• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hcg değerim adet gecikmesinin 3. günü 25.9 çıktı

minnta

her nasip vaktine esirdir
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2014
691
891
103
37
Merhaba arkadaşlar,

HCG değerim adet gecikmesinin 3.günü 25,9 çıktı, doktorum perşembe yine yaptırıp yanıma gel dedi.Umarım 2'ye katlar.
son adet tarihim 27 hazirandı ve bu ay sadece 15 temmuz ve 17 temmuzda ilişki oldu.
sizce değerim nasıl, bende pkos var ve bu ay ilk bebeğimden sonra (doğumdan 2 sene sonra) ilk kez korunmadan öylesine ilişkiye girdik.

çok isityorum olmasını umarım ikiye katlanır.

bu sabah tekrar idrar testi yaptım ama dünkü gibi yada birazdaha sönük çıktı :( sizce bu kandaki değerin düştüğünü falan gösterirmi?

sizce değerim nasıl? böyle olupta değeri katlanan hamileliği sağlıklı ilerleyen arkadaşlar var mı ?

kimse cevap yazmamış :/ beklemek çok zor arkadaşlar içim içimi yiyor , işteyim ama iş bile yapamıyorum :(

Kimse bu konuda bi şey diyemez ki.. Herkes 2'ye katlaması lazım diyecek. Yapabileceğin tek şey perşembeyi beklemek. Bende de pko var; ilk öğrendiğimde değerim 41'di, 2 gün sonra 107 oldu, öyle öyle artarak devam etti. Biz pko'lukar erken öğrendiğimiz ve geç döllenme yaşadığımız için değerlerimiz düşük çıkıyor. Zaten 1 evladın varmış, sen de bu işleri iyi bilirsin.
Umarım sağlıkla devam eder ve ikiye katlar ;)

ilk öğrendiğinizde yazdığınız değer faln mesela bunları birlikte konuşmak en azından insanları rahatlatıyor,
ilk hamileliğimi tedfavi ile elde ettik, ve şimdi böyle olmasına aniden çok sevindim ama tabiki beklemek herkes için oldugu gibi benim içinde zor
siz ilk öğrendiğinizde 41 iken adetiniz gecikmişymidi ne zman aldınız 41 değerini?

teşekkür ederim mesajınız için

Pko olman sorun değil.
Değerin 3 gün öncesine göre düşük değil...
Ama kafa karıştıran yaptığın idrar testinin sonraki gün silik çıkması.
Foto yükleyebilir misin?
Yani sonuçta yiyecek ekmeği varsa yaşayacak ,kendine stres yapma olumlu düşün.
Hayırla kucağına al inşaallah...

ben adetim gecikeli 3 günken kanda
Pko olman sorun değil.
Değerin 3 gün öncesine göre düşük değil...
Ama kafa karıştıran yaptığın idrar testinin sonraki gün silik çıkması.
Foto yükleyebilir misin?
Yani sonuçta yiyecek ekmeği varsa yaşayacak ,kendine stres yapma olumlu düşün.
Hayırla kucağına al inşaallah...

cnm mesajın için teşekkürler,
haklısın özellikle yazdığın son cümlede,
adet gelmeden 3 gün önce değil ama bu sonuç
adetim gecikeli 3 gün olmuştu yaptığımda
bir denerim cnm yükleyebilirsem

ben adetim gecikeli 3 günken kanda

cnm mesajın için teşekkürler,
haklısın özellikle yazdığın son cümlede,
adet gelmeden 3 gün önce değil ama bu sonuç
adetim gecikeli 3 gün olmuştu yaptığımda
bir denerim cnm yükleyebilirsem

Sorun değil değerin kaç olduğu. Katlanarak giderse sıkıntı yok demektir.
Benim bir tanıdığım adete 1 gün kala değeri 12 idi şimdi sağlıklı gebeliği var...

38025472_1937496589633840_151866994159779840_n.jpg

fotoğrafta hiçbiri çok belli olmadı gerçi , ama mesela 28 ve 29da da var 30'dan sonraki ilk tarih yazmayan bu sabah yaptığım bebetime ,
ikinci tarih yazmayan yine bu sabah yaptığım early sign diye bir test

Sorun değil değerin kaç olduğu. Katlanarak giderse sıkıntı yok demektir.
Benim bir tanıdığım adete 1 gün kala değeri 12 idi şimdi sağlıklı gebeliği var...

çok sevindim allah tamamına erdirsin,

dediğin gibi sağlıklı ise gelsin inşallah didinip düşünmenin manası yok

hamilelik takvimi ekliyim dedim öğrendiğim günden beridir hiç olumlu düşünmedim belki bu şekilde daha iyi hissederim

son izci son izci cnm resmi yükledim gördünmü?

Şimdi gördüm canım.
E gayet iyi ..neden panik yapıyorsun ki :)
Artık bırak test yapmayı tevekkül et.
Kafanı bulandırma çok güzel düşün.
O bebek sana nasip olacaksa ,karnının üzerinde adam hoplatsan düşmez.
Ama nasip değilse ,yatarken de kaybedersin.
Sen işini Allaha bırak hayırlısını sağlıklısını iste :)

Şimdi gördüm canım.
E gayet iyi ..neden panik yapıyorsun ki :)
Artık bırak test yapmayı tevekkül et.
Kafanı bulandırma çok güzel düşün.
O bebek sana nasip olacaksa ,karnının üzerinde adam hoplatsan düşmez.
Ama nasip değilse ,yatarken de kaybedersin.
Sen işini Allaha bırak hayırlısını sağlıklısını iste :)

ne kadar güzel yazdın canım , teşekkür ederim
perşembe gün haber ederim burdan güzel haberleri inşallah

ne biliyim doktor perşembe yap yanıma gel diyince :/ sence yarın yapayımmı?

Neden perşembeyi bekliyorsun ki.
Yarın değerin iki katı olmalı ,yarın yaptırabilirsin en azın içindeki evhamı yenersin.

doktor dün perşembe testi tekrar et sonucunu alıp yanıma gel dedi
sence yarın yapayımmı ? nedersin ?

kimse cevap yazmamış :/ beklemek çok zor arkadaşlar içim içimi yiyor , işteyim ama iş bile yapamıyorum :KK43:
Benim 18.72 idi bende de pko var sağlıklı artması önemli seninde geç döllenme olmuş heralde bende ki gibi pkoda yumurtlama çok düzenli değil malum seninki de sağlıklı bi şekimde ilerler inşallah canım rabbm hakkında hayırlısını nasip etsin sağ salim kucağına alırsın inşallah

Benim 18.72 idi bende de pko var sağlıklı artması önemli seninde geç döllenme olmuş heralde bende ki gibi pkoda yumurtlama çok düzenli değil malum seninki de sağlıklı bi şekimde ilerler inşallah canım rabbm hakkında hayırlısını nasip etsin sağ salim kucağına alırsın inşallah
içime su serptin cnm , allah sanada bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah

Back