-
- Konu Sahibi Happyending
Hcg sonucuna göre hamile değilsiniz.slm kızlar hamilemiyim yardımcı olurmusunuz kan testi yaptırdım hcg test sonucum 0.08 cıktı negatif yanlız bugün 12 gün oldu hasta olmadım hiç bu kar gecikmedim kasık ağrım var bel ağrım çok oluyor çok azda boş donmesi bazen hamile olabilirmiyim
Hcg sonucuna göre hamile değilsiniz.
Ama adet olmadıysanız. Mutlaka bir doktora gidin derim.
Kötü şeyler düşünmeyin öncelikle güzel şeyler düşünerek kan testi yaptırın. İnşllah hamilelik vardırevet bende öyle düşünüyorum perşenbe gününe randevu aldım dış gebelikte kan testinde çıkarmı acaba biliyormusunuz bu arada teşekkürler
Kötü şeyler düşünmeyin öncelikle güzel şeyler düşünerek kan testi yaptırın. İnşllah hamilelik vardır
Biz de 3 yıllık evliyiz.Teşekkürler inş öyledir 3 yıllık evliyim çocuk istiyoruz olmuyor hayırlısı bakalım
Biz de 3 yıllık evliyiz.
1,5 yıl oldu istiyorduk çok şükür oldu. Ümidinizi kaybetmeyin zamanı var, belki de bu ay işte.
Ben sun gittim hastaneye akintim gelsi hafif kahverengi kan verdm degerim 13binlerde cikti ultrasonda kese goruldu 9 cm ama bebek gelismiyor olabilir dediler yine kan verdm sabh gittim kan uyusmazligi cikti esimle uyusmazlik ignesi yaptilar bana bi sorun olmz demi ? Birde 5.6 haftalikmis kesr bebek gorunmemesi normalmi lutfenn cvp yazinnnnKötü şeyler düşünmeyin öncelikle güzel şeyler düşünerek kan testi yaptırın. İnşllah hamilelik vardır
iğne neden vuruldu anlamadım.Ben sun gittim hastaneye akintim gelsi hafif kahverengi kan verdm degerim 13binlerde cikti ultrasonda kese goruldu 9 cm ama bebek gelismiyor olabilir dediler yine kan verdm sabh gittim kan uyusmazligi cikti esimle uyusmazlik ignesi yaptilar bana bi sorun olmz demi ? Birde 5.6 haftalikmis kesr bebek gorunmemesi normalmi lutfenn cvp yazinnnn
Evet var ama bu doktor ne dicek bi denicem haftaya kontrolum var iste her doktor baska bisey diuo bebek gelismemis olabilir de dedi cok uzuluyorimiğne neden vuruldu anlamadım.
kan uyuşmazlığı bizde de var, ama bu dopumdan sonra iğne vurulması gerekiyor bildiğim yani sonraki hamilelik için rsk olmasın diye.
değerin çok iyi çıkmış, ama bebeğin görülmesini bekleyim tabi. bebeğin görülmediği zamanlar olabiliyormuş pank yapmayın.
başka bir dr gitme şansınız varsa hafta içi gidin yine