• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hcg degerim %50 artıyor

Acaba çok küçük olduğundanmı artışı %50
Yok canim o mantığın yanlış söyle ki adete 5 gün kala öğrendim bende 22 temmuzda değer 29 du , hemen kan vermedim bekledim beklenen adetin 2. Günü kan verdim yani 28 temmuzda beta 1128 di 2 katindan fazla artti bende ona tedirgin olmustum. Örnek olsun diye söyledim beta zaten ilk başlarda önemli sonrasında kese gorundukten sonra beta takibi yapilmiyor, söylenen şu sağlıklı gebelikte beta 2 güne bir en az yüzde 60 artmalı.

Yok canim o mantığın yanlış söyle ki adete 5 gün kala öğrendim bende 22 temmuzda değer 29 du , hemen kan vermedim bekledim beklenen adetin 2. Günü kan verdim yani 28 temmuzda beta 1128 di 2 katindan fazla artti bende ona tedirgin olmustum. Örnek olsun diye söyledim beta zaten ilk başlarda önemli sonrasında kese gorundukten sonra beta takibi yapilmiyor, söylenen şu sağlıklı gebelikte beta 2 güne bir en az yüzde 60 artmalı.
Sanırım normal olmayan bi gebelik benim ki

Doktorunuza danışın kesinlikle 2 gün sonra tekrar kan verin benimde artışım azdı ve 7. Haftada düşük yaptım

kızlar 3 eylülde 1 tane 5.gün embriyo transferi oldu. 12.gün beta 594 14.gün beta 974 (artış yüzde 64).sizce nasıl arkadaşlar cok endişeliyim.

Back