PKK yanlisi olmayanlar AKPnin bu ulkeye verecegi zarardan daha cok korkuyorlar. O yuzden HDP baraj altinda kalmasin, koltuklari AKPye yarayip Tayyip tek basina hukumdar olmasin diye HDPye oylarini gene vereceklerdir. Hic birini suclayamam. HDPnin Mecliste koltuk sahibi olmasi bu ulkenin emniyet sibobu haline geldiyse getirenler dusunsun.
git mhpye ver git haydar başa ver git chpye ver hdp nedir yaaa. bir zamanlar dedimki hdpliler çoğalsın mecliste renk gelsin. kürtlerin sorunları var ise o bölgeyi ve sorunlarını iyi tanıdıklarından.. mecliste o sorunlar dile getirilsin diye savundum burada ama hdp ile pkk aynı değildir düşüncesiyle. demirtaş bitirirse bu pkk yı ve apoyu yavaş,yavaş düşüncesiylee.
inanıyordum inanmak istedim yoksa bilirsin akpye verdim oyumu ah ah keleşimm kürt sorunları dile getirilir o bölgelerimize medeniyet gelir insanları kız çocukları modern olur sanayi gelir iş sahaları açılır diye düşünmüştüm..Sen inanıyormusun demirtaşın bu işi bitireceğine,rüya görüyorsun herhalde kakao..
inanıyordum inanmak istedim yoksa bilirsin akpye verdim oyumu ah ah keleşimm kürt sorunları dile getirilir o bölgelerimize medeniyet gelir insanları kız çocukları modern olur sanayi gelir iş sahaları açılır diye düşünmüştüm..
öğretmenlerimizi kaçırıp pkk propagandası yapan bir yerde medeniyetin m'si olamaz kakao malesefffinanıyordum inanmak istedim yoksa bilirsin akpye verdim oyumu ah ah keleşimm kürt sorunları dile getirilir o bölgelerimize medeniyet gelir insanları kız çocukları modern olur sanayi gelir iş sahaları açılır diye düşünmüştüm..
Oyumu AKP geldiginden beri CHPye veriyorum. Gerekirse, HDP baraj disi kalacak gibi olursa HDPye de seve seve veririm, yeter ki bu ulkede Cumhuriyet ilelebet payidar kalsin.Buyur arkadaşım için rahat rahat ver oyunu hdpye. Ak partiden daha yararlıysa sana göre.
Oyumu AKP geldiginden beri CHPye veriyorum. Gerekirse, HDP baraj disi kalacak gibi olursa HDPye de seve seve veririm, yeter ki bu ulkede Cumhuriyet ilelebet payidar kalsin.
aynen. yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum. önemlli olan cumhuriyeti ve laikliği Atatürkün ilkelerini korumak.. yoksa gidişat eğer tek adamlığa giderse hiçbiri kalmayacakOyumu AKP geldiginden beri CHPye veriyorum. Gerekirse, HDP baraj disi kalacak gibi olursa HDPye de seve seve veririm, yeter ki bu ulkede Cumhuriyet ilelebet payidar kalsin.
çarpıtma.. demokrasi için, haklarımız için,stratejik oy vereceğim diyor.Mecbur istemeyerekte olsa hdpye vericem demek yerine seve seve vericem diyosun ya gerisini dinlemek bile istemiyorum. Bence chpliyimde deme sen, ak parti düşmanıyım de. Çünkü chplilerde bu zihniyetteki birini kabul etmiyolardı en son.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?