- 31 Temmuz 2020
- 19.749
- 59.919
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
LenaG im nasıl gidiyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fena değil bu sabah artı gördüm çok şaşırdım yani baya şok oldum sinirim bozuldu. Bu hafta içi tartılmayacağım cuma bakarım yoksa olmuyor diye bırakacağım.LenaG im nasıl gidiyor?
1.5 kg artıydı sanırım dün sabah.Vermemiş misin hiçFena değil bu sabah artı gördüm çok şaşırdım yani baya şok oldum sinirim bozuldu. Bu hafta içi tartılmayacağım cuma bakarım yoksa olmuyor diye bırakacağım.
Planın çok iyi bence hafifSabah chia puding yedim öğle ve akşam haşlanmış karabuğday ve yoğurt yiyeceğim. Bu hafta böyle devam edeyim bakayım ne olacak
Yok ya vermemişim bir de üstüne almışım çok canım sıkıldı. Zaten bu 3 aydır regl olmuyorum ona da kafam fena halde takık1.5 kg artıydı sanırım dün sabah.Vermemiş misin hiç
Planın çok iyi bence hafif
Tahlillerine baktırcaksın zaten canım bakalım bi sorun var mıymışYok ya vermemişim bir de üstüne almışım çok canım sıkıldı. Zaten bu 3 aydır regl olmuyorum ona da kafam fena halde takık
Bilemiyorum valla şu karabuğday kürünü bir yapalım bakalımTahlillerine baktırcaksın zaten canım bakalım bi sorun var mıymış
Artın yüzde olarak normal aslında %1 küsür yani benim 800 gr almam gibi bişey
Bugün de artı geldiysen karb fazla gelmiş olabilir, ne dersin?
Afiyet şifa olsun yediklerinToplam 1081 kalori
2.5 lt su
30 dk leslie
Sağol. Canım nasıl geçti diyetisyenAfiyet şifa olsun yediklerin
Diyetisyen değil de bu bir arkadaşım.Kafa karışıklığımı görüp bana yardım etmek istedi.Bir düzen kurmaya çalışıyoruz birlikteSağol. Canım nasıl geçti diyetisyen
Hadi bakalım eminim güzel bir düzen kuracaksınDiyetisyen değil de bu bir arkadaşım.Kafa karışıklığımı görüp bana yardım etmek istedi.Bir düzen kurmaya çalışıyoruz birlikte
TamamdırBenim bütün hafta aynı olacağı için cumaya kadar menü atmayayım. H. Sonundan itibaren yine menü atarım.
Oyy çokk sevindim yaaDünkü artı sorunum düzeldi. Sorun tartıdaymış aynı şekilde eşim de çok yüksek çıkınca tartıyı resetledik şarj ettik biraz açtık kapadık eşimi normal gösterdi. Ben de bu sabah baktım çok şükür tekrar 117.20 olmuşum.
Tamamdır merak ettim anlatırsın bana daBen de bu gece 5:2 diyetini araştıracağım. Cumadan sonra onu yapmayı düşünüyorum
Selam canım çok sevindim karar vermeneSelamm 4:3 diyetini yapmaya başlıyorum cumadan itibaren gerçi Türkçe pek kaynak bulamadım ama if in bir versiyonu bir gün normal bir gün 500 kalori besleneceğim.
Karabuğday yemekten biraz bunalmış olabilirim
Bugün Leslie de yapamadım çok sıcaktı.