HDP'li iki milletvekili Nusaybin'de açlık grevine başladı

Bırakın bu oyunları artık .
Öcalan ne alaka bu durumla ? O nasıl çözecek bu meseleyi ya ??
Başarılar açlık grevinizde .

Canim diyaliz hastasını hastaneye götüren ambulansa kurşun sıkan da PKK'lılar. Dolayısı ile devletin pkk yı ordan temizlemesi gerekiyor. Sağlık hizmeti aksiyorsa sebebi pkk.

Sebebi asker demedim canım ya da operasyon da demedim.

Ben sivil halk mağdur edilmeden, tahliye edilebilirdi dedim.

Operasyon tabiiki yapılsın ama halkta ne hali varsa görsün denmemeli.

Yani olay bu HDPliler tarafından saptırılsa da gerçek olan halk orada mağdur. Ölmüş ölmemiş, savaşın içindeler, çocuklar da var.. Gerçek olan bu.

Halkı o kadar düşünüyorlarsa ambulansları tarayan teröristlere dur deselerdi, niye onlar için açlık grevi yapmıyorlar? Ki ambulanslar tarandığı için askeri araçlarla taşınıyor hastalar.
Açlık greviymiş, şov yapmasınlar, onların derdi İmralı'daki.

Senin verdiğin örnek aynen şeye benzemiş. Yüzyıllar boyu orta doğuyu kan götürmesi ama Paris'te olunca insan hayatının pardon Avrupalı hayatının önem kazanması anlam bulması gibi.
diyalizli hastanın elbette çaresiz kalmasını istemeyiz ancak herkes aynı olmamakla birlikle belki o hastanın bizzat yakınları bu düzene peşkeş çekiyor. Sen diyalizli hasta var diye oğlunun oraya gidip nöbet tutmasını sonra da Allah korusun şehit olursa "hastalar mağdur olmasın vatan sağolsun" diyebilir misin?
Ben diyemem şahsen.

Aynen bunlar hep kan dökeriz, hem hizmet isteriz. "Ne biçim devlet hizmet getirmiyor" derler.
O devleti bitirmeye çalışan yine bizzat sizsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…