- 9 Nisan 2009
- 2.892
- 101
- Konu Sahibi DingiltereKralicesi
harkasın canım yine ya sagolllalkisalkisalkis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama hcr kızıyorum bak sana.millet sana o kadar yorum yapmış.güzel demiş,makyajını beğenmiş,seni beğenmiş.üzerinden günler geçmiş bi yorum bile yapmamışın onlara.kendiği topiğinden başka her yere yorum yapıyosun.listede bayağı aşağılara düşmüştün gördüm.ama biz seni izlemekten çok mutlu oluyoruz.kız sen öğretmen olcan demi.aha bizede makyaj öğretiyon iştee neden mutlu olmuyon isyan ediyonnnn.......yok yok anladım ki ben bu işi beceremiyorum
bundan sonra video gelmeyebilir kızlar haberiniz olsun
ama hcr kızıyorum bak sana.millet sana o kadar yorum yapmış.güzel demiş,makyajını beğenmiş,seni beğenmiş.üzerinden günler geçmiş bi yorum bile yapmamışın onlara.kendiği topiğinden başka her yere yorum yapıyosun.listede bayağı aşağılara düşmüştün gördüm.ama biz seni izlemekten çok mutlu oluyoruz.kız sen öğretmen olcan demi.aha bizede makyaj öğretiyon iştee neden mutlu olmuyon isyan ediyonnnn.......
canım sen de haklısın ne diyeyim
herkes eline sağlık diyor ben de teşekkür ediyorum
başka ne yazayım
bak ben 2 hafta makyaj eklemedim, 3 de olabilir
Allah'ın bir kulu demedi noldu diye
ben eski fotoğraflarımı ekledim
çok güzel olmuş eline sağlık dediler
ne elime sağlık ya ?
ben yeni ne ekledim ki buraya elime sağlık oluyor
ben insanlara yorum yapın derken laf olsun diye yapın demedim ki
içinden geçeni söylesinler diye dedim
ama haklısın yorumunda
teşekkürler uyardığın için a.s.
nerde hareket orda bereket.topiği sen hareketlendireceksinki bereket olsun.hergün günde 3 5 kez.k.k. ne giriyorum.önce gebelik bölümüne giriyorum(hamile kalamıyorum). sonra direk makyaj bölümüne girip senin topiğine bakıyorum varmı güncel birşeyler diye.neden sessiz kalıp video sormadım onunda farkında değilim.hergün gözlerim senin videonu arıyo ama.ekle sen video biz izlicez seni yorumda yapcaz içimizden geldiği gibi.takma kirpiklerin bir çok kez kullanılabiliyomuş ya.onları taksana bi kere hem biz görmüş oluruz hemde senin elin alışmış olur. : D
sağol deryacım teşekkür ederim
Rabbim en hayırlı zamanda en cicisinden bir bebiş nasip etsin sana
Kirpikler 2 hafta sonra, şimdi kullanmak istemiyorum ama fotolar eklenecek muhakkak merak etme.
Benim meramım başka da konuşmak istemiyorum.
Neyse ben sustum ve yattım.
Hadi iyi geceler.
Tekrar teşekkürler a.s.