- 28 Mart 2019
- 391
- 193
- 18
- Konu Sahibi Melina ilkim
Merhaba arkadaşlar bugün kan verdim beta hcg değerim 286.4 . Bugün ovülasyondan sonra ki 20. Günüm değerim düşük mü sizce 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim adete göre 4 hafta 2 günlük değer düşük diye korktumHayırli olsun canım bence degerin iyi..kimseyle kiyaslama
Çok teşekkür ederim adete göre 4 hafta 2 günlük değer düşük diye korktumbundan önce 1 dış gebelik 1 kimyasal geçirdim ondan korktum azcık
![]()
Çok teşekkür ederim inşallah artar değer inşallah herkes anne olurBence degerin iyi 2 gün sonra tekrar kan verirsen 2 kat artmiş olması gerek..sakin strese girme kucağına sag salim alirsin inşallah..
Canım değerin iyi bende bir düşük bir kimyasal yaşadım seni anlıyorum sağsalim kucağımıza alalım inşÇok teşekkür ederim adete göre 4 hafta 2 günlük değer düşük diye korktumbundan önce 1 dış gebelik 1 kimyasal geçirdim ondan korktum azcık
![]()
Aminnn güzelim çok dua ediyorum inan herkeseCanım değerin iyi bende bir düşük bir kimyasal yaşadım seni anlıyorum sağsalim kucağımıza alalım inş
İnşallahh yükselirCanını sıkma degerin güzel gayet tekrar ver kan testi 2 gun sonra
Kac haftalikken öğrendiniz acabaÇok teşekkür ederim adete göre 4 hafta 2 günlük değer düşük diye korktumbundan önce 1 dış gebelik 1 kimyasal geçirdim ondan korktum azcık
![]()
Ben normalde 26 günde adet oluyorum bu ay uzayacak sandım. Gecen ay 19 da oldum.Kac haftalikken öğrendiniz acaba
Allah sağlıklı bir şekilde kucaginiza almayı nasip etsinBen normalde 26 günde adet oluyorum bu ay uzayacak sandım. Gecen ay 19 da oldum.
Aminnn inşallahAllah sağlıklı bir şekilde kucaginiza almayı nasip etsin
Benimde 4 günüm var bu gece de sonra 3 hiç bi belirtim yok szin var miydi geçen ay baya yoğundu belirtiler ama gebelik yoktu adet belirtisiymis bu ay yokAminnn inşallah![]()
Valla canım inan hiç bir belirtim yok baş ağrısından başka. Sadece adet olacağımı beklediğim gün peçeteye azcık kan geldi şeffaf. Eğer o yerleşme kanamasıysa bi o olduBenimde 4 günüm var bu gece de sonra 3 hiç bi belirtim yok szin var miydi geçen ay baya yoğundu belirtiler ama gebelik yoktu adet belirtisiymis bu ay yok
Ay inşallah benimde öyledir çünkü benimde yok ve geçen ay bir sürü adet belirtim vardı 10 gün önceden hatta hamile sandım bugün eerken gebelik yptim yoktu sence normal mi çıkmaması var pazar günü 4 gün varValla canım inan hiç bir belirtim yok baş ağrısından başka. Sadece adet olacağımı beklediğim gün peçeteye azcık kan geldi şeffaf. Eğer o yerleşme kanamasıysa bi o olduNormalde test filanda yapmayacaktım 2 gün önce kalktım yataktan bianda ben anneyim dedim resmen hissettimde öyle test yaptım bugünde kan verdim
sadece bugün kan vermeden önce az başım döndü o kadar. Doktorum mide bulantısı vs 7.8. Haftalarda başlar kendini şartlama dedi
inan bana göğsümde şişlik dahil yok
Adetin pazar günüyse pazar sabah ilk idrarla yap testini canım ben öyle yaptım o zaman çıktıAy inşallah benimde öyledir çünkü benimde yok ve geçen ay bir sürü adet belirtim vardı 10 gün önceden hatta hamile sandım bugün eerken gebelik yptim yoktu sence normal mi çıkmaması var pazar günü 4 gün var
İnşallah cnm yaAdetin pazar günüyse pazar sabah ilk idrarla yap testini canım ben öyle yaptım o zaman çıktıinşallah vardır
![]()