- 17 Mart 2010
- 26.260
- 67.701
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Haftada 664 gram54.3 üm canlaar 100 değil ama 102 günde sonucum 9.3 kg şimdi korumaya geçebiliriim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haftada 664 gram54.3 üm canlaar 100 değil ama 102 günde sonucum 9.3 kg şimdi korumaya geçebiliriim
Hoşgeldiin nerelerdesinnn
Ayy 65 mi yazmışım 55.3 cnm
Cnm haftada belli gün sayısı kadar yapılmalı fikdinden yanayım ben de öyle başladım pazartesiden itibaren oturtmayı hedefliyorum 2 gün mesela, 2 gün de yoğurt sebze ağırlıklı olabilirburalardayımmm, burdayımmm
ketojenik beslenme düzenine geçmek istiyorum ne diyosun bu işe?
tebrikler burcummm harikasınnnn54.3 üm canlaar 100 değil ama 102 günde sonucum 9.3 kg şimdi korumaya geçebiliriim
Teşekkürler kaptimmm iyi ki varsınıztebrikler burcummm harikasınnnn
Sende iyi ki varsın canımTeşekkürler kaptimmm iyi ki varsınız
birilerine faydam dokunur diye topiği açtım ama uğrayan yok :) 100 gün fazla geliyor belki de hep şok diyetlerden kaybediliyo yıllar ama
hoşgeldiin buraya gelmek yolun yarısı bence cnmBende geldim sayfan hayırlı olsun canım bende aldım birazcık sankim azcık gibi korkuyorum tartılmaya
Ah ah bende aldım nerdeyse 8 kilo almışım bu çarşamba adanaya gidiyorum kızı antepe üniversiteye bırakacağız ordan da adanaya ondan sonrada sıkı bir diyete başlamam lazımTekrar kilo aldım beenn 100 güne tekrar başlıcam beeen
selammm
canım beni de hep yolculuklar mahvetti ben bozma derim yolculuğa uygun bir program yap yanına birşeyler al cnm orda da kebap yersen sırf salatayla yemeye çalış,yemediğin şey değil nasılsa biraz sabredelimAh ah bende aldım nerdeyse 8 kilo almışım bu çarşamba adanaya gidiyorum kızı antepe üniversiteye bırakacağız ordan da adanaya ondan sonrada sıkı bir diyete başlamam lazım
Canım kolay gelsin, sağolHayırlı olsun topiğiniz. Kocamla iddiaya girdim . Yılbaşında 60 olmak zorundayım yeniden başladım
Merhaba ben de sizi tebrik ederimmerhaba tebrikler benim de 1 kilo gitti
Dün 900 grdı 1 kiloya yuvarlamıştım bugün tam -1.1 kgmerhaba tebrikler benim de 1 kilo gitti