- 31 Temmuz 2020
- 19.761
- 59.919
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #2.581
canım 10 günlük hedefler koyucam en sonunda yapabildiğim en istikrarlı ve sağlıklı düzene ulaşıcam10 gün mü çok uzun bir süre hani plan yapıyordun
hep beraber şahit olacağız bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım 10 günlük hedefler koyucam en sonunda yapabildiğim en istikrarlı ve sağlıklı düzene ulaşıcam10 gün mü çok uzun bir süre hani plan yapıyordun
Ay sulu göz biriyim zaten çok tatlısın gerçektenyiaaaaa öyle bir sarılmak istedim ki sana şu an
keşke yakın olaydık gezerdik birlikte he kızlarrr
sen deAy sulu göz biriyim zaten çok tatlısın gerçekten
Gezerdik tabi yalnız benim çenem çok düşüktür başınız şişerdi
canım kısaca anlatsana, kendi ailenle ilişkin nasıldı ve şimdi nasıl?Şu KK da aldığım desteği,empatiyi eşim hariç kimseden görmemem ne garip…
İnşallah canımcanım 10 günlük hedefler koyucam en sonunda yapabildiğim en istikrarlı ve sağlıklı düzene ulaşıcam
hep beraber şahit olacağız bakalım
Benim de çenem düşüktürAy sulu göz biriyim zaten çok tatlısın gerçekten
Gezerdik tabi yalnız benim çenem çok düşüktür başınız şişerdi
susan insan hiç sevmemBenim de çenem düşüktür
Hergün şükrediyorum eşim için Ailem harikaydı ama bir tek kardeşim kaldı babam ve annem vefat etti. İkisini de çok özlüyorum kardeşimle her hafta görüşüyoruzcanım kısaca anlatsana, kendi ailenle ilişkin nasıldı ve şimdi nasıl?
komşular
gerçekten eşine bir daha bir daha sarıl kuzum ne kadar şanslı bir kadın olduğunu kendine hatırlat
Mekanları Cennet olsun canım inşallahHergün şükrediyorum eşim için Ailem harikaydı ama bir tek kardeşim kaldı babam ve annem vefat etti. İkisini de çok özlüyorum kardeşimle her hafta görüşüyoruz
Açıkçası bütün arkadaşlarım işyerindeymiş beyaz yakalı çalıştım 10 senedir evdeyim sonra tüm bağlar koptu şu an hiç arkadaşım yok. Komşum da yok. Yani merhaba merhaba.
Ahahah afiyet olsunKaç gündür dondurma yemiyorum valla koydum bi 70 gr oh be
Yaa Allah rahmet eylesin tatlımHergün şükrediyorum eşim için Ailem harikaydı ama bir tek kardeşim kaldı babam ve annem vefat etti. İkisini de çok özlüyorum kardeşimle her hafta görüşüyoruz
Açıkçası bütün arkadaşlarım işyerindeymiş beyaz yakalı çalıştım 10 senedir evdeyim sonra tüm bağlar koptu şu an hiç arkadaşım yok. Komşum da yok. Yani merhaba merhaba.
Sağol canımMekanları Cennet olsun canım inşallah
Sağol canımAhahah afiyet olsun
şeker çok oldu bugün dicem güülücen gül kız ahahaKaç gündür dondurma yemiyorum valla koydum bi 70 gr oh be
Evet çok oldu seker seviyorum benim zorum sekerle zaten önceki diyetlerimde de böyle beslendim verdim hepşeker çok oldu bugün dicem güülücen gül kız ahaha
Sağol canımYaa Allah rahmet eylesin tatlım
görüşebileceğin arkadaşın yok mu en azından dertleşirsiniz kuzum
Benim de var ben istemiyorum zaten bunun ortası olmazSağol canım
Yok maalesef
Biri vardı sıfır karbonhidrat diyeti yapıyordu kk da tüm gün sıfır karbonhidrat tüketip tüm hakkını çikolata ile tamamlıyordu baya kilo vermiştiEvet çok oldu seker seviyorum benim zorum sekerle zaten önceki diyetlerimde de böyle beslendim verdim hep