- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 35
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #6.761
Yapsak iyide ben hiç kurallı diyet modunda değilim şuan tek yapabildiğim kaloriyi asmamaya çalışmako zaman kalori olarak 1.250 sınır olablir bi de 5 öğün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapsak iyide ben hiç kurallı diyet modunda değilim şuan tek yapabildiğim kaloriyi asmamaya çalışmako zaman kalori olarak 1.250 sınır olablir bi de 5 öğün
öğün | 1* | 2* | 3* | 4* | 5* | 6*/ekstra | spor |
19 şub | 10.15 büyük yyk diyet mamul limonlu ılık su | beğendi üstü tavuk göğüs ızgara, salata, fırın patates | sade türk kahvesi, fındıklı lokum,1 ikram | limonlu yeşil çay, hellim& piliç füme& hardallı sandviç, söğüş | 20.55 nesfit bar sade nescafe | -/2 ülker pastil | 10.000 adım 26 dk bölgesel 10 dk yerimde koşu + aralarda bölgesel |
20 şub | 12.00 hurma,büyük yyk, limolu ılık su | sebzeli tavuklu şehriye pilavı, havuç ve domatesli karnabahar, mercimek çorbası limonlu ve baharatlı | life in protein bar , siyah çay | kivi, yoğurt, yulaf ezmesi, badem | light beyaz peynir, haşlanmış tatlı patatesli salata | 23.55 diyet mamul limonlu yeşil çay /3 ülker pastil | 10.000 adım 29 dk bölgesel |
21 şub | 10.30 kepekli roll ekmek, light beyaz peynir, yumurta, zeytin marul diyabetik reçel limonlu yeşil çay | türk kahvesi, kurabiye | domates çorbası, kaşarıyla, kepekli roll ekmek | nescafe , ozmo cool | mısırlı tonlu makarnalı, avokadolu salata | 21.30 diyet mamul, 200 ml süt/olips şekersiz 2 gr , 1 şekersiz sakız | 10.000 adım 20 dk low impact cardio(bölgesel de var) |
22 şub | 9.30 patates kızartması, hardal ketçap, mayonez söğüş, light beyaz peynir, limonlu yeşil çay | türk kahvesi, çikolata | kaşarlı ve salça soslu et döner dürüm , patates kızartması, çiğ köfte, salata, sonra çay ve dondurmalı irmik helvası | yaban mersini, badem | tavuk haşlama, kimyon yoğurt, salata | 21.00 limonlu detoks çay doğuş, eti cin/vitaminli şeker 5 gr | 14.000 adım 2 mil leslie 10.000 adım 20 dk low impact cardio(bölgesel de var) |
23 şub | büyük yyk, limonlu ılık su , diyet mamul | soya soslu tavuklu salata, nimet kekikli ekmek | siyah çay, protein bar | şekerli siyah çay, zeytinli açma | türk kahvesi, chocolte fudge cake | light beyaz peynir, mısır, baharatlı zeytin, kimyon ve kuru naneli salata/ vitaminli şeker 5 gr | 15.000 adım 10 dk 2 kg ağırlıkla bölgesel,5 dk parktaki aletlerde bölgesel |
24 şub | |||||||
25 şub | |||||||
26 şub | |||||||
27 şub | |||||||
28 şub | |||||||
29 şub | |||||||
1 mar |
şeker kaç gram yiyosundur pekiYapsak iyide ben hiç kurallı diyet modunda değilim şuan tek yapabildiğim kaloriyi asmamaya çalışmak
en dikkat ettiğim günlerde bile 80 ni geçiyorşeker kaç gram yiyosundur peki
Çok da fazla değil cnm düşünebilirsin bazı günleren dikkat ettiğim günlerde bile 80 ni geçiyor
Dışarı çık gez yeGünaydın
Yarın direksiyon sınavı var bugün nasıl geçecek fikrim yok.
Sıkıntı yok sakin ol. Geçmiş olsun. Önce sağlık. Meyve corba bitki çayları öyle geçirmeye çalış.Ay belki geri alırım kiloları yaa ben hastayken veremiyorum kiii
Di mi sonra detoks yaparım ❤Sıkıntı yok sakin ol. Geçmiş olsun. Önce sağlık. Meyve corba bitki çayları öyle geçirmeye çalış.