HCG değeri 179

merhaba arkadaşlar 12. gün hcg değerim 155 idi dün(20.gün) içime bir kurt düştü tekrar kan testi yaptırdım değerleri görmek için 6160 çıktı dr.umu aradığımda değerin iyi olduğunu büyük ihtimallede çoğul gebelik olduğunu söyledi bayram sonrası kese(leri)görelim dedi.
çoğul gebeliğe hiç hazır değilim benim gibi yüksek değerde olup tek bebek sahibi olan varsa lütfen benimle paylaşsın çok ihtiyacım var .....

tebrik ederim canım, allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin

tebrik ederim cnm.fakat yinede rahimde keseyi ve bebişin kalp atışlarını görene kadar konrolleri ihmal etme olurmu.allah bizede nasip etsin

herşeyden önce tebrikler ama değerine bakılınca( 12.Gün) tek gebeliğe benziyor.
Bence kontrole yani kese veya keseleri görünceye kadar düşünme.genelde çoğul gebelik için 200 ve üstü değerlerde değerlendirirliyor.kaydirigubbakcemile3

heklisin canim Rabbim ol desin yeterki olmayacagida oldurur o...banada ol de Allahim ne olurrrrrrrrrrrrr:Saruboceq:senağlamasenağlama

bana ol demedi mehaycım inşallah senin dualarını kabul eder çok üzgünümçokkk son şansımdıi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…