- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
- Konu Sahibi cimcimegfb
Bak beğenmedin diye Ensonhaber getirdi arkadaş sana :)
Siz o zaman inanmaya devsm edin ysda dalganizi gecmeye devsm edin . Turkiye mahvoldu zaman görüşelim sizinle . Iyi geceler .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak beğenmedin diye Ensonhaber getirdi arkadaş sana :)
gerçekler..Ben küçükken akşam ışıkları tv yi kapatıp koltuğun altına girerdik. Yerden kalkmazdık Çatışma olurdu her gece.
Ertesi gün haber olmazdı, bizden başka bilen olmazdı.
Pkk bitsin diye hiçbirşey yapılmadı bu ülke de. Öteki taraftan çocuklarını devlete karşı nefretle büyüttüler.
4.cü Sınıfa giden çocuğun sınıfın tahtasını kapısını kırıp TC ödüyor Nasılsa sözlerini dehşetle dinledim.
Yine aynı Sınıftan başka bir çocuğun ben Büyüyünce Dağa çıkacam sözünü.
Devlet onları kazanmak için çok çok geç kaldı.
sakin ol sephora kendi partilerine toz kondurmak istemeyenler hıncını almaya çıkarıyorlar kürt halkını düşündüklerini sanmamO kadar çok saldırıya uğradım ki, ironi kabiliyetim kayboldu bugün. Özür dilerim...
Problem değil, ben de tanıdıklığın getirdiği şeyle biraz kapalı yazıyorum bazen bilen bilir zaten diye. Yakın zamanda nick değiştirdiğimi unutuyorum. Normal yani.O kadar çok saldırıya uğradım ki, ironi kabiliyetim kayboldu bugün. Özür dilerim...
Ben de geçenlerde kim ki bu diyordum ki açtığın konulara baktım hatırladım seni... :)Problem değil, ben de tanıdıklığın getirdiği şeyle biraz kapalı yazıyorum bazen bilen bilir zaten diye. Yakın zamanda nick değiştirdiğimi unutuyorum. Normal yani.
Ben hala tanımadım ki ayol seniProblem değil, ben de tanıdıklığın getirdiği şeyle biraz kapalı yazıyorum bazen bilen bilir zaten diye. Yakın zamanda nick değiştirdiğimi unutuyorum. Normal yani.
Kendine mi gülüyorsun? Arkadaş seni eleştirmiş mesajında farkındaysan. Hadi ben anlamadım, açıklamam var en azından. Sen?
Kendine mi gülüyorsun? Arkadaş seni eleştirmiş mesajında farkındaysan. Hadi ben anlamadım, açıklamam var en azından. Sen?
Keşke harfler doğru yerlerinde olsaydı da ne demek istediğinizi anlayabilseydim. Napalım kadeeer kısmet...Hayir o bireye gülüyorum Siz anlamayinca elestirisi havada kalmisti
O bireye zaten yorum yapmayacağım pkk lilsr tarafindan uülke iyce mahvoldunda o uye bireyii bulup yapacagim yorumumu sevgiler
kızın üstüne gitme partiler için değmez birbirimizi kırmayaKendine mi gülüyorsun? Arkadaş seni eleştirmiş mesajında farkındaysan. Hadi ben anlamadım, açıklamam var en azından. Sen?
partileri boşverin mühim olan insanlık tarışmayınHayir o bireye gülüyorum Siz anlamayinca elestirisi havada kalmisti
O bireye zaten yorum yapmayacağım pkk lilsr tarafindan uülke iyce mahvoldunda o uye bireyii bulup yapacagim yorumumu sevgiler
Ben hala tanımadım ki ayol seni
Hayir o bireye gülüyorum Siz anlamayinca elestirisi havada kalmisti
O fırsatı önce büyük abi, büyük abinin ipinde uzun adam verdi..
Sanırım hdpnin meclise girmesi ve söz sahibi olması bir tek beni korkutuyor ciddi anlamda
O fırsatı önce büyük abi, büyük abinin ipinde uzun adam verdi..
Sanırım hdpnin meclise girmesi ve söz sahibi olması bir tek beni korkutuyor ciddi anlamda
şimdi sevinç naraları atanlar yarın bir gün bir şehit haberi yada her hangi bir olay olduğunda aynı sevinçide gösterecek mi acaba
çok merak ediyorum