Hcg degerinin anormalligi

Ebruli6606

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2017
11
3
1
41
Hayirli aksamlar ...basina boyle bisi gelen var mi bilmiyorum ama fikirlerinizi almak istiyorum. Bir hafta once beta hcg degerim 667 di. Dun 940 oldugunu ogrendik hemen kurtaj dendi bi kac farkli drla gorustum biraz bekleyebilecegim dis gebelik olup olmadiginin takibinin yapilmasi gerektigi soylendi. Bugun yapilan hcg degeri 1268. Vajinalultrasonda herhangi kese ve dis gebelik bulgusuna rastalnmadi. Ne oldugunu anlayabilmis degilim.

Canim hayirli geceler. Kimyasal gebelik olabilirmi acaba

Kimyasal gebelik olabilir ancak degerin dusmesi gerekirdi dendi. Hcg 1 gunde 940 dan 1268e yukselince takip edicez dediler. Simdi baska bi dr a geldim bakalim o ne diýecek.

Yükselme iki katı olması gerek inşallah dış değildir tutunmaya çalışıyo demekki inşallah sağlıklı yükselmeye başlar canm

Maalesef iyi haberler veremicem dis gebelik goruldu sol tupte hastaneye yatirdilar isin ilginci hcg dunden bugune de artmis ve hem dis hem ic gebelik de olabilir dendi karmakarisik hallerdeyim...

Maalesef iyi haberler veremicem dis gebelik goruldu sol tupte hastaneye yatirdilar isin ilginci hcg dunden bugune de artmis ve hem dis hem ic gebelik de olabilir dendi karmakarisik hallerdeyim...
Canim cok sasirtici. Ilk defa duydum ikisini birden. Insaallah ic de vardir da disdaki zaten duser buyuk ihtimal figeri de sana kalir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…