HDP'li vekilin ilk icraatı silah doğrultmak oldu

Benim Çocukluğumda o şehir de, PKK hakim değildi. Hiçbir Ayrımcılık yoktu, halkın Arasında Çatışma savaş yoktu. Son 1 Yıldır Türk ailelerin çocukları okulda dayak yiyor, iş yeri sahipleri iş yerlerini kapatıyor. Insanlar Batıya kaçmaya Çalışıyor.
Bu ne kulaktan dolma bilgi, ne herhangi bi gazetenin saptırılmış haberi, bu ordaki akrabalarımın yaşıyor oldukları.
Bundan sonra neler çekecekler Allah bilir.

Allah yardımcımız olsun . Baksana israil bilene sevinmeye başlamış yazik cok yazık .

Inşallah türkiye zarar görmeden kurunun yanında yaş da yanmadan herşey tekrar düzelir çünkü gidişat iyî değil.
vallahi artkadaşım ben kürt aslıllı da değilim,ben başkanlık sistemine karşıyım,ya neden karşısınmı dediniz,yada rte dedimi sordumu bize siz ne diyorsunuz dedimi kendi hayali ama bizde bu ülkede yaşıyoruz

pkk yı 30 senedir bitiremediler maalesef bu türkiyenin kaderiymiş,13 senedir pkk durdurulabildimi yada öncesinde hayır

ayy şımardılar hemen hem emanet oylar diyorlar hem de şımarık açıklamalar yapıyorlar , iyiki yüzde 10 nu geçtiler bunlar chp kadar oy alsa demekki ülke onların oldu sanacak.

akp seçmeni sadece ekpnin sandalyesini düşünüyor birde gidip doğudaki vatandaşa sormak lazım bakalım ne istiyorlar ne istemiyorlar hiç bunu düşünen yok,doğudan inanılmaz göç oldu son yıllarda rahatları yerinde olsa neden göçsünlerki

pkk yı 30 senedir bitiremediler maalesef bu türkiyenin kaderiymiş,13 senedir pkk durdurulabildimi yada öncesinde hayır
Evet 3 kişiyle Dağa çıktıklarında beslemek yerine bitirebilirlermiş. 10 kişi olduklarında boş dağı Taşı bombalayacaklarına bitirebilirlermiş. Yıllarca onları siyasi malzeme yaparak büyütüp güçlendirirler, gittikçe bitirmek zorlaştı.

30 seneden fazla ben ilk okula gidiyordum pkk sorunundan bahsediyordu tv,ne büyük ordumuz var diyordum neden pkk ile savaşamıyoruz diyordum

30 seneden fazla ben ilk okula gidiyordum pkk sorunundan bahsediyordu tv,ne büyük ordumuz var diyordum neden pkk ile savaşamıyoruz diyordum
Ben küçükken akşam ışıkları tv yi kapatıp koltuğun altına girerdik. Yerden kalkmazdık Çatışma olurdu her gece.
Ertesi gün haber olmazdı, bizden başka bilen olmazdı.
Pkk bitsin diye hiçbirşey yapılmadı bu ülke de. Öteki taraftan çocuklarını devlete karşı nefretle büyüttüler.
4.cü Sınıfa giden çocuğun sınıfın tahtasını kapısını kırıp TC ödüyor Nasılsa sözlerini dehşetle dinledim.
Yine aynı Sınıftan başka bir çocuğun ben Büyüyünce Dağa çıkacam sözünü.
Devlet onları kazanmak için çok çok geç kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…