% 100 kestirmeme yönünde karar cıktı diyosun, sen de sanırım kararını vermişşsindir, kestirmeme yönündee....
ben "kestir" diyorum canm, kesinlikle muhalefet olsun diye değil ..
kestir, cünkü içinde böyle bi fikir varsa yaşaa, kısa saclı nasıl olurum vs diye düşünecegine kestir ve gör, cünkü simdi kestirmiceksin ve 6 ay sonra yine " acaba saclarımı kestirsemmi " diye düşünceksin, ceevrendekilerden fikir alıcaksın,herkes uzun sacı yakıştırıp sakın kestirme dediginde sen yine kestirmiceksin, ve yine 6 ay yada 1 yıl sonra , yine diceksin ki " ay bi degişiklik yapsam,, sıkıldım , saclarımı mı kestirsem " kafamçokkarıştı
ve yine aynı şeyleri yaşıycaksın ve hep içinde kalıcak bu fikir, ömrünün sonuna kadar uzun saclı yaşıycaksın ve hic kısa saclı olmanın sana nasıl hissettreceigini, yakışıp yakışmıycanı bilemiyceksin -tatlicadiarzu-
ay kusura bakma korku filmleri gibi oldu, "ölüceksiiiiiin" der gibi kaydirigubbakcemile3
neticede diyorum ki "şimdi gencecikken, sacların güclüyken, kestir ve gör" , nasılsa kökü sende ve uzycak yerimseniben
beğenmezsen bidaha da kestirmezsin olur biterr, şeker kız hacer :jeyyar: a.s.
(hee nişan söz düğün vs gibi durumların varsa sana kalmış canım, topuz vs yaptırcaksan hihoyyyt, ama böyle bi durum yoksa kestir gitsinn :lepi: