• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hcg değerim düşük mü

Eki Görüntüle 2308966 Doktorunuz tamamdır dediyse kafanıza takmayın lütfen. Yarın 2 katına çıkacaktır bir anda çoook hızlı artıyormuş. Ki şu an ovülasyondan itibaren 20 gün ise 4 hafta değil daha 3 haftalık annesi yani burada 3 hafta yazanı baz alın :) Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasib etsin.
Ayy inan içime su serptin Allah razı olsun resmen ağladım🤲🏽🥰 inşallah sağlıklı gelir inşallah🤲🏽🥰 çok teşekkür ederim gerçekten

Ayy inan içime su serptin Allah razı olsun resmen ağladım🤲🏽🥰 inşallah sağlıklı gelir inşallah🤲🏽🥰 çok teşekkür ederim gerçekten
❤️❤️❤️ doktorunuzun dediği neyse onu kabul edin. Herkesin gebelik dönemi farklı geçiyor bunu da en iyi sizi takip eden hekiminiz bilir. Benim doktorumla anlaştık bilgi edinirken de tek bir kaynaktan bilgi edinmemi tavsiye etti (bir internet sitesi, bir yayın vs). İçinizi de hep ferah tutun bol bol mutlu olun, kendinize vakit ayırın. Benim de henüz çoook yeni :D daha kese bile oluşmadı. Allah herkesin evladını bağışlasın, olmayan, bebek bekleyen herkese de hayırlı evlat versin sevgileeeer.

❤❤❤ doktorunuzun dediği neyse onu kabul edin. Herkesin gebelik dönemi farklı geçiyor bunu da en iyi sizi takip eden hekiminiz bilir. Benim doktorumla anlaştık bilgi edinirken de tek bir kaynaktan bilgi edinmemi tavsiye etti (bir internet sitesi, bir yayın vs). İçinizi de hep ferah tutun bol bol mutlu olun, kendinize vakit ayırın. Benim de henüz çoook yeni :KK70: daha kese bile oluşmadı. Allah herkesin evladını bağışlasın, olmayan, bebek bekleyen herkese de hayırlı evlat versin sevgileeeer.
Doktorumla salı günü görüşcez ben tahlili acilden yaptım. İnternetten çok bakmam esasen ama acilden kan verince mecbur sordum🤲🏽 Sizinde bebeğiniz hayırlı olsun rabbim herkese nasip etsin🤲🏽🥰

Merhaba kızlar benim beta değerimde ilk testten sonra 2 katı artmadı tam.
20 Eylül 150,4
22 Eylül 307,2
24 Eylül 481,9
26 Eylül 778,5
Çıktı sizce değerler nasıl ? Doktorum takip edelim dedi sonuçta %50-60 bi artış var dedi. Keseyi görmeden bir şey diyemem dedi. Rahim kalınlığımda 11 mm imiş. Sizce değerlerim nasıl çok korkuyorum.

Back