba bakmak istemedim de tatsızlık çıkmasın diye, herkesin alınganlığı üstünde sanki :)
valla efenim sayayım, tavuk şiş,bulgur pilavı pidesi, ezmesi köz sebzeleri, patates kızartması ve sonra nutella dolgulu donut
ama karataya başladım 1 dilim ekmek ekleyerek burdan bi arkadaşla :) sen nasılsın kuzum nasıl gidiyor?
Tamam cnmofff süper valla afiyetler olsun, hele o son darbeyi yaptığın donut
karatay nasıl valla bilmiyorum bakarım internetten.
iş-ev arası, diyet devam, değişik bir şey yok Hedef60kgolmak im :)