- 1 Ağustos 2017
- 171
- 109
- 31
-
- Konu Sahibi Happyending
29 unda ogrenmistim. bugun tekrar kan aldiricam insallah yukselmistir
aldim canim 61.88 olmusİnşallah yükselmiştir canım ya aldın mı sonuçlarını
okumam mi canim benim okucam sana soz insaallah sana da nasip eder rabbim. benim melegimde bana siki siki tutunur amin.Banada dua et ya nolursun bana ayetel kürsi oku adım Yasemin çok istiyorum evlat sahibi olmayı
bak canim ya musavvir esmasi bir deneBanada dua et ya nolursun bana ayetel kürsi oku adım Yasemin çok istiyorum evlat sahibi olmayı
bak canim ya musavvir esmasi bir dene
- Bu ismin en büyük Özelliklerinden biri de tıbbın dışındaki nedenlerden dolayı çocuğu olmayanlara yaydalı olması ve bu ismin hürmetine Yüce Allah’ın çocuk ihsan etmesidir.
Havas alimlari “çocuğu olmayan bir kadın 7 gün oruç tutup,iftar anında 21 kere “YA MUSAVVİR”ismini zikrederse kendisine yüce Allah çocuk ihsan eder.Erkek üç gün oruç tutup iftar anında 21 kere bu ismi bir bardak suya okuyup üflerse ve içerse, Yüce Allah bu ismin geregi olarak o erkeğe çocuk ihsan eder.” demişlerdir.
Bu testte var görünüyor. Silik olması çoğunlukla pozitif anlamına geliyor ama, yine de tedbiren kan testi ve adet gününü bekleyin derim.Canim adetime 6 gün kala test yaptım Böyle çıktı sence var Mıdır
Silik olmasına rağmen bile fazla belli dimi görülebiliyorBu testte var görünüyor. Silik olması çoğunlukla pozitif anlamına geliyor ama, yine de tedbiren kan testi ve adet gününü bekleyin derim.
Öyle görünüyor evet, inşllah vardır yani :)Silik olmasına rağmen bile fazla belli dimi görülebiliyor
evet silik ama baya belli hemen git kan ver canimm merak ettimmmCanim adetime 6 gün kala test yaptım Böyle çıktı sence var Mıdır
Merhaba bende 2hafta once beta kan degerim 3.3 cikmisti aradan 5 gun sonra felan tekrar yaptirdim degerim 122 cikti hamile miyim yani ?2 gün sonra tekrarla canım 2 katına çıkarsa vardır belki yavaş yavaş olur ilk sonra birden yükselebilir tekrar yaptır canım 2 katılma çıkarsa vardır benim 6.89 du kimyasal gebelik dediler yavrun seni bırakmaz inşallah banada dua et
hadi gozun aydin canimmmBanada dua et bende anne olayım inşallah adetime 5 gün vardı 2 Eylül'de sabah ilk idrarımla test yaptım yanı dün pozitif çıktı inşallah devamıda gelir 4 gün sonra kan vericem Buda testim
onu bilmiyorum ama bir arkadasimin kese gozukmustu kalp duyulmamisti aldilar bebeginiKizlar kese gorundukten sonra kimyasal gebelik olabilyor mu veya dis gebelik??? Yani kese gorununce sikinti yok mu demek gebelikte
kese görünmesi yeterli dğil. evet bebe de görünmeli ilerleyen haftalarda.Kizlar kese gorundukten sonra kimyasal gebelik olabilyor mu veya dis gebelik??? Yani kese gorununce sikinti yok mu demek gebelikte
İnsallah canim sagolasin allah razi olsunn ben bugunde yaptirdim degerim 450ciktiBanada dua et bende anne olayım inşallah adetime 5 gün vardı 2 Eylül'de sabah ilk idrarımla test yaptım yanı dün pozitif çıktı inşallah devamıda gelir 4 gün sonra kan vericem Buda testim
masallah canim kac gunde 122 den 450 ye ciktiİnsallah canim sagolasin allah razi olsunn ben bugunde yaptirdim degerim 450cikti