G
gunesim07
Ziyaretçi
- Konu Sahibi DingiltereKralicesi
superrrrrrr cnmcim emegine saaaaaglik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar siyah far olmuş mu sizce gerçekten
Bana çok koyu, başarısız bir makyaj gibi geldi
Lütfen sadece bakıp geçmeyin, fikirlerinizi de paylaşın
Güzel olmuş diyen herkese çok teşekkürler a.s.
Yeni videom ile karşınızdayımm şakkıdı
Bu sefer aybikemin isteği üzerine smokey eye makeup yani buğulu göz makyajı denemesi yaptım.
Sanıyorum pek beceremedim, gözlerim kapkara oldu naniknanik
Olsun, göz makyajı nasıl yapılmaz videosu oldu bu da delikafadulden
Göz Makyajı Nasıl Yapılır - 5şutarafagitti
İşte fotoğraflarr :
eline saglik arkadasim.farlarina bayildim, hem siyaha hem de palete. ben de becerebilcek miyim acaba bi gun
bi de bisey dikkatimi cekti, kalem-surme cekmedin gozune, neden?
benimde çoğu ürünüm flormar gayette memnunum canım.Bu paletin başka renkleride varmıydı ?almak isterim hemde fiyatıda uygunmuş.
canım ben pudra kullanmadığım için böyle bir yöntemden haberim yoktu
makyaj temizleme mendili ile sildim, videoda gördünüz zaten
flormar artık benim favorilerim arasında :asigim:
Canım çok güzel yapıyorsun makyajı ama nacizane çok anlamam ama fikrimi söylemek istiyorum :1hug:
çok burun tarafına kadar siyah gelince ben hoşlanmıyorum
bak resimle gösterim neresi oldugunu göz bitiminde hoş olmuş orası güzel ama buruna yakınlasınca hoş görünmüyor tatlım
çok getirmişsin sanki o tarafa bilmiyorum ben mi yanılıyorum acaba usulu mu bu ama yarısına kadar getirsen oraya yaklastırmasan siyahı daha hoş olur sanki CADIARZU
teşekkürler canım
daha güzelleri senin olsun inşallah
becerirsin sen de neden yapamayasın
ben sürme-kalem pek sevmiyorum o yüzden sürmedim
sürsem daha mı güzel olurdu acaba CADIARZU
teşekkürler diğer bacularıma da
beğenmenize çok sevindim :sm_cool:
allerji fln yapmıosa sürsen güzel olurdu bence, gözlerin de iri, yakışır. bi de smokey eyes tarzı olduğu için sordum, daha evvel gördüklerimin hepsinde vardı kalem-sürme-liner. acaba dedim smokey eyes' ın başka bi modeli mi bu.
çalışmalarım devam edio canım, gecenin 2 sinde bi gözüm pembe bi gözüm yeşil palyaço gibi dolaşıyorum öölelaelaelaelaelae ama bi sorunun var, benim göz kapaklarım farı resmen emiyo:1shok: koyu renk de sürsem hiç belli olmuo, baz sürmeden yapıorum ondan mı acaba?stick ve krem concealer ım var, baz olarak kullansan olur mu ki acep?:uhm:
ay ödüm koptu, ikizim mi var dedim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evet canım ben de oraya sürdüğüme pişman oldum
sonra da düzeltmek için kat kat yeşil sürdüm ama başaramadım
haklısın ben de senin gibi düşünüyorum kaydirigubbakcemile5