- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.961
- 1.423
- 60
evet abla
bence mantıklı abla, ve bunun gibi başka vaadleride var, geçen bi konu açmıştım oku bak onu çok tatlı bence :)Benim kızda oyumu ona vercem diyordu 5000 lafını ahandaa böyleolmuştu
Hdp barajı geçtiğinden beri ''cehape zihniyeti,ke-mal '' minvalinde argümanlar azalarak hatta yok olarak yerini arabesk milliyetçiliğine bıraktı farkında mısın duka ? Bu bir tesadüf olamaz bence.
hayır bir de PKK'nın terör örgütü olduğunu seçim dönemlerinde hatırlıyorlar ya bir tek...Ah sorma Chelzy yaa, hedefte hep Hdp'ye oy veririm diyenler var. Ke-mal esprilerinde seviye düşüktü ama daha samimiydi bu "terörislerrrr, vatanımızzz, hainleeerr!!!" çıkışlarından.
Açık açık söylese biri, neden kaybetmek isteyeyim tek başına iktidar olmayı ben de stratejik düşünüyorum Hdp'nin geçmesini istemiyorum diye valla teşekkür edeceğim ya.
bence mantıklı abla, ve bunun gibi başka vaadleride var, geçen bi konu açmıştım oku bak onu çok tatlı bence :)
iş aş haydar baş
hayır bir de PKK'nın terör örgütü olduğunu seçim dönemlerinde hatırlıyorlar ya bir tek...
sanırsın Temmuz öncesinde PKK asker polis şehit etmiyordu da tarladan patates topluyordu
Yanlis olan dagdan inip hicbir ceza almamalariydi. Yanlis olan doguda kendi kolluk kuvvetlerini kendi mahkemelerini kurup yol kesip kimlik sorarken bir sey yapilmamasiydi. Yanlis olan cozum sürecinde silah birakmayacagi asikar olan pkk bir de sehirleri bombalarla donatirken istihbarat zafiyeti yasanmasiydi. Aponun baris elçisi yapılması , özerklik insasina baslanan doğuya gozlerin kapatilmasiydi.@dansmarue
Bunlari ak parti soktu diyoruz ya hani. Gel birlikte mantıklı ca düşünelim. 30 yıldır süre gelen bi savaş var. Ne dedi akp -bırak silahi kur partini dağdan in ne istiyosan medenice halledelim.
Yanlış miydi şimdi bu yapılan sence. yanlış olan onlarin bu süreci kullanmalari ve arkadan vurmalariydi.
ha şu varki erdogan kendisine nefretin bu kadar ileri gidip pkk ya oy verebileceğini oda düşünemedi.
Yanlis olan dagdan inip hicbir ceza almamalariydi. Yanlis olan doguda kendi kolluk kuvvetlerini kendi mahkemelerini kurup yol kesip kimlik sorarken bir sey yapilmamasiydi. Yanlis olan cozum sürecinde silah birakmayacagi asikar olan pkk bir de sehirleri bombalarla donatirken istihbarat zafiyeti yasanmasiydi.
kaos.Şimdi HDP ye oy vereceksiniz barajı geçecek ama yine AKP birinci sırada olacak CHP veya MHP iktidar olamayacak bu iki parti yine koalisyon için şartlar sunacak yine AKP kabul etmeyecek yine hükümet kurulmayacak peki sonra ne olacak yine seçim mi?
İşte istenilen ne ben de bunu merak ediyorum açıkcası. AKP'nin iktidar olması istenilmiyor tamam peki ne olacak? Bana kalsa artık ben de istemiyorum.kaos.
sence ne olmalı peki.
koalisyon kesin olmalı artık. 3cü seçim halkın iradesiyle dalga geçmek olur..İşte istenilen ne ben de bunu merak ediyorum açıkcası. AKP'nin iktidar olması istenilmiyor tamam peki ne olacak? Bana kalsa artık ben de istemiyorum.
Sürekli seçim olacak ve aynı sonuçlar hükümet kurulamayacak kurulsa da koalisyon en fazla kaç ay dayanacak? AKP nin iktidar olmaması durumunda ne olabilir acaba?
Keşke AKP ve CHP ile kurulsa öyle ya da böyle kuruldu diyelim ne kadar dayanabilir iki uç parti. MHP zaten hiç birşeye yanaşmıyor.
Bahçeli de Davutoğlu da sağ parti olabilirler fakat koalisyon olursa anlaşacaklarını sanmıyorum.
Bak şuan deseler ki CHP tek başına iktidar olacak tüm samimiyetimle CHPye veririm oyumu. Bu demek değil ki ne CHP sevdalısıyım ne de AKP ama koalisyon kuruldu diyelim AKP ile CHP ne kadar iyi olabilecek? Eğer gerçekten iki partiden iyi bir hükümet olacaksa olsun ama ben inanamıyorum.koalisyon kesin olmalı artık. 3cü seçinm halkın iradesiyle dalga geçmek olur..
koalisyondan korkmamak gerekir. bu ülkede çok güzel koalisyonlar oldu geçmişte. yürür yürür..Bak şuan deseler ki CHP tek başına iktidar olacak tüm samimiyetimle CHPye veririm oyumu. Bu demek değil ki ne CHP sevdalısıyım ne de AKP ama koalisyon kuruldu diyelim AKP ile CHP ne kadar iyi olabilecek? Eğer gerçekten iki partiden iyi bir hükümet olacaksa olsun ama ben inanamıyorum.
Bu üç partiden birinden biri iktidar olmadığı sürece uzun sürmez yine seçime gidilir.
Ya tamamen yeni bir parti olacak bir anda iktidar olabilecek ki öyle birşey de yok ortada. Ama Koalisyon olsa CHP ile AKP yine çoğunlukta ve CHP ile o kadar birbirine saydırdıktan sonra başbaşa oturup da anlaşacaklarını sanmıyorum.
Tamam AKP de iktidar olmasın halkın %60ı istemiyor ama aynı sonuçlar çıkarsa eğer koalisyon kurulsa bile uzun sürmez.
Hadi inşallah bu sefer öyle olsunkoalisyondan korkmamak gerekir. bu ülkede çok güzel koalisyonlar oldu geçmişte. yürür yürür..
umarım sürer. yoksa kaosa doğru gider bu ülkeHadi inşallah bu sefer öyle olsun
Benim araştırmalarıma göre en kısa koalisyon hükümeti 2 ay uzun koalisyon hükümeti 3,5 yıl sürdü ve ülkenin ekonomisi çöktü. Hatta yurt dışından adam getirdiler ekonomiyi düzeltmek için ve Bahçeli erken seçime gidilmesini istedi sonunda AKP iktidar oldu. Eğer koalisyon olursa sürekli seçime gidilir. 2 ay 7 ay 1 yıl gibi sürelerde seçim olur. Bana AKP ve CHP koalisyonunun 3,5 yıl sürmesi ütopik geliyor.
PKK yanlisi olmayanlar AKPnin bu ulkeye verecegi zarardan daha cok korkuyorlar. O yuzden HDP baraj altinda kalmasin, koltuklari AKPye yarayip Tayyip tek basina hukumdar olmasin diye HDPye oylarini gene vereceklerdir. Hic birini suclayamam. HDPnin Mecliste koltuk sahibi olmasi bu ulkenin emniyet sibobu haline geldiyse getirenler dusunsun.
dünyada koalisyonla yönetilen bir sürü ülke var.Hadi inşallah bu sefer öyle olsun
Benim araştırmalarıma göre en kısa koalisyon hükümeti 2 ay uzun koalisyon hükümeti 3,5 yıl sürdü ve ülkenin ekonomisi çöktü. Hatta yurt dışından adam getirdiler ekonomiyi düzeltmek için ve Bahçeli erken seçime gidilmesini istedi sonunda AKP iktidar oldu. Eğer koalisyon olursa sürekli seçime gidilir. 2 ay 7 ay 1 yıl gibi sürelerde seçim olur. Bana AKP ve CHP koalisyonunun 3,5 yıl sürmesi ütopik geliyor.
Şimdi HDP ye oy vereceksiniz barajı geçecek ama yine AKP birinci sırada olacak CHP veya MHP iktidar olamayacak bu iki parti yine koalisyon için şartlar sunacak yine AKP kabul etmeyecek yine hükümet kurulmayacak peki sonra ne olacak yine seçim mi?
Bak şuan deseler ki CHP tek başına iktidar olacak tüm samimiyetimle CHPye veririm oyumu. Bu demek değil ki ne CHP sevdalısıyım ne de AKP ama koalisyon kuruldu diyelim AKP ile CHP ne kadar iyi olabilecek? Eğer gerçekten iki partiden iyi bir hükümet olacaksa olsun ama ben inanamıyorum.
Bu üç partiden birinden biri iktidar olmadığı sürece uzun sürmez yine seçime gidilir.
Ya tamamen yeni bir parti olacak bir anda iktidar olabilecek ki öyle birşey de yok ortada. Ama Koalisyon olsa CHP ile AKP yine çoğunlukta ve CHP ile o kadar birbirine saydırdıktan sonra başbaşa oturup da anlaşacaklarını sanmıyorum.
Tamam AKP de iktidar olmasın halkın %60ı istemiyor ama aynı sonuçlar çıkarsa eğer koalisyon kurulsa bile uzun sürmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?