pelin zaten alacağı en fazla oyu aldı. bundan fazlası olamaz. çoğu kürt kökenli vatandaşlar veriyor. bakarsan nüfusa zaten azınlık bir nüfus.ee canım benim bu adamların barajı aşmalası bu kadar oy alması bile ütopyaydı bir zamanlar.
Bana göre akp'nin bile hala bu kadar oy alması ütopya ama bak gerçekler öyle değil.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
HDP'nin Van Mitingine Vatandaşlar İlgi Göstermedi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.228
- 498
aksini iddaa edenler yani HDP baraj dışı kalmalı diyenler de zaten şeriat yanlısı değil ki.peki oky hdp bu stratejik oyları arkasına alarak tek parti iktidar olsa o bize ne yapar düşünebiliyor musun?
AKP'yi savunmuyorum ama cumhuriyeti ve laikliği kurtarmamız hdp'ye kalmış ise ee ölmüşüz ağlayanımız yok.
Derdimiz PPK tabutunu sırtlananları, "PKK sizi tükürüğüyle yok eder" diyenlerden demokrasi uğruna ekmeklerine yağ sürmenin benim zihniyetime göre yanlış ötesi, mantık dışı olması. Hangi demokrasi terörü destekliyor ki?
Hangi ülkede bu kadar aleni yemek yiyor teoristler?
- 15 Mayıs 2012
- 3.095
- 2.708
- 83
- 34
pelin zaten alacağı en fazla oyu aldı. bundan fazlası olamaz. çoğu kürt kökenli vatandaşlar veriyor. bakarsan nüfusa zaten azınlık bir nüfus.
Bende diyorum ki stratejik oylar sayesinde daha fazla güçlenecekler. Bu olmayacak birşey değil heleki bizim ülkemizde.
sen cumhuriyeti savunmak adına (sözüm sana değil) bizzat bayrağını,Atanı ayaklar altına alan bir partiye üstelik yüzyıllardır iliğimizi kemiğimizi kurutmuş pkk destekçisi bir partiye oy vererek kendinle çeliş miyor musun? Dediğim gibi bana mantıklı gelmiyor.
anladım. ben farklı düşünüyorum. çok güçlenmezler. zaten meclistede bir şey yapamazlar. işte anca bu kadar oy ve milletvekili çıkarırlar.. oda mecliste düdüklerinin ötmesine izin vermez.Bende diyorum ki stratejik oylar sayesinde daha fazla güçlenecekler. Bu olmayacak birşey değil heleki bizim ülkemizde.
sen cumhuriyeti savunmak adına (sözüm sana değil) bizzat bayrağını,Atanı ayaklar altına alan bir partiye üstelik yüzyıllardır iliğimizi kemiğimizi kurutmuş pkk destekçisi bir partiye oy vererek kendinle çeliş miyor musun? Dediğim gibi bana mantıklı gelmiyor.
- 13 Ağustos 2015
- 746
- 1.257
- 113
- 37
hadi sana bir ihlal. cumhurbaşkanının yüzde 50 yi i evde zor tutuyorum demesi,
halkı galeyana getirseydi .
iç savaş çıkardı Allah korusun.
yada berkiin ölüsü üstüne annesini yuhalatması..
ölen o gençler.
bunlar yaşam hakkları insanların.
elinde kuranla propaganda yapması cumhurbaşkanı olarak. laikliğin dibine darı ekmesi değilmi ..
cumhurbaşkanının tarafsızlığı ilkesiine aykırı değilmi hareketleri
Ölen insanlara hepimiz üzüldük. Her iki taraftanda ölüler vardı. Bir kişiyi kullanıp devlete karşı ayaklanmalar başlatıldı.
Cumhurbaşkanı tarafsız olmalı evet. Peki şöyle düşün. Neden chpye Atatürk un partisi diyoruz. Atatürk cumhurbaşkanı degilmiydi.
- 15 Mayıs 2012
- 3.095
- 2.708
- 83
- 34
aksini iddaa edenler yani HDP baraj dışı kalmalı diyenler de zaten şeriat yanlısı değil ki.
Derdimiz PPK tabutunu sırtlananları, "PKK sizi tükürüğüyle yok eder" diyenlerden demokrasi uğruna ekmeklerine yağ sürmenin benim zihniyetime göre yanlış ötesi, mantık dışı olması. Hangi demokrasi terörü destekliyor ki?
Hangi ülkede bu kadar aleni yemek yiyor teoristler?
Aynen öyle
o kurduğu için olmasın.Ölen insanlara hepimiz üzüldük. Her iki taraftanda ölüler vardı. Bir kişiyi kullanıp devlete karşı ayaklanmalar başlatıldı.
Cumhurbaşkanı tarafsız olmalı evet. Peki şöyle düşün. Neden chpye Atatürk un partisi diyoruz. Atatürk cumhurbaşkanı degilmiydi.
.ayrıca o dönemin koşullarıyla bu dönemi bir tutmak yanlış..
- 15 Mayıs 2012
- 3.095
- 2.708
- 83
- 34
anladım. ben farklı düşünüyorum. çok güçlenmezler. zaten meclistede bir şey yapamazlar. işte anca bu kadar oy ve milletvekili çıkarırlar.. oda mecliste düdüklerinin ötmesine izin vermez.
Tayyip Erdoğana da muhtar bile olamassın demişler adam şimdi Cumhurbaşkanı başkanlığa oynuyor oky dediğim gibi bu ülkede en olmaz denilenler oluyor.
(bu örneği vereceğim aklıma gelmezdi ama) Oyüzden bu konuda hdp'yi bu kadar küçümseme.
pelin bu ülkede sağ oylar her zaman daha fazladır. halkımız sağa yatkındır . dininede .. bunları içinde barındıra bir parti zaten oy alacaktı . erdoğanda oyunu kuralına göre oynayan biri.Tayyip Erdoğana da muhtar bile olamassın demişler adam şimdi Cumhurbaşkanı başkanlığa oynuyor oky dediğim gibi bu ülkede en olmaz denilenler oluyor.
(bu örneği vereceğim aklıma gelmezdi ama) Oyüzden bu konuda hdp'yi bu kadar küçümseme.
- 13 Ağustos 2015
- 746
- 1.257
- 113
- 37
o kurduğu için olmasın.
.ayrıca o dönemin koşullarıyla bu dönemi bir tutmak yanlış..
Tami tamına aynı şey. Neyse birazda giden kadın haklarından bahsetmek istermisin?
2ci cümlemide koy oraya. dönemin şartları. yaşananlar. aynı değil...Tami tamına aynı şey. Neyse birazda giden kadın haklarından bahsetmek istermisin?
ha ederdimde baş örtüsüne getireceksin şimdi olayı. konu uzayacak. bende birazdan çıkacağım. sen getir gelince takip edeyim bari2ci cümlemide koy oraya. dönemin şartları. yaşananlar. aynı değil...
- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.888
- 218
ee canım benim bu adamların barajı aşmalası bu kadar oy alması bile ütopyaydı bir zamanlar.
Bana göre akp'nin bile hala bu kadar oy alması ütopya ama bak gerçekler öyle değil.
ben haziran seçimleri sonrası çok yazdım hdp meclise girince burdaki kk üyeleri sevindiler kutlamalar yaptılar hdp size kapak olsun dediler bir dünya yorumlar yazıldı pelin...
dedim ki bu kadar sevinmeyin hdp pkk nın partisidir.inşallah dediğiniz gibi herşey güllük gülistanlık olur ama ben böyle düşünmüyorum daha da şımaracaklar daha da istekleri artıcak meclisi kürt halkı için degilde pkk için kullanıcaklar dedim...
bana yok bu kadar kötü düşünme dediler öyle bir Türkiye olucak sorunsuz ve herşeyin demokrasi sınırnda olucagını artık barışın gelicegi bir sürü şeyler yazıldı.dedim ki inşallah ben hatalı olurum ben yanılırım sizler haklı çıkarsınız dedim...
ama yanılmadığımı gördüm bu şehitler oldukça yazdım yapmayın etmeyin hdp ye oy verildi pkk nın silahına bir kurşunda sziler koydunuz vicdan yapın oy vermeyin dedim yine aynı şeyler.
benim akp ve hdp yle ilgili görüşüm bellidir.
ama biri gitsin diye terör örgütüne oy vermek dahada güçlenmeleri için oy vermek bana hiç uymayan aklıma dahi gelmeyen bir şey bunun matemetigi yada başkası beni ilgilendirmez.
heleki hdp deyip te ardından bu Türkiye için bu Atatürk için bu Cumhuriyet için önemli diyenleri inan hiç anlamıyorum..
bu nasıl bir ikilemdir..
- 15 Mayıs 2012
- 3.095
- 2.708
- 83
- 34
pelin bu ülkede sağ oylar her zaman daha fazladır. halkımız sağa yatkındır . dininede .. bunların olduğu bir parti zaten oy alacaktı . erdoğanda oyunu kuralına göre oynayan biri.
ya tabiki canım ama düşün bakalım Erdoğan kadar oy almış başka bir sağ va mı bu ülkede?
Mesela Akp'nin başında en baştan beri Davutoğlu olsa yinede %50 alır mıydı? ben sana diyim muhafazakar oy oranı bu ülkede şu anda %35. ama bu adam yıllardır %40-50 arası oy alabiliyorsa emin ol bunların %15'i stratejik sebeplerle akp'ye oy veriyor.
sence bütün bu terörün hortlamasına sebep hdpnin meclise girmesimi,yoksa tek adam olmanın ucundan dönüveren birinin hırsımıben haziran seçimleri sonrası çok yazdım hdp meclise girince burdaki kk üyeleri sevindiler kutlamalar yaptılar hdp size kapak olsun dediler bir dünya yorumlar yazıldı pelin...
dedim ki bu kadar sevinmeyin hdp pkk nın partisidir.inşallah dediğiniz gibi herşey güllük gülistanlık olur ama ben böyle düşünmüyorum daha da şımaracaklar daha da istekleri artıcak meclisi kürt halkı için degilde pkk için kullanıcaklar dedim...
bana yok bu kadar kötü düşünme dediler öyle bir Türkiye olucak sorunsuz ve herşeyin demokrasi sınırnda olucagını artık barışın gelicegi bir sürü şeyler yazıldı.dedim ki inşallah ben hatalı olurum ben yanılırım sizler haklı çıkarsınız dedim...
ama yanılmadığımı gördüm bu şehitler oldukça yazdım yapmayın etmeyin hdp ye oy verildi pkk nın silahına bir kurşunda sziler koydunuz vicdan yapın oy vermeyin dedim yine aynı şeyler.
ama biri gitsin diye terör örgütüne oy vermek dahada güçlenmeleri için oy vermek bana hiç uymayan aklıma dahi gelmeyen bir şey bunun matemetigi yada başkası beni ilgilendirmez.
heleki hdp deyip te ardından bu Türkiye için bu Atatürk için bu Cumhuriyet için önemli diyenleri inan hiç anlamıyorum..
bu nasıl bir ikilemdir..
işin içinde o kadar farklı oyunlar varki. bizler bilemiyoruz.
neyse ben çıkar.
- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.888
- 218
sence bütün bu terörün hortlamasına sebep hdpnin meclise girmesimi,yoksa tek adam olmayan birinin hırsımı.
işin içinde o kadar farklı oyunlar varki. bizler biklemiyoruz.
neyse ben çıkar.
her ikisi de suçlu ama hdp pkk nın partisi aradaki fark ta bu
- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.403
- 298
sence bütün bu terörün hortlamasına sebep hdpnin meclise girmesimi,yoksa tek adam olmanın ucundan dönüveren birinin hırsımı
işin içinde o kadar farklı oyunlar varki. bizler bilemiyoruz.
neyse ben çıkar.
Meclise girmiş parti neden terörü hortlatıp kuyusunu kazsın bunu anlamıyorum. Ayrıca zaten meclisteydiler ve akp soktu meclise bunları.
- 15 Mayıs 2012
- 3.095
- 2.708
- 83
- 34
ben haziran seçimleri sonrası çok yazdım hdp meclise girince burdaki kk üyeleri sevindiler kutlamalar yaptılar hdp size kapak olsun dediler bir dünya yorumlar yazıldı pelin...
bu nasıl bir ikilemdir..
Bu da selocanın başarısı işte. Biz Türkiye partisiyiz biz şöyleyiz böyleyiz dedi. İnsanları inandırdı.
Zaten bunu o algı ile yaptı. Bakma sen selocanda zeki adam algıları yönetmeyi iyi biliyor o da.
Seçimin ertesi günü konuşmasını dinleyen kimse hdp'nin türkiye partisi olduğunu iddia etmesin.
Bende senin gibi bu stratejik oylarla güçleneceklerini düşünüyorum. Bu gün 80 milletvekili yarın 100 sonra bakmışsın koltuk ona kalmış.
- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.403
- 298
ya tabiki canım ama düşün bakalım Erdoğan kadar oy almış başka bir sağ va mı bu ülkede?
Mesela Akp'nin başında en baştan beri Davutoğlu olsa yinede %50 alır mıydı? ben sana diyim muhafazakar oy oranı bu ülkede şu anda %35. ama bu adam yıllardır %40-50 arası oy alabiliyorsa emin ol bunların %15'i stratejik sebeplerle akp'ye oy veriyor.
Adnan menderes var bu kadar oy almış. O da düşüşe geçtikçe diktatörleşmişti. 6 7 eylül terörünü hatırlatırım. Davutoğlu alamazdı. Bizim halkımız höt höt adam sever.
- 5 Mayıs 2013
- 2.835
- 4.190
- 198
Atatürk Chp için miting miting dolaşıp oy istemedi ama hiçbir zamanÖlen insanlara hepimiz üzüldük. Her iki taraftanda ölüler vardı. Bir kişiyi kullanıp devlete karşı ayaklanmalar başlatıldı.