Hebatit b hakkında bilgisi olan varsa bakabilir mi?

Annem hepaptit B yıllardır. Değerler hakkında bir şey diyemem ama annem gayet normal.

Degerlerinize gore bu viruse maruz kalmis ve iyilesmissiniz. Bagisiklik olusmus bu durumda korkmaniza gerek yok. Ama iciniz rahat etsi isterseniz. Herhangi bir devlet hastanesinde enfeksiyon hastaliklari biriminden tekrar baktirabilirsiniz. Benim esiminde bagisikligi olusmus bilgim ondan

Eğer daha önce hepatit b aşısı olduysanız bağışıklığınım olduğunu gösterir bu... ben küçükken olmuşum o yüzden hepatite karşı bağışıklığım varmış bende hamilelik testlerinde biran korkmuştum ne bu diye meğer hepatit b değilde aşıdan dolayı bağışıklık kazanmışım .. Sizde de öyledir büyük ihtimalle..

Konuda iddialı konuşanların dedikleri yalnış, mütevazi şekilde arada Bilgi verenlerin dedikleri doğru :) bence doktor olmadıkça kesin yorum yapmamak lazım. Ama aile hekimi kısaca Bilgi verebilirdi sen daha önce bu hastalığı geçirmişsin ama bağışıklık kazanmışsın yine de karaciğerini kontrol amaçlı dahiliyeye gidebilirsin diyebilirdi. Ama işte aile hekimleri yatsın anca ne diyim

Merhaba size bu konu yani Hepatit B hakkinda danismak istiyorum, özelden mesaj atmam
Mümkünmü?

merhaba doktor ne dedi

benim de 2.93

daha once hep 0 civari cikardi simdi yukselmks neden olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…