Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ayrıca cetvelin yapılacağı sitenin adı üzerinde yazıyor baby-gaga.com galiba.. oraya girip yapıyorsun... yada en güzeli bilenlerden yardımm al özlemciğim...
arkadaşım ben özlemin bilgilerini biliyorum sana versem de sen onun için ayarlayıp tarif etsen o bakmasa bile ben ona bir şekilde ulaştırırım inşallah.....
son regl tarihi 24 nisan doğum 27 ocak gibi
aslında böle değil çünkü geç düllenme olmalı ama bebek bu tarihlerle uyumlu...yardımların için şimdiden teşekkürlerrr... onada süpriz olur....:
kızlar benim kafam çok karıştı ben mi çok cahilim bu konuda anlamadım hcg değrim 114 çıktı ve doktor çok düşük dedi ama daha adet günüm bile gelmedi yani 24 üncü günde yapılmış testti bebek 3 haftalık yani bu değer gerçekten düşük mü boşa mı sevindim testi tekrar yaptı bakalım yarın akşam alacağım:çok üzgünüm: