Hcg değeri yavaş artan ama sağlıklı hamilelik yaşayan var mı? 😔

mrssoydas

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2013
1.607
1.996
158
İzmir
Merhaba.. bir hafta önce hamile olduğumu öğrendim. Ama değerim biraz yavaş artıyor.

Dün de kanama ile hastaneye gittim. Düşük tehdidi tanısı ile 10gün rapor, progesteron iğne ve hap verdi doktorum.. Umutsuz konuşmadı açıkçası, iki günde iki olmak zorunda değil ama üç günde en az iki katı olmak zorunda, senin değerlerin de yeterli dedi.

Dış gebelikten şüpheleniyorum açıkçası doktoruma sorduğumda kese görünebilecek değerde değil, artışlarına bakarsak ben dış gebelik olduğunu düşünmüyorum ama zaten takiptesin dedi.

Dünden beri özellikle tarafımda rahatsız edici ağrım var

Değerlerim 11.06.19—111
13.06.19—217
17.06.19—604

Değeri yavaş artan, tek taraflı ağrı yaşayan ama sağlıklı hamilelik geçiren güzel örnekler var mı??

Canım değerin yavaş artmamış ki nerden çıkardın onu %60 artması yeterli oluyor. Artışın güzel korkma içini ferah tut. Kimsal olsa bu kadar artmaz. Dış gebelik olsa daha hızlı artar senin değerlerin güzel korkma. Ağrıda normal hissettiğin her ağrıya telaşlanma 23 haftalığım hala ağrılarım geçmedi

Yaaa çok teşekkür ederim inşallah öyledir.. benim bir de kızım, onda kanama böyle yavaş artan değer ya da ağrım olmadı o yüzden bu sefer pek modun düşük Perşembe tekrar bakılacak hcg’ye. 3 günde bir ikiye katlanmasını normal bulduğu için Perşembe yapacağız, 1200lerde olurda güzel dedi daha düşük olursa sebebini araştırırız dedi. Allah hayırlısını versin

Sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah yavrunu maşallah ❤

Amin canım benim Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın. Hem kendini hemde bebeğini strese sokma pozitif ol Sağlıkla alırsın inşallah kucağına

Sakın ol canim degerlerın normal agrılarında sonucta karnında kendine yer acımaya calışan Bı melek var :) ki ben dogurana kadar agrım sancım kanamam bitmedi düşün yani Rabbım saglıklı sıhhatle tamamına erdirsin canım

İnşallah canım çok sağ ol ilk hamileliğimde yaşamadığım şeyler olunca tedirginim açıkçası yarın kontrolüm var inşallah ben de güzel sonuçlarla gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…