HDP'li vekilin ilk icraatı silah doğrultmak oldu

gerçekler..

Kendine mi gülüyorsun? Arkadaş seni eleştirmiş mesajında farkındaysan. Hadi ben anlamadım, açıklamam var en azından. Sen?

Hayir o bireye gülüyorum Siz anlamayinca elestirisi havada kalmisti

O bireye zaten yorum yapmayacağım pkk lilsr tarafindan uülke iyce mahvoldunda o uye bireyii bulup yapacagim yorumumu sevgiler

O bireye zaten yorum yapmayacağım pkk lilsr tarafindan uülke iyce mahvoldunda o uye bireyii bulup yapacagim yorumumu sevgiler
Keşke harfler doğru yerlerinde olsaydı da ne demek istediğinizi anlayabilseydim. Napalım kadeeer kısmet...

partileri boşverin mühim olan insanlık tarışmayın

Ben hala tanımadım ki ayol seni

Pinupgirl'dü canım eski nickim. Karıştırmıyorsam taa o 2012'deki ilk siyaset konusundan hatırlıyorum seni.

Tüh ya naapsak, o zaman ben bir koşu nickimi, profilimi filan yeniden değiştirip geliyim de yarın öbürgün bir haber sitesinin güvenilirliğini sorguladım diye çözüm sürecinin tüm sonuçları üstüme kalmasın.

Neyse enazından sayenizde eleştirim kendine bayağı hırslı bir muhattap edindiğine göre pekte havada kalmış sayılmaz.

Doğudaki kürtlerin hdp altında büyük çoğunlukla toplanmasını okuyabildiyseniz bu ülkede Atatürkçüsü, Cumhuriyetcisi, Milliyetcisi, Muhafazakarı bütün TÜRKLER tek yumruk olmalıdır. Kendi içimizde sürtüşdüğümüz sürece TÜRK düşmanları bu durumdan faydalanıp dahada bize horozlonmaya kalkışacak. bu yine iyi günlerimiz...

bende burdaki belediye başkanına kızıyodum, hdp barajı geçti diye şükür pilavı dağıttı silahtan iyiymiş meğerse

O fırsatı önce büyük abi, büyük abinin ipinde uzun adam verdi..

Sanırım hdpnin meclise girmesi ve söz sahibi olması bir tek beni korkutuyor ciddi anlamda

şimdi sevinç naraları atanlar yarın bir gün bir şehit haberi yada her hangi bir olay olduğunda aynı sevinçide gösterecek mi acaba
çok merak ediyorum

Bugun haberlerde gordum ve cok sinirlendim. Fox'da ismail kucukkaya'yi izlerim her sabah. Neyse kadin ozur dilemiş ama bazi sozler agizdan ciktiktan sonra ozur dilemenin de telafiye yetmedigi durumlar oluyor, işte bunun gibi. Aferin, ne diyeyim, meclise girdiler, para yardimini alip silah dogrultma planlarini da alenen yaptiklarina gore...
Gercekten sinirleniyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…