Hcg ölçütler farklı,bir bakar mısınız?

Esmuu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2024
14
4
32
Arkadaşlar günaydın herkese. Sabah şunu fark ettim her ikisinde de benden kan almalarına rağmen ikinci testte idrar yazıyor. Onun da referans değerleri vs farklı olabilir. Hastane açmıyor . Bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba ?

Sağlıklı bir değerlendirme içim 2. Kanı da aynı yerde vermek gerek.

Hayırlı olsun gebeliğiniz HCG önce kanda yükselir böbreklerden süzülen hcg kadar idrara geçer o yüzden idrarda ölçülen hcg düzeyi azdır . Bir problem yok gebelik için bakılan rutin bir kontrol. Siz aynı yerde aynı saatte 2 güne bir kan verip artış takibi yapın 1500-2000 arası kese gözükür kese gözüktükten sonra 6-8 hafta arası kalp atışı duyulur . Hayırlı olsun. Son adet tarihiniz neydi acaba

Sağlıklı bir değerlendirme içim 2. Kanı da aynı yerde vermek gerek.
Kesinlikle öyle ama kanama görünce en yakına gitmek durumunda kaldım diğeri iki saat uzaklıkta diye. Biri idrar yazıyor biri kan . Bunlar farka sebep olur mu acaba ?

Son adet tarihim 15 kasımdı. Kanamam geldi ve bu testi yaptılar yakındaki hastane . Dediler kimyasal gebelik. Şimdi biri kan biri idrar. Ve ben bunu yeni fark ettim . Ama onlar sonuca bakıp kanamam da olunca kimyasal dediler . Ara ara da kanamam devam ediyor az az. Ben düşüyor diye düşünüyorum. Haftalık olarak hcg mi düşük görmüşlerdi zaten. Ama anlamadığım kan alıp neden test sonucunda idrar yazar . İdrar almadılar ki benden.

İdrar testinin tarihine bir bakın belki ilk verdiğinizdir o şimdi kanda yükselmeyin birde kanamanız varsa kimyasal olmuş oluyor

Kesinlikle öyle ama kanama görünce en yakına gitmek durumunda kaldım diğeri iki saat uzaklıkta diye. Biri idrar yazıyor biri kan . Bunlar farka sebep olur mu acaba ?
Onu niye öyle yazdılar anlamadım ama kanama varsa kimyasal da olabilir. Yine bekleyip yine kan vermekten başka seçenek yok.

Yok hayır . Kan testim Salı gününe ait. İdrar düne yani perşembeye ait.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…