- 24 Ağustos 2017
- 71
- 33
- 26
- Konu Sahibi Happyending
4 gun sonramasallah canim kac gunde 122 den 450 ye cikti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 gun sonramasallah canim kac gunde 122 den 450 ye cikti
4 gun sonra degerim 450 oldumasallah canim kac gunde 122 den 450 ye cikti
ben de en son 31 i de yaptirdim 61 di yarin yine yaptiricam 200 un ustunde cikmali dmi? iki gune bir artiyo ya4 gun sonra degerim 450 oldu
Sanirim oyle oluyor hayirlisi bakalim dis eger deger az yukselmisse dis gebelikte olabiliyorben de en son 31 i de yaptirdim 61 di yarin yine yaptiricam 200 un ustunde cikmali dmi? iki gune bir artiyo ya
Canim cikti mi sonucun?simdi kan verdim 3. kez vakalim insallah yukselmistir
evet canim 398.39Canim cikti mi sonucun?
398.39 canimmHABer ver bana
peki canm doktoe kac haftalik oldugunu felan soyledimi yada baska bisey dedimi cunku bnmki 450 xikti en son yani dun tkrat yaptircam haftayaevet canim 398.39
yok canm soylemedi bayramdi zaten . mesaj attim doktoruma uc sonucu da yazdm cok iyi gidiyo dedi folik kullan dedi. 18 inde gidicemPeki doktor hac haftalik felan
peki canm doktoe kac haftalik oldugunu felan soyledimi yada baska bisey dedimi cunku bnmki 450 xikti en son yani dun tkrat yaptircam haftaya
Anladimm bende gidicem bu hafta onsallah bakalim doktor 700 ve uzeri olursa keseyide goruruz haftasina dediyok canm soylemedi bayramdi zaten . mesaj attim doktoruma uc sonucu da yazdm cok iyi gidiyo dedi folik kullan dedi. 18 inde gidicem
bana da haber ver canim. bu arada kac kere hcg baktin senAnladimm bende gidicem bu hafta onsallah bakalim doktor 700 ve uzeri olursa keseyide goruruz haftasina dedi
3 kez 3.de 450yri dunde test yaptim ezcaneden alip cift cizgibana da haber ver canim. bu arada kac kere hcg baktin sen
masallah canm ya. insallah doktordan da guzel haberlerle gelirsin3 kez 3.de 450yri dunde test yaptim ezcaneden alip cift cizgi
Bugün gıttık değer 2565 ama kese çok küçükmüş dış genelık şansı varmı dııırr !masallah canm ya. insallah doktordan da guzel haberlerle gelirsin
belki baslarda oldugun icin boyledir insallah buyur baska olumsuz bise getirme sakin aklinaBugün gıttık değer 2565 ama kese çok küçükmüş dış genelık şansı varmı dııırr !
Bilniyorim ama uzuluyorum yabelki baslarda oldugun icin boyledir insallah buyur baska olumsuz bise getirme sakin aklina