• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hcg değerim düşük mü

Melina ilkim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2019
391
193
18
Merhaba arkadaşlar bugün kan verdim beta hcg değerim 286.4 . Bugün ovülasyondan sonra ki 20. Günüm değerim düşük mü sizce 🤲🏽

Çok teşekkür ederim adete göre 4 hafta 2 günlük değer düşük diye korktum😞 bundan önce 1 dış gebelik 1 kimyasal geçirdim ondan korktum azcık 😞

Bence degerin iyi 2 gün sonra tekrar kan verirsen 2 kat artmiş olması gerek..sakin strese girme kucağına sag salim alirsin inşallah..

Benimde 4 günüm var bu gece de sonra 3 hiç bi belirtim yok szin var miydi geçen ay baya yoğundu belirtiler ama gebelik yoktu adet belirtisiymis bu ay yok
Valla canım inan hiç bir belirtim yok baş ağrısından başka. Sadece adet olacağımı beklediğim gün peçeteye azcık kan geldi şeffaf. Eğer o yerleşme kanamasıysa bi o oldu🤲🏽Normalde test filanda yapmayacaktım 2 gün önce kalktım yataktan bianda ben anneyim dedim resmen hissettimde öyle test yaptım bugünde kan verdim😅 sadece bugün kan vermeden önce az başım döndü o kadar. Doktorum mide bulantısı vs 7.8. Haftalarda başlar kendini şartlama dedi🤣🤣 inan bana göğsümde şişlik dahil yok

Valla canım inan hiç bir belirtim yok baş ağrısından başka. Sadece adet olacağımı beklediğim gün peçeteye azcık kan geldi şeffaf. Eğer o yerleşme kanamasıysa bi o oldu🤲🏽Normalde test filanda yapmayacaktım 2 gün önce kalktım yataktan bianda ben anneyim dedim resmen hissettimde öyle test yaptım bugünde kan verdim😅 sadece bugün kan vermeden önce az başım döndü o kadar. Doktorum mide bulantısı vs 7.8. Haftalarda başlar kendini şartlama dedi🤣🤣 inan bana göğsümde şişlik dahil yok
Ay inşallah benimde öyledir çünkü benimde yok ve geçen ay bir sürü adet belirtim vardı 10 gün önceden hatta hamile sandım bugün eerken gebelik yptim yoktu sence normal mi çıkmaması var pazar günü 4 gün var

Ay inşallah benimde öyledir çünkü benimde yok ve geçen ay bir sürü adet belirtim vardı 10 gün önceden hatta hamile sandım bugün eerken gebelik yptim yoktu sence normal mi çıkmaması var pazar günü 4 gün var
Adetin pazar günüyse pazar sabah ilk idrarla yap testini canım ben öyle yaptım o zaman çıktı🥰 inşallah vardır 🤲🏽

1416831C-8011-4053-9FC2-29278ADE735C.jpeg
Doktorunuz tamamdır dediyse kafanıza takmayın lütfen. Yarın 2 katına çıkacaktır bir anda çoook hızlı artıyormuş. Ki şu an ovülasyondan itibaren 20 gün ise 4 hafta değil daha 3 haftalık annesi yani burada 3 hafta yazanı baz alın :) Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasib etsin.

Back