- 31 Temmuz 2020
- 19.749
- 59.919
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #2.061
1 mil leslie?Spor yapacaktım buraya takıldım kaldı yine
Kapı güvenlik vs noldu cnm terasa çıkarmak yeter mi sizce eşyaları
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 mil leslie?Spor yapacaktım buraya takıldım kaldı yine
Evet ama bak şimdi şöyle bir durum da var kendisi benden 10 kg zayıf sadece ve akşamları yani her akşam benimle diyet yemekleri yiyip üstüne yarım kilo tatlı yiyor karşımdaHarikasınız eşin de destek oluyör ne güzel kızzzz
İyi geceler canımiyi geceler
Olsun gıcık olsa o 10 kiloyu gözüne sokardıEvet ama bak şimdi şöyle bir durum da var kendisi benden 10 kg zayıf sadece ve akşamları yani her akşam benimle diyet yemekleri yiyip üstüne yarım kilo tatlı yiyor karşımda
Ben de bugün içtim senden görüp anneme de yaptımBen de adaçayı içiyorum ödem söktürücü ve metabolizma hızlandırıcı olduğunu bilmiyordum tadı çok hoşuma gidiyor
Ay evet bir kere bile bir laf etmedi her halinle güzelsin der hep. Onun tek derdi benim sağlığımOlsun gıcık olsa o 10 kiloyu gözüne sokardı
Ohh şifa olsunBen de bugün içtim senden görüp anneme de yaptım
Oyy 41 kere maşallahhAy evet bir kere bile bir laf etmedi her halinle güzelsin der hep. Onun tek derdi benim sağlığım
Sana da iyi gecelerrHerkese iyi geceler
Çok romantiksinizAy evet bir kere bile bir laf etmedi her halinle güzelsin der hep. Onun tek derdi benim sağlığım
TebriklerGünaydin kizlar dün kaloriyi yazmayi yine unutmusum :) 800 kalori olmus :)
Bugün tartildim 2.5 kilo vermisimm :):)
Bnde sabah limonlu sirkeli su ictim simdi sade limonlu kahve iciyorum kahvaltiyi 12 de yapcam:)Kahvaltı yapmadım 1 tane Nesfit yulaf bar yedim şimdi çarşıya çıkıyorum kendime Türk kahvesi ısmarlayacağım
Annem de iciyor sirkeli su nasılsın içiyorsunuz ben içemem ya gargara yaparken bile fena kötü oluyorumBnde sabah limonlu sirkeli su ictim simdi sade limonlu kahve iciyorum kahvaltiyi 12 de yapcam:)
Bnde icemiyordum da limon sıkıyorum icine o biraz tadini guzellestiriyo :)Annem de iciyor sirkeli su nasılsın içiyorsunuz ben içemem ya gargara yaparken bile fena kötü oluyorum