Hcg değeri düşüp tekrar yükselenler bakabilirmi ?

Gelartikmelegim21

Lanet olsun bu hayat lanet olsun bu sevgin 😂
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2018
264
215
18
30
Slm kizlar ben 2 Nisan'da düşük yaptım kimyasal gebelikti sonrasında hiç adet olmadım 9 mayista kan verdim sonuç 15 çıktı 12 Mayıs'ta tekrar kan verdim sonuç 8 çıktı doktor şimdiye kadar kanama olması gerekirdi dedi yine kimyasal galiba dedi eve geldim kanamam olmadı lekelenme bile olmadi acaba diyorum değer tekrar yukselmismidir bebeğim bana tutunmusmudur böyle bişey yaşayan varmı kizlar

Degerin 15 den 8 e duser ve geri yukselirse dis gebelik olur bu daha da kotudur yukselmesini bekleme 0 a düşsün ki adet kanamasi olsin normale donsun

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…