• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg yavaş artış lütfen yorumlayın kızlar

Öncelikle inşallah bebeğini sağlıkla kucağıba alırsın sakın moral düşürme. En az %66 artması gerekiyor ve sende 70 artmış bence iyi şuan daha çok küçük eğerki sağlığını riske sokacak bir durum yoksa keseyi ve bebeği görene kadar sabret eğerki sağlıklı bir bebekse ki inşallah öyledir kese oluştuktan sonra değerler normale döner ama zaten iyi gidiyo gibi Allah hayırlı evlat nasip etsin tüm isteyenlere inşallah
Cok sagol mesajin icin, icimi rahatlattin, yarin ki kan sonucu ne cikacak merak ediyorum, sakin kalmaya calisiyorum insallah benimle kalir diye dua ediyorum. İnsallah keseyi gormek ve kalp atisini duymak nasip olur. Allah isteyen herkese nasip etsin ve banada insallah 🤲

Cok sagol mesajin icin, icimi rahatlattin, yarin ki kan sonucu ne cikacak merak ediyorum, sakin kalmaya calisiyorum insallah benimle kalir diye dua ediyorum. İnsallah keseyi gormek ve kalp atisini duymak nasip olur. Allah isteyen herkese nasip etsin ve banada insallah 🤲
Amin inşallah 🤲 bende yarın Allah nasip ederse sabah 8de kan vercem dualarımın içinde yer alıcaksınız sizde edin Allah duyar elbet 🤗

Evet kızlar bu beta seviyesi beni öldürmeden hayırlı sonuç alsaydım iyiydi. Dış gebelik ihtimali kalktı çünkü kese rahimde gözüktü boyuda tam olması gerektiği büyüklükte ve yine fakat beta değeri bırak iki katı %50 bile artmıyor çıldırcam dış gebeliği eledik şimdi sırada boş gebelik olmaması için dua edicez hakkımızda hayırlısı

Evet kızlar bu beta seviyesi beni öldürmeden hayırlı sonuç alsaydım iyiydi. Dış gebelik ihtimali kalktı çünkü kese rahimde gözüktü boyuda tam olması gerektiği büyüklükte ve yine fakat beta değeri bırak iki katı %50 bile artmıyor çıldırcam dış gebeliği eledik şimdi sırada boş gebelik olmaması için dua edicez hakkımızda hayırlısı
En azından dış gebelik değil akıntın falan var mi bulantı hassasiyet

Kızlar uzun süren maraton devam ediyor beta sorunu devam ediyordu hadi 1 hafta daha derken bugün çok şükür bebişimizin pıt pıt atan kalbini duyduk doktor herşey yolunda dedi artık Allah'a emanet artık beta ölçtürmedi bundan sonra bebeğin gelişimine bakılcak hakkımızda hayırlısı

Bukadar yazdım bari sonuçta paylaşım istedim ama lütfen bu durumda olanlar kendini sıkıntıya düşürüp kötü düşünmesin herkesin durumu aynı olcak diye bir durum yok. Sabah kalp atışı duymuştuk fakat öğleden sonra kanamam oldu geri hastaneye gittik kese bozulmuş dedi doktor. Ama biz yinede düşük iğnesinden gerekli her önlemi aldık belki bir ihtimal koruruz diye fakat akşam evde düşük yaptım gece tekrar kalan parçalar temizlenmesi için kürtaj oldum korkulcak hiçbirşey olmadı çok şükür gayet iyim ağrım sızım yok. Allah verdi Allah aldı nasılki verdiğine çok sevinip şükrettiysek aldığına isyan etmedik. Allah ne verirse hayırlısını verir benimle beraber bu yolda arkadaşlık ettiğiniz için çok teşekkür ederim Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah Allah'a emanet olun.🤗

Merhaba arada 48 saat oldugunu var sayarak hesapladım 2 günlük artışınız %36. Genelde doktorlar artışın %50-60 dan fazla artışa normal diyorlar ama tıp literatürüne göre spontan gebeliklerde ( tedavisiz kalınan gebelikler) % 35 ve üstü ümitvar. Arada kaç saat var tam olarak 48 saatten az ise hesap değişir.
Benimkinide yorumlarmısın
15.10.2021 de 11
19.10.2021 de 53
23.10.2021 de 165
25.10.2021 de 285 çıktı ama doktor pek olumlu bişey söylemiyor

Back