- 9 Ağustos 2022
- 25
- 2
- 1
- 28
- Konu Sahibi duruzeynepmavi
-
Evet adet tarihimden 4 gün önce ögrendim çok erken ögrendimDoğumdan dediğiniz beklenen adet tarihinden önce mi demek istediniz ?
2 günde 1 test verdimçok düzensiz vermişsiniz
2 günde 1 vermeliydiniz
Doktora danışmadınız mı
Korkutmak istemem ama artışın biraz az ,2 kat artması gerekiyor en az yüzde 60 diyorlar, sizin yüzde 60 in altında , burada artışı başlarda güzel gitmeyip sonra sağlıklı olanlarda okudum , artışını takip et 2 gün sonra tekrar beta ver ama bence zaman kaybetmeden doktora git önlem olarak birsey verebilir.
Sanmıyorum onunla alakalı olduğunu çünkü bende adete 5 gün kala öğrendim ama umutsuzluğa kapılma belli olmuyor artışı sonradan artanlar okudum burada. Adetini bekle adet başlarsa malesef kimyasal gebeliktir diye düşünüyorumÇok erken ögrendiğim için olabilir mi acaba adetimin geciktiği 3. Gün bugün
Sağlıklı olanlar varmı gerçekten ben hiç okumadımKorkutmak istemem ama artışın biraz az ,2 kat artması gerekiyor en az yüzde 60 diyorlar, sizin yüzde 60 in altında , burada artışı başlarda güzel gitmeyip sonra sağlıklı olanlarda okudum , artışını takip et 2 gün sonra tekrar beta ver ama bence zaman kaybetmeden doktora git önlem olarak birsey verebilir.
Tedirgin olmakta haklisin, bi doktora git danış en iyisi , şimdi hem umutlandirmak istemiyorum hem korkutmak seniSağlıklı olanlar varmı gerçekten ben hiç okumadım
Kanamam yok 3. Gün geçtiSanmıyorum onunla alakalı olduğunu çünkü bende adete 5 gün kala öğrendim ama umutsuzluğa kapılma belli olmuyor artışı sonradan artanlar okudum burada. Adetini bekle adet başlarsa malesef kimyasal gebeliktir diye düşünüyorum
Yumurtlama tarihini biliyor musun, kac günlük senceKanamam yok 3. Gün geçti
19 20 agustos sanırımYumurtlama tarihini biliyor musun, kac günlük sence
23 temmuzHayir temmuzdaki
Acaba çok küçük olduğundanmı artışı %50Daha çok küçük ya kese flnda gözükmez suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?