• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hcg değerim adet gecikmesinin 3. günü 25.9 çıktı

Merhaba, ben de son adetimi 27 haziranda oldum ve bende pkosluyum. 4 yıldır bebek istiyordum. Ama maalesef olmamisti. :KK43: Simdi ilk gebeliğimi yaşıyorum ve çok stresliyim.
beta HCG degerlerim
23 temmuz * 55
25 temmuz * 130
30 temmuz *1350
Aniden böyle yükseldi.
Bende adet olacakmışım gibi şiddetli ağrılar, batmalar, göğüs sızısı, çarpıntı, akıntı, kabızlık vs gibi yoğun belirtiler yaşıyorum. :KK43: Ovulasyon tarihlerimiz farklı gitmiş sadece. Senin ki geç döllenme de olabilir.
Cuma günü doktora gideceğim. Bi gelişme olursa yaz lütfen. Bende çok korkuyorum, dış gebelik, kist, düşük olacak vs diye. Aynıyız hemen hemen. Sevinemedim bile.
canım merhaba,
4 yıldır hep doğal yollarlamı hamile kamaya çalıştın?

ben ilk bebeğimi klomen ve çatlatma iğnesi ile elde ettim ve allaha şükür sağlıkla kucağıma aldım , mucizem o benim,
ve şimdi asla kendiliğinden olmaz derken ayda sadece 2 ilişki ile gebelik oldu ve umarım da sağlıkla devam eder.bende senin gibi hep korkar ve evham yaparım ,
ama sakinleşince daha iyi geliyor,
ben bol bol dinleniyorum , evde çizimlerimi yapıyorum şimdilik işe ara verdim
bence değerlerin çok iyi
ben henüz 85im umarım cumartesi günüde 2ye katlanır ve o şekilde devam eder
lütfen korkma bende kendimi devamlı sakinleştirmeye çalışıyorum
umarım ikimizden ve tüm bebek isteyenlerinde haklarında hayırlısı olur
değerin çok güzel artmış 2 gün sonra daha yüksek bir değer olacağından vajinal ultrason ile görülebilir belkide cuma günü kesen inşallah canım
benim cumartesi kan tahlili (hcg) var sonrada 13 ağustosta doktor randevum var,
sabırla bekliyorum
inşallah ikimiz içinde herşey yolunda gider
cuma günü doktordan sonra bana haber ver olurmu
kendine iyi bak

canım sağolasın doktora gidene kadar sende diğer arkadaşlarda içimi ferahlattınız
çok şükür değerim yükselmiş,
şu an evdeyim dinleniyorum arada zorlamadan bulaşığımı falan yıkıyorum o kadar ,
dün akşam ve bu sabah yine çok hafif şekilde kahve lekelenmem oldu ama hiç çamaşırıma akmıyor sadece silindiğimde geliyor biraz
cumartesi tekrar hcg istedi ikiye katlarsa zaten hiçbi sorun yok dedi,
ah bu tahliller,eskiden tahlilmi vardı hem iyi bir açıdan hemde kötü , seni hep bir bekleyiş içine sokuyolar
neyse dua edeceğim artık yavrum tutunsun bana sağlıkla,inşallah amin
lekelenmem oldugu anlarda 15-20 dakika süren aprılarımda oluyor rahimde ama düşünmemeye çalışıyorum
ve dua ediyorum cumartesi de ikiye katlasın ve herşey yolunda gitsin diye
bu arada dün sabah doktorum keseyi görmeden progestan başlamayız dedi,lekelenmen
artarsa haber ver yeterli dedi,
akşam tekrar olunca mesaj attım, 10 dakika sonra aradı beni,
ah benim evhamlı hastam dedi
hadi sen başla madem günde 3 kez 200 mg dedi sonrada yada boşver sadece gece 1 tane 200 mg progestan al maksat başlamadık demeyesin diye yoksa bence bişey olmayacak dedi,
eşimde telefonu kapayınca dediki, adam besbelli vermek istemiyor sadece senin endişen için vermek istemiş dedi bence içme dedi bende düşündümki zaten 13 ağustosta keseyi görmeye gidicez o güne kadar allahım korusun bişey olursa kısmet değilmiş deriz o yüzden başlamadım , keseyi görelim allahın izni ile günde 3 kez progestanı içerim inşallah ve herşey yolunda gider ,
sen ne dersin ? sence gece olsun içeyimmi?
doktorum ilk içme demiştiki sağlıksızsa vücut atsın diye

Günde 3 tane hemde 200 mg mı
31-gif.1318277

Sen kısadan intihar edip kurtulayım diyorsun.
Ya yerleşme kanamasına doktorlar progesteron vermez . Ama önceden yaşadığın bir kanamalı düşüğün varsa verir tedbir olarak.

Zaten o ilaçlar hormon dengesini altüst ediyor .
Sen birde oral olarak günde 3 hemde 200 mg diyorsun.
Offf gözünü 1 saat açamazsın ,uyku baş dönmesi denge kaybı.
Eğer bünyen kuvvetliyse sıkıntın olmaz ama en azından çarpıntı seni mahverder.
O kadar için rahatlasın istersen --100 mg iç gece yatmadan.
Ama tevekkül etmeni tavsiye ederim.
Hiç bir konu okuma hiç bir yoruma aldanma sadece doktoruna güven.
Ne diyorsa onu yap. Gerisini Allaha bırak .Boşuna kendine eziyet etme :)

Günde 3 tane hemde 200 mg mı
31-gif.1318277

Sen kısadan intihar edip kurtulayım diyorsun.
Ya yerleşme kanamasına doktorlar progesteron vermez . Ama önceden yaşadığın bir kanamalı düşüğün varsa verir tedbir olarak.

Zaten o ilaçlar hormon dengesini altüst ediyor .
Sen birde oral olarak günde 3 hemde 200 mg diyorsun.
Offf gözünü 1 saat açamazsın ,uyku baş dönmesi denge kaybı.
Eğer bünyen kuvvetliyse sıkıntın olmaz ama en azından çarpıntı seni mahverder.
O kadar için rahatlasın istersen --100 mg iç gece yatmadan.
Ama tevekkül etmeni tavsiye ederim.
Hiç bir konu okuma hiç bir yoruma aldanma sadece doktoruna güven.
Ne diyorsa onu yap. Gerisini Allaha bırak .Boşuna kendine eziyet etme :)

canım sağolasın , ben ilk gebeliğimde önce sabah öğle akşam başlamışlardı çok kötü değildim
sonrada crinone jele geçmiştim
evet dediğin doğru okuduk sonra bunalıyor insan haklısın
hatta ben şu an çıkıyım formdan , biraz çizimlerimi yapayım
bir ara uğrarım cumartesi hcg sonucumu alınca ve allahın izni ile inşallah ikiye katlarda güzel haberler veririm :)

canım sağolasın , ben ilk gebeliğimde önce sabah öğle akşam başlamışlardı çok kötü değildim
sonrada crinone jele geçmiştim
evet dediğin doğru okuduk sonra bunalıyor insan haklısın
hatta ben şu an çıkıyım formdan , biraz çizimlerimi yapayım
bir ara uğrarım cumartesi hcg sonucumu alınca ve allahın izni ile inşallah ikiye katlarda güzel haberler veririm :)

Evet bencede çık hiç bir şey okuma rahat ol.
Pozitif düşün bebeğini sev :)
Cumartesi inşaALLAH hayırlı haberle gel ..
31-gif.1318277

Merhaba, sat tarihlerimiz aynıydı. Ben cuma günü doktora gittim, şükürler olsun ki keseyi gördük. :) Dış gebelik filan yokmuş.
5+2 olduğunu söyledi. İki hafta sonrası için tekrar çağırdı, kalp atışını dinlemek için. :) Agrilarim için progestran ve kabızlık yapmayan bir folik asit verdi. Kalp atışını duyana kadar rahatlayamayacagim sanırım hala çok stresli ve korkuluyum.
Sen ne yaptın, gittin mi doktora? Herşey yolunda mı?

Salam qızlar. İnşallah sağ salamat bebeşlerinizi qucaqlarınıza alarsınız. Allah istəyən hər kəsə nsib etsin inşAllah mən də içində:anneadayı::KK200:

Merhaba, sat tarihlerimiz aynıydı. Ben cuma günü doktora gittim, şükürler olsun ki keseyi gördük. :) Dış gebelik filan yokmuş.
5+2 olduğunu söyledi. İki hafta sonrası için tekrar çağırdı, kalp atışını dinlemek için. :) Agrilarim için progestran ve kabızlık yapmayan bir folik asit verdi. Kalp atışını duyana kadar rahatlayamayacagim sanırım hala çok stresli ve korkuluyum.
Sen ne yaptın, gittin mi doktora? Herşey yolunda mı?

Merhaba , uzun bir süre giremedim internete,
çok sevindim senin içinde,
bizimde değerimiz hep iki katına çıktı
sonra kesemizi gördük,1 hafta sonra kese içinde bebeğimizi gördük,doktorumuz bak sanki burda bir kıpırtı var dedi ama sesi gelmiyor dedi henüz , cumartesi tekrar gideceğiz kalp atışı için.Hatta doktorum beni denedi, dediki vajinal baksak duyarız şimdide ama gerek yok şimdi alttan bakmaya dedi beklemenin bir zararı yok dedi bende tamam dedim tabiki,
inşallah cumarteside o mucizevi sesi duyarız dua ediyorum.

sen ne yaptın?
biz ultrasona göre 6 haftalığız benim döllenme adete 7-8 gün kala olmuştu yani geç dölleneme senin nasıldı?

Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah,olmayan ve isteyip özlemle bekleyenlerede en kısa sürede nasip etsin dilerim,Amin.

Merhaba , uzun bir süre giremedim internete,
çok sevindim senin içinde,
bizimde değerimiz hep iki katına çıktı
sonra kesemizi gördük,1 hafta sonra kese içinde bebeğimizi gördük,doktorumuz bak sanki burda bir kıpırtı var dedi ama sesi gelmiyor dedi henüz , cumartesi tekrar gideceğiz kalp atışı için.Hatta doktorum beni denedi, dediki vajinal baksak duyarız şimdide ama gerek yok şimdi alttan bakmaya dedi beklemenin bir zararı yok dedi bende tamam dedim tabiki,
inşallah cumarteside o mucizevi sesi duyarız dua ediyorum.

sen ne yaptın?
biz ultrasona göre 6 haftalığız benim döllenme adete 7-8 gün kala olmuştu yani geç dölleneme senin nasıldı?

Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah,olmayan ve isteyip özlemle bekleyenlerede en kısa sürede nasip etsin dilerim,Amin.
Amin canım, inşaallah Allah tüm isteyen ve bekleyenlere, sağ salim nasip etsin.
Canım biz daha dün duyduk, kalp atışlarını.. :) pıtpıtpıt atıyor kalbi.
Benimki geç döllenme değilmiş, doktor son adet tarihinle ve yumurtlama gününe göre; bebek uyumlu gidiyor dedi. Şuan 7+2 'yim.
Senin ki geç döllenme ise; bana göre bir hafta geriden geliyorsun demekki..
Bir ihtimal cumartesi duyamayabilirsin ama bu moralini bozmasın, duyamazsan buna hazırlıklı ol yani.
Çünkü zaten 7. ve 8. haftalarda duyuluyor canım.
Ben hiç vajinal baktırmadım, bana şuan için gereksiz geliyor.

Back