• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HDP'nin Van Mitingine Vatandaşlar İlgi Göstermedi

Ahhaha Atatürk'ün ilke,inkilaplarina ve cumhuriyete olan sadakat ölçüsünü HDP'ye oy vermekle sinamaya calisanlar şehit haberinde neyin goygoyunu yapti ki ?

Inşallah hdp birinci parti olur iktidarı kucaklarda bu seferde AKP'ye atarsiniz o caaaaagggggnim stratejik (!) oylarınızı ve dahi kalibimi basarim o mecburiyet ölçüsünde bile yine HDP yanlısı olur yine de Akp'ye oy atmazsiniz niye biliyor musunuz sizinki vatan millet sevdası değil ha !

Vallahi de billahi de AKP gitsin de kim gelirse gelsin mantığı :)

Ahhaha Atatürk'ün ilke,inkilaplarina ve cumhuriyete olan sadakat ölçüsünü HDP'ye oy vermekle sinamaya calisanlar şehit haberinde neyin goygoyunu yapti ki ?

Inşallah hdp birinci parti olur iktidarı kucaklarda bu seferde AKP'ye atarsiniz o caaaaagggggnim stratejik (!) oylarınızı ve dahi kalibimi basarim o mecburiyet ölçüsünde bile yine HDP yanlısı olur yine de Akp'ye oy atmazsiniz niye biliyor musunuz sizinki vatan millet sevdası değil ha !

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:doğru tespitt.

mhp'li çok çevremde akp'yeasla diyen insanlar bile son seçimlerden sonra oy verdikte ne oldu ha mhp'ye ha akp'ye vermiş gibi olduk yorumunda bulundular. Bahçelinin hiç bir çabası olmadı üçlü muhalefete yaklaşmadı, koalisyona yanaşmadı.
kısaca sorumluluk almadığını düşünen çok kişi var ve bu kişşilerin hepsi akp'ye oy verir.
MHP'nin sorumluluk almamasına alternatif görüşler de var. Mesela ben de koalisyona yanaşmamasını sorumluluktan kaçma olarak görmeyenlerdenim. Ama tabi AKP'ye dönmemelerini ummaktan başka yapabileceğim bir şey yok.

MHP'nin sorumluluk almamasına alternatif görüşler de var. Mesela ben de koalisyona yanaşmamasını sorumluluktan kaçma olarak görmeyenlerdenim. Ama tabi AKP'ye dönmemelerini ummaktan başka yapabileceğim bir şey yok.

Hayırlısı inşallah bakalım 1 Kasımı merkla bekliyoruz.

AKP gitsin diye HDP'ye oy vermeyi "HDP'nin cumhuriyeti koruması beklentisine" bağlamanı hayretle izliyorum. Cumhuriyeti koruma kısmı HDP'ye oy vermede değil AKP'ye oy vermemede. Çocuğa anlattırır gibi söyletiyorsunuz.

Şimdik Van'da yaşayan biri CHP ye oy atarsa bi etkisi olur mu çünkü Van'da barajı geçemiyor bu parti?

Berkin'in annesini yuhalatti diye gönül koyup iliklerinize kadar nefret ettiğiniz adama hiiic mi hic bilenmeyin şukela ablalar. Stratejik (!) dediğin oyu atmakla varlığını zaten bi fiil kabul ettiğin adamların Atatürk için dediği şeyleri ve akabinde ananiza avradiniza ve dahi yedi duvelinize küfür edip sokup sokup çıkaran adamları bağrıniza stratejik olarak zaten basmissiniz

Erdoğan'in lafları mi koyar size be !

Son düzenleme:
AKP gitsin diye HDP'ye oy vermeyi "HDP'nin cumhuriyeti koruması beklentisine" bağlamanı hayretle izliyorum. Cumhuriyeti koruma kısmı HDP'ye oy vermede değil AKP'ye oy vermemede. Çocuğa anlattırır gibi söyletiyorsunuz.
Hdp Cumhuriyeti niye korusun yahu

Hdp'ye oy verip Cumhuriyeti koruyacaklara yazıyorum ben

Vallahi yazdıgim şeyi çocuğa anlatır gibi tane tane de ben açıklamak zorunda kalıyorum senin gibi ;)

Hdp Cumhuriyeti niye korusun yahu

Hdp'ye oy verip Cumhuriyeti koruyacaklara yazıyorum ben

Vallahi yazdıgim şeyi çocuğa anlatır gibi tane tane de ben açıklamak zorunda kalıyorum senin gibi :KK66:

Denize düşen yılana sarılır deyip veriyorlar oyları hdp'ye. Doğrumu değil tabiki.

Iyi de oy verirken yılan ve oğul hikayesini bilmiyorlar sanırım

Hani bilirsin sen de bu evlat acisi ben de bu kuyruk yarası olduğu müddetçe diye bitiyor sonu

Valla ben şunu söylerim hep eski düşman dost olmaz.
kim kime oy verir çok da umrumda değil ama bu ülkenin kurtuluşu kesinlikle hdp değil.
hee akp olduğunu da söyleyemem tabi ki ikisini çok farklı görmüyorum. biri gitsin diye diğerine oy vermek yapacağım en son iştir.

Gerçekte Hdp ile alakası olmayıp gerekirse Hdp'ye stratejik olarak oy veririm diyenlere herkesten çok Akp'li arkadaşların celallenmesi aslında durumu hiç bilmeyen biri için bile anlaşılır kılıyor.

Ya şu dibine kadar milliyetçilik rollerini bir geçin Allah aşkına yüreklice söyleyin işte, tek başına Akp'nin iktidar olmasını istiyorum ve bunun önündeki engel olarak Hdp'yi görüyorum, onların barajı geçmesini istemiyorum. Çok net yani bu. Vallahi şöyle söyleyen birini görsem tebrik edeceğim açık sözlülüğünden ötürü ve haklısın, tutarlısın diyeceğim. Şu sahte vatan millet sakarya edebiyatına deli oluyorum hakikaten.

Valla ben şunu söylerim hep eski düşman dost olmaz.
kim kime oy verir çok da umrumda değil ama bu ülkenin kurtuluşu kesinlikle hdp değil.
hee akp olduğunu da söyleyemem tabi ki ikisini çok farklı görmüyorum. biri gitsin diye diğerine oy vermek yapacağım en son iştir.
Hah bak !
Git Chp'ye ver Mhp'ye ver olmadı Haydarima Basima ver :))))

Yahu HDP ne ?

Vurur reye ifadesi ! Reyy de Reyy Reyy :KK73:

Hah bak !
Git Chp'ye ver Mhp'ye ver olmadı Haydarima Basima ver :))))

Yahu HDP ne ?

Vurur reye ifadesi ! Reyy de Reyy Reyy :KK73:

ayyy ben bu sefer haydar başa vericem zaten adamım yaa :KK45::KK49:
asgari ücreti 5 bin lira olacakmış daha ne olsun be kontes :D
:KK200: oyum haydar başa akp'ye,hdp'ye mhp'ye chp'ye vermekten çok daha iyidir bence.

Gerçekte Hdp ile alakası olmayıp gerekirse Hdp'ye stratejik olarak oy veririm diyenlere herkesten çok Akp'li arkadaşların celallenmesi aslında durumu hiç bilmeyen biri için bile anlaşılır kılıyor.

Ya şu dibine kadar milliyetçilik rollerini bir geçin Allah aşkına yüreklice söyleyin işte, tek başına Akp'nin iktidar olmasını istiyorum ve bunun önündeki engel olarak Hdp'yi görüyorum, onların barajı geçmesini istemiyorum. Çok net yani bu. Vallahi şöyle söyleyen birini görsem tebrik edeceğim açık sözlülüğünden ötürü ve haklısın, tutarlısın diyeceğim. Şu sahte vatan millet sakarya edebiyatına deli oluyorum hakikaten.

Hdp barajı geçtiğinden beri ''cehape zihniyeti,ke-mal '' minvalinde argümanlar azalarak hatta yok olarak yerini arabesk milliyetçiliğine bıraktı farkında mısın duka ? Bu bir tesadüf olamaz bence.

Back