- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
Bende varım...
Oyların nereden geldiği belli. E bunlara vermezseler diğerine verecekler. Ikisi de kötü. Nasıl çıkılacak işin içinden bilmiyorumEn azından oylarının emanet olduğunun farkındalar, bu bir nebze olsun iyiye alamet ama bilemiyorum..
Oyların nereden geldiği belli. E bunlara vermezseler diğerine verecekler. Ikisi de kötü. Nasıl çıkılacak işin içinden bilmiyorum
79 sandalyeyi akp ye kaptırmamak için veren çok insan var,79 sandalye hdp kazanmasaydı ne olacaktı akp ye geçecekti gerisini sen yaz istersenSol kesmin de hatrı sayılır oyu var..
Benim Çocukluğumda o şehir de, PKK hakim değildi. Hiçbir Ayrımcılık yoktu, halkın Arasında Çatışma savaş yoktu. Son 1 Yıldır Türk ailelerin çocukları okulda dayak yiyor, iş yeri sahipleri iş yerlerini kapatıyor. Insanlar Batıya kaçmaya Çalışıyor.
Bu ne kulaktan dolma bilgi, ne herhangi bi gazetenin saptırılmış haberi, bu ordaki akrabalarımın yaşıyor oldukları.
Bundan sonra neler çekecekler Allah bilir.
halk rte li çözüm süreçli pkk istiyordu sanırımAy sephoraa cildiracagim...
vallahi artkadaşım ben kürt aslıllı da değilim,ben başkanlık sistemine karşıyım,ya neden karşısınmı dediniz,yada rte dedimi sordumu bize siz ne diyorsunuz dedimi kendi hayali ama bizde bu ülkede yaşıyoruzInşallah türkiye zarar görmeden kurunun yanında yaş da yanmadan herşey tekrar düzelir çünkü gidişat iyî değil.
Yeni şafak muhteşem bir kaynak...
İki haber arasındaki 7000 farkı bulunuz...
pkk yı 30 senedir bitiremediler maalesef bu türkiyenin kaderiymiş,13 senedir pkk durdurulabildimi yada öncesinde hayırBenim Çocukluğumda o şehir de, PKK hakim değildi. Hiçbir Ayrımcılık yoktu, halkın Arasında Çatışma savaş yoktu. Son 1 Yıldır Türk ailelerin çocukları okulda dayak yiyor, iş yeri sahipleri iş yerlerini kapatıyor. Insanlar Batıya kaçmaya Çalışıyor.
Bu ne kulaktan dolma bilgi, ne herhangi bi gazetenin saptırılmış haberi, bu ordaki akrabalarımın yaşıyor oldukları.
akp seçmeni sadece ekpnin sandalyesini düşünüyor birde gidip doğudaki vatandaşa sormak lazım bakalım ne istiyorlar ne istemiyorlar hiç bunu düşünen yok,doğudan inanılmaz göç oldu son yıllarda rahatları yerinde olsa neden göçsünlerkiBenim Çocukluğumda o şehir de, PKK hakim değildi. Hiçbir Ayrımcılık yoktu, halkın Arasında Çatışma savaş yoktu. Son 1 Yıldır Türk ailelerin çocukları okulda dayak yiyor, iş yeri sahipleri iş yerlerini kapatıyor. Insanlar Batıya kaçmaya Çalışıyor.
Evet 3 kişiyle Dağa çıktıklarında beslemek yerine bitirebilirlermiş. 10 kişi olduklarında boş dağı Taşı bombalayacaklarına bitirebilirlermiş. Yıllarca onları siyasi malzeme yaparak büyütüp güçlendirirler, gittikçe bitirmek zorlaştı.pkk yı 30 senedir bitiremediler maalesef bu türkiyenin kaderiymiş,13 senedir pkk durdurulabildimi yada öncesinde hayır
Git yat cicim. Ben uğraşmıyorum artık..Ay sephoraa cildiracagim...
30 seneden fazla ben ilk okula gidiyordum pkk sorunundan bahsediyordu tv,ne büyük ordumuz var diyordum neden pkk ile savaşamıyoruz diyordumEvet 3 kişiyle Dağa çıktıklarında beslemek yerine bitirebilirlermiş. 10 kişi olduklarında boş dağı Taşı bombalayacaklarına bitirebilirlermiş. Yıllarca onları siyasi malzeme yaparak büyütüp güçlendirirler, gittikçe bitirmek zorlaştı.
Yeni şafak muhteşem bir kaynak...
İki haber arasındaki 7000 farkı bulunuz...
Eee?Bak beğenmedin diye Ensonhaber getirdi arkadaş sana :)
Ben küçükken akşam ışıkları tv yi kapatıp koltuğun altına girerdik. Yerden kalkmazdık Çatışma olurdu her gece.30 seneden fazla ben ilk okula gidiyordum pkk sorunundan bahsediyordu tv,ne büyük ordumuz var diyordum neden pkk ile savaşamıyoruz diyordum
İroniye pek aşina değiliz sanırım?
O kadar çok saldırıya uğradım ki, ironi kabiliyetim kayboldu bugün. Özür dilerim...İroniye pek aşina değiliz sanırım?