Hcq değerim düştü...

Engnlfr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2017
50
13
29
Merhaba iyi akşamlar bayanlar benim aklıma takılan bir soru var ben gebelikten şüpheleniyordum 1 hafta önce test yaptım silik çizgi çıktı 4 gün sonra tekrar yaptım belirginleşti çizgi. Sonrasında sağlık ocağında kan testi yaptırdım beta hcg 508 çıktı yaklaşık 5 haftalık gebesin dediler 2 gün sonra tekrar kan testi istediler ben de hastanedeki doktordan randevu alıp hem muayene hem kan testi için gittim ultrasondan gözükmez alttan bakıcaz dedi ve ordan da keseyi göremedi. Kan testimde değerim 410 çıktı. Bu değer neden düşer acaba herhangi bi kanamam yok. Doktor farklı laboratuvarlarda yapıldığı için farklılık gösterebilir dedi 2 gün sonra tekrar çağırdı. Acaba bebeğime neler oluyor çok korkuyorum :KK43:

Canim adet gunun ne kadar gecti. Kimyasal gebelik geciriyorsun gbi duruyor

canim ya kimyasal gebelik yada labaratuvar farkliligi etkilemistir..umutlanmamak adina adet gunu gecmeden test yapmamaya calisin hayal kirikligi yoruyor insani

6 gün geçti benim de aklıma o geliyor ama bi umut iyi düşünmeye çalışıyorum :KK43:

canim testleri adet gectkten snra yaptiysan gebelik vardr labaratuvar farki oluyor oyuzden doktorlar bile ayni yerde tekrarini istiyo ki net anlasilsin 2ye katlamasi.stres yapma benmde 410du 2 gune 1000uzerine cikmisti kese gorunmesi icin cok erken suan.

benim 1000 uzerine ciktiktan 5 gun sonra falan gttgmde keseyi gordum dusun yani.endise edipte bebegide strese sokma.baska seylerle oyalan dikkt et yuksege uzanma agir kaldrma bu ara bol.bol dinlen bel kasik agrin olabilir ayagini yukari uzat ve keyfini cikar.

Normalde ikiye katlanması gerekirken bu kadar düşük bi değerin laboratuarla alakası olabilir mi diye endişeleniyorum aslında bana mantıksız geliyor ister istemez kafaya takıyorum ama dedikleriniz biraz içime su serpti teşekkür ederim

rica ederim su akar yolunu bulur olmayacksa na yapsanda olmaz canim stres yapmammaya calis ac muzik dinle tv izle film izle orgu or kafandan uzaklastr 2 gun dayan sonra netlesr hersy insallh.

Bu konu başına gelen ve ya bilgisi olan yok mu?
Çok geçmiş olsun canım kimyasal gebelik yaşıyorsun benimde ilk başta 308 iki gün sonra 256 çıkmıştı katlanması gerekirken seni üzmek istemiyorum bi iki gün içinde kanaman başlar biraz ağrılı oluyor kanama bilgin olsun Rabbim yar ve yardımcın olsun

Deger düsmesi kimyasal gebelik olmasidir ama 2 gun sonra ayni yerde bidaha yaptir belli olmaz birden yukselebilir ..allah hayirlisini nasip etsin

Amin teşekkür ederim bilgi için :KK43:
Kimyasal gebelik sonrası hemen hamile kalabilirsin sakın korunma ve fırsatları değerlendir farklı laboratuvar da yaptırdıysan son yaptırdığın yerde yaptır 48 saat sonra özür dilerim ne olur kızma bana iki kere kimyasal gebelik yaşadım yardımcı olmak adına yazdım eğer öyleyse Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah

Kimyasal gebelik sonrası hemen hamile kalabilirsin sakın korunma ve fırsatları değerlendir farklı laboratuvar da yaptırdıysan son yaptırdığın yerde yaptır 48 saat sonra özür dilerim ne olur kızma bana iki kere kimyasal gebelik yaşadım yardımcı olmak adına yazdım eğer öyleyse Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah
Estağfirullah canım neden kızayım sonuçta aynı durumu yaşayan var mı diye ben sordum hayatta her şey bi tecrübe sadece ilk hamilelik olduğu için fazla heyecanlanmıştım böyle bi durum olunca çok üzdü ..

Estağfirullah canım neden kızayım sonuçta aynı durumu yaşayan var mı diye ben sordum hayatta her şey bi tecrübe sadece ilk hamilelik olduğu için fazla heyecanlanmıştım böyle bi durum olunca çok üzdü ..
Öyle iyi biliyorum ki şuan ne hissettiğini Rabbim yardımcın olsun kardeşim bak dediğim gibi korunma hemen hamile kalabilirsin Rabbim nasip etsin inşallah inşallah öyle değildir haberdar et bizi

Makina farkı yaklaşık %6 civarı, değerinin makina farkı ve 2 günde en az %60 civarı olduğunu düşünürsek bhcg en az 930 civarı olması gerekiyor. Eğer son ölçtürdüğün makina arızalı değilse kimyasal gebelik gibi duruyor. Ama üzülme canım benim... ben de aynı bhcg derdinden muzdaribim. Sağlıklı olsun, anneciğini üzmesin sapasağlam bebişin olsun

Benimde başıma geldi canım ocak ayinda kimyasal gebelik yasadim adetim bir hafta gecmisti yani 5 haftalık olmustu doktora gittim keseyi gormek icin ama doktor daha cok küçük oldugu icin görünmüyor dedi iki gun sonra düşük yaptim hgc 650 cikmisti iki gun sonra 122 ye düşmüş...ins bebeğini kaybetmessin Allah yardımcın olsun kimyasal gebelik de bebek sağlıksız olduğu için düşük oluyor o yüzden hayırlısı buymuş demek gerekiyor belkide.

Canım geçmiş olsun sanırım kimyasal gebelik yaşıyorsun benimde şuan öyle adet tarihim salı günüydü ve pazar günü test yaptım 3 tane çift çizgi vardı kim bilir kan değerim kaçtıki çift çizgi hepsinde çıktı salı günü kan verdim ve değer 5.43 çıktı senin kadar yüksek değil ama sonuçta pazar günü yüksekti salı düşmüş eylül ayında tekrar böyle adetten önce öğrendim hamileliğimi ve sonu hüsran adet günü kanama ile attım :KK43: şuanda adetim geldi sancısı normal adet sancısından bir tık daha fazla oluyor ama korkma rahim kendini temizliyor ve yarın bir gün sağlıksız bebeğe rabbim engel oluyor. İnşallah hakkında hayırlısı olur

X