• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hcg değerim adet gecikmesinin 3. günü 25.9 çıktı

içime su serptin cnm , allah sanada bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah
Bak bana bi akrabam sağlıkçı durumumu bildiği halde kimyasal gebelik dedi iki gün sonra kan verim 53 civarı bişey çıktı sonra bir hafta bekledim gittim doktora bu kez orda bakıldı 2404 olmuş ultrason baktı kalınlaşman iyi dedi sonra yine çağırdı gün verdi keseyi sonraki gittiğimde kalp atışını görüp duyduk yani kul bilmez allah bilir ben onlara kalsa kafayı yemiştim ki tedavide gördüm ona rağmen olmadı benim çok güzel kilo vermiştüm onuda geri aldım ilaçlar yüzünden üstelik adetlerim düzene biinmişti ve yumurtlamam çok iyiydi boşa ilaç dayattı bi sene sonrası tuttu o kadar çabadan sonra kendiliğinden geldi çok şükür ki adet düzenimde altüst olmuştu 65 gün bekliyordum olmuyordu ilaçla 65 günde geliyordu bide yani biraz uzun oldu ama için serinler diye yazayım dedim

Bak bana bi akrabam sağlıkçı durumumu bildiği halde kimyasal gebelik dedi iki gün sonra kan verim 53 civarı bişey çıktı sonra bir hafta bekledim gittim doktora bu kez orda bakıldı 2404 olmuş ultrason baktı kalınlaşman iyi dedi sonra yine çağırdı gün verdi keseyi sonraki gittiğimde kalp atışını görüp duyduk yani kul bilmez allah bilir ben onlara kalsa kafayı yemiştim ki tedavide gördüm ona rağmen olmadı benim çok güzel kilo vermiştüm onuda geri aldım ilaçlar yüzünden üstelik adetlerim düzene biinmişti ve yumurtlamam çok iyiydi boşa ilaç dayattı bi sene sonrası tuttu o kadar çabadan sonra kendiliğinden geldi çok şükür ki adet düzenimde altüst olmuştu 65 gün bekliyordum olmuyordu ilaçla 65 günde geliyordu bide yani biraz uzun oldu ama için serinler diye yazayım dedim
seni çok iyi anlıyorum,ilk bebeğimde benzer sorunları ve bazı tedavi aşamalarını yaşadım,
iyi geldi gerçekten de çok teşekkürler,

yarın yapacağım kanda tekrar burdan yazarım mutlaka

allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah canım amin

seni çok iyi anlıyorum,ilk bebeğimde benzer sorunları ve bazı tedavi aşamalarını yaşadım,
iyi geldi gerçekten de çok teşekkürler,

yarın yapacağım kanda tekrar burdan yazarım mutlaka

allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah canım amin
İyi bi doktor bulup devam etmekte önemli ben boşuna tedavi gördüm on kilo aldım dört senedir koruduğum kilomda adet düzenimde alt üst oldu sende tek doktorda takılıp kalma lütfen canım ben hamilelikte de o hatayı yaptım pişman oldum sende olma yedi aydır devam ettiğim doktor az daha yüreğime indiryordu rabbim esirgedi yine sende ikinci görüş muhakkak al

ilk öğrendiğinizde yazdığınız değer faln mesela bunları birlikte konuşmak en azından insanları rahatlatıyor,
ilk hamileliğimi tedfavi ile elde ettik, ve şimdi böyle olmasına aniden çok sevindim ama tabiki beklemek herkes için oldugu gibi benim içinde zor
siz ilk öğrendiğinizde 41 iken adetiniz gecikmişymidi ne zman aldınız 41 değerini?

teşekkür ederim mesajınız için

Ben hamileliğimi ilk 26 Nisan'da idrarda gebelik testi yaparak öğrendim. Çok çok silikti. İhtimal vermedim. Son adetimin üzerinden de tammmm 43 gün geçmişti. Bu arada o testi yapmadan tam 1 hafta önce de doktora gitmiştim söktürücü versin diye ama doktor vermek istemedi ve bana "sen gene de 1 hafta-10 gün bekle, test yap, çıkmazsa öyle söktürücü kullan" demişti. Allah razı olsun, iyi ki de öyle demiş. 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim işte. Neyse, 26 Nisan'da idrarda silik çıkınca ondan 2 gün sonra kan verdim ve değerim 41 çıktı.
Seninki muhtemelen şu an 4 haftalık. Yani döllenmenin üzerinden anca 10 gün falan geçmiş.. Dediğim gibi umarım sağlıklıdır, sana tutunur.

Ben hamileliğimi ilk 26 Nisan'da idrarda gebelik testi yaparak öğrendim. Çok çok silikti. İhtimal vermedim. Son adetimin üzerinden de tammmm 43 gün geçmişti. Bu arada o testi yapmadan tam 1 hafta önce de doktora gitmiştim söktürücü versin diye ama doktor vermek istemedi ve bana "sen gene de 1 hafta-10 gün bekle, test yap, çıkmazsa öyle söktürücü kullan" demişti. Allah razı olsun, iyi ki de öyle demiş. 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim işte. Neyse, 26 Nisan'da idrarda silik çıkınca ondan 2 gün sonra kan verdim ve değerim 41 çıktı.
Seninki muhtemelen şu an 4 haftalık. Yani döllenmenin üzerinden anca 10 gün falan geçmiş.. Dediğim gibi umarım sağlıklıdır, sana tutunur.

cevabın için teşekkür ederim , evet umarım sağlıklıdır ve sıkı sıkı tutunur annesine
zaten son adet tarihim 27 haziran ve ilişki sadece 15 ve 17 temmuzda oldu ,yani yazdığın çok mantıklı geldi bana bu durumda , özellikle 17 temmuzdaki ilişkiden olmuşsa zaten yumurtlama geç oldu ve benim adetim gelecekseydi daha bugün veya yarın gelecekti o yüzden de nerdeyse adetten 3 gün önce falan yapmış oldum değilmi kanı ,
neyse işte dediğin çok doğru önemli olan sağlıklı olması ve tutunması allah nasip ederse
sanada sağlıklı bir hamilelik ve sorunsuz bir doğum dilerim

cevabın için teşekkür ederim , evet umarım sağlıklıdır ve sıkı sıkı tutunur annesine
zaten son adet tarihim 27 haziran ve ilişki sadece 15 ve 17 temmuzda oldu ,yani yazdığın çok mantıklı geldi bana bu durumda , özellikle 17 temmuzdaki ilişkiden olmuşsa zaten yumurtlama geç oldu ve benim adetim gelecekseydi daha bugün veya yarın gelecekti o yüzden de nerdeyse adetten 3 gün önce falan yapmış oldum değilmi kanı ,
neyse işte dediğin çok doğru önemli olan sağlıklı olması ve tutunması allah nasip ederse
sanada sağlıklı bir hamilelik ve sorunsuz bir doğum dilerim

Dediğim gibidir o, korkma. Bence hamilesin ama çok çok minnak şu an bebeğin. Sağlıkla devam etsin İnşaallah..

az önce işyerinde lavaboya gittim, ve sadece silindiğimde tuvalet kağıdında sönük renkte kahverengi lekelenme gördüm, içm titredi , kendimi sakinleştirmeyi başaramadım, ağalayarak arabaya kaçtım ve hemen eve geldim ağlaya ağlaya ,
ama ondna öncesindede çok asabi ve gergin hissediyordum hatta eşime mesaj attım sanki adetim gelecek gibi sinirli ve gerginim diye
çok etkilendim şu an karnım ağrıyor strestenmi nerden bilmiyorum ama bitiyor gibi hissediyorum hatta sabah göğüs hassasiyetim düne göre daha azdı eve gelip sütyenimi çıkarınca dahada azaldı :(
neden bilmiyorum ama çok üzgünümnkendimi telkin etmeye çalıştıkça başaramıyorum ve şu an sanki rahmşm ağrıyor bişeyler kopup gidiyor gibi hissediyorum

az önce işyerinde lavaboya gittim, ve sadece silindiğimde tuvalet kağıdında sönük renkte kahverengi lekelenme gördüm, içm titredi , kendimi sakinleştirmeyi başaramadım, ağalayarak arabaya kaçtım ve hemen eve geldim ağlaya ağlaya ,
ama ondna öncesindede çok asabi ve gergin hissediyordum hatta eşime mesaj attım sanki adetim gelecek gibi sinirli ve gerginim diye
çok etkilendim şu an karnım ağrıyor strestenmi nerden bilmiyorum ama bitiyor gibi hissediyorum hatta sabah göğüs hassasiyetim düne göre daha azdı eve gelip sütyenimi çıkarınca dahada azaldı :KK43:
neden bilmiyorum ama çok üzgünümnkendimi telkin etmeye çalıştıkça başaramıyorum ve şu an sanki rahmşm ağrıyor bişeyler kopup gidiyor gibi hissediyorum
Sakin ol yerleşmedir belki oo benim ilk dönemdeki sinirimi kasık bel ağrılarımı görseydin sen fenaydı sakin kalmaya çalış tutunuyor diye lekelenme olmuş olabilir ağrıda ondan kaynaklı olabilir normal hemen kötüye yorma bi sitrese giriyorsun yerleiiyorsa etkileniyor bebekte

Sakin ol yerleşmedir belki oo benim ilk dönemdeki sinirimi kasık bel ağrılarımı görseydin sen fenaydı sakin kalmaya çalış tutunuyor diye lekelenme olmuş olabilir ağrıda ondan kaynaklı olabilir normal hemen kötüye yorma bi sitrese giriyorsun yerleiiyorsa etkileniyor bebekte

cevabın için teşekkür ederim,
hayırlısı ne ise onun için dua edip yarın sabahı beklemekten başka çarem yok malesef biliyorum
allah hayırlısı ne ise onu nasşp etsin inşallah
doktorumu aradım, yarın yap 2ye katlarsa sağlıklıdır deriz
yanıma gel dedi, şimdi istirahat önerdi yarın işe gideyimmi gitmeyimmi bilmiyorum
birde dedi ki bu kadar erken progesteron falan vermeyiz 1800 değerlere gelirsek ilaç veririm dedi
şu an kasılmalarım var gibi ama devamlı düşündüğüm ve heyecan yaptığım içinmi bilmiyorum öte yandan hamile gibi hissedişim azaldı ve göğüslerimdeki ağrı ve dolgunluk nerdeyse kayboldu

cevabın için teşekkür ederim,
hayırlısı ne ise onun için dua edip yarın sabahı beklemekten başka çarem yok malesef biliyorum
allah hayırlısı ne ise onu nasşp etsin inşallah
doktorumu aradım, yarın yap 2ye katlarsa sağlıklıdır deriz
yanıma gel dedi, şimdi istirahat önerdi yarın işe gideyimmi gitmeyimmi bilmiyorum
birde dedi ki bu kadar erken progesteron falan vermeyiz 1800 değerlere gelirsek ilaç veririm dedi
şu an kasılmalarım var gibi ama devamlı düşündüğüm ve heyecan yaptığım içinmi bilmiyorum öte yandan hamile gibi hissedişim azaldı ve göğüslerimdeki ağrı ve dolgunluk nerdeyse kayboldu
Canım o ağrılar bi var bi yok benimde öyle kasılman sitresten belki de sakin olur musun lütfen

kızlar merhaba
bu sabah hcg 85 çıktı
doktorum iyi dedi
cumartesi tekrarlıyoruz
progestan keseyi görmeden vermek istemedi
10 gün yatış verdi lekelenme var diye

çok heyecanlıyım

kızlar merhaba
bu sabah hcg 85 çıktı
doktorum iyi dedi
cumartesi tekrarlıyoruz
progestan keseyi görmeden vermek istemedi
10 gün yatış verdi lekelenme var diye

çok heyecanlıyım
Bak korktuğun gibi çıkmadı sonuç hadi gözün aydın sağ salim kucağınada alırsın inşallah

Merhaba, ben de son adetimi 27 haziranda oldum ve bende pkosluyum. 4 yıldır bebek istiyordum. Ama maalesef olmamisti. :KK43: Simdi ilk gebeliğimi yaşıyorum ve çok stresliyim.
beta HCG degerlerim
23 temmuz * 55
25 temmuz * 130
30 temmuz *1350
Aniden böyle yükseldi.
Bende adet olacakmışım gibi şiddetli ağrılar, batmalar, göğüs sızısı, çarpıntı, akıntı, kabızlık vs gibi yoğun belirtiler yaşıyorum. :KK43: Ovulasyon tarihlerimiz farklı gitmiş sadece. Senin ki geç döllenme de olabilir.
Cuma günü doktora gideceğim. Bi gelişme olursa yaz lütfen. Bende çok korkuyorum, dış gebelik, kist, düşük olacak vs diye. Aynıyız hemen hemen. Sevinemedim bile.

Bak gördün mü kendini parçalamana deydi mi :)))
Çok çok sevindim ..sağlıkla gelecek yavrun merak etme.
Geç döllenme yaşıyorsun,yerleşme kanaması yaşamışsın.
Daha çok yeni gebeliğin ,kalbini ferah tut.
Ayaklarını hafif yukarıya kaldırıp sürekli sırt üstü uzan ve dua et ;)

Bak gördün mü kendini parçalamana deydi mi :)))
Çok çok sevindim ..sağlıkla gelecek yavrun merak etme.
Geç döllenme yaşıyorsun,yerleşme kanaması yaşamışsın.
Daha çok yeni gebeliğin ,kalbini ferah tut.
Ayaklarını hafif yukarıya kaldırıp sürekli sırt üstü uzan ve dua et :KK66:
canım sağolasın doktora gidene kadar sende diğer arkadaşlarda içimi ferahlattınız
çok şükür değerim yükselmiş,
şu an evdeyim dinleniyorum arada zorlamadan bulaşığımı falan yıkıyorum o kadar ,
dün akşam ve bu sabah yine çok hafif şekilde kahve lekelenmem oldu ama hiç çamaşırıma akmıyor sadece silindiğimde geliyor biraz
cumartesi tekrar hcg istedi ikiye katlarsa zaten hiçbi sorun yok dedi,
ah bu tahliller,eskiden tahlilmi vardı hem iyi bir açıdan hemde kötü , seni hep bir bekleyiş içine sokuyolar
neyse dua edeceğim artık yavrum tutunsun bana sağlıkla,inşallah amin
lekelenmem oldugu anlarda 15-20 dakika süren aprılarımda oluyor rahimde ama düşünmemeye çalışıyorum
ve dua ediyorum cumartesi de ikiye katlasın ve herşey yolunda gitsin diye
bu arada dün sabah doktorum keseyi görmeden progestan başlamayız dedi,lekelenmen
artarsa haber ver yeterli dedi,
akşam tekrar olunca mesaj attım, 10 dakika sonra aradı beni,
ah benim evhamlı hastam dedi
hadi sen başla madem günde 3 kez 200 mg dedi sonrada yada boşver sadece gece 1 tane 200 mg progestan al maksat başlamadık demeyesin diye yoksa bence bişey olmayacak dedi,
eşimde telefonu kapayınca dediki, adam besbelli vermek istemiyor sadece senin endişen için vermek istemiş dedi bence içme dedi bende düşündümki zaten 13 ağustosta keseyi görmeye gidicez o güne kadar allahım korusun bişey olursa kısmet değilmiş deriz o yüzden başlamadım , keseyi görelim allahın izni ile günde 3 kez progestanı içerim inşallah ve herşey yolunda gider ,
sen ne dersin ? sence gece olsun içeyimmi?
doktorum ilk içme demiştiki sağlıksızsa vücut atsın diye

Back