Kızlar Hamile olduğumu sizle paylaşmıştım, tüm güzel dilekleriniz için çooooooooook teşekkür ederim. İnşallah en kısa sürede allah sizede nasip eder. Size sormak istediğim şu 11. gündeki HCG değerimin 179 olduğunu öğrendim. Bu değer normalmidir, yani iyi bir değermidir bu:uhm:Sizce bu değer düşebilimi gene, yada dış gebelik olabilirmi :uhm: Çokmu saçmaladım Ama çok merak ediyom napim...
ozlemcim degerin cok guzel canim korkmani gerektiricek bisey yok bence ...
Mehaycım canım seni bekliyorum bende, geç geldin bugün merak ettim seni. Yarın sonuç alabilecekmisin sen, bayramın ilk günü ya. Umarım iyi sonuç alırsın :Saruboceq:merakla bekliyorum.
tatil bitti isbasi yaptim bugun..yarin kan testini yaptiricam ama sonucu 1 ekimde alicam..ama ben simdiden soyleyeyim sonuc koca bir NEGATIF...yinede bir umutla gidip kan verecegim icin kendime aciyorum....senağlamasenağlama
mehay yanlış düşünüyorsun.ben de 8. gün test yaptım negatifti ve ben de senin gibi tüm ümidimi kaybetmiştim.sonra eşimin süpriziyle 12. gün kantestine karar verdim sonuç 199 du.inanamamıştım.çünkü bende senin gibi sonucun negatif olduğundan emindim.inşallah güzel haberlerini alırız buradan.tedavideki tüm arkadaşlarıma ve bana rabbimin hayırlısı ile sağlıklı bebek vermesi için dua ediyorum.bu arada bayramınız da mübarek olsun hepinizin.
hayır idrar testi negatifti.hatta kan testim 12. günde 199 çıktığında bile idrar testinde 2. çizgi çok silikti.umarım hamilesindir.
bende 8 yumurta oluştu ama sadece 4 ü döllendi.doktorum hepsini transfer etti.bi tanesi çok şükür tutunmuş.hipogonoptrik hipogonadizm hastasıyım eşim de azospermi.hiç ümidim yoktu ama Allah nasip edince herşey oluyo.
Kızlar Hamile olduğumu sizle paylaşmıştım, tüm güzel dilekleriniz için çooooooooook teşekkür ederim. İnşallah en kısa sürede allah sizede nasip eder. Size sormak istediğim şu 11. gündeki HCG değerimin 179 olduğunu öğrendim. Bu değer normalmidir, yani iyi bir değermidir bu:uhm:Sizce bu değer düşebilimi gene, yada dış gebelik olabilirmi :uhm: Çokmu saçmaladım Ama çok merak ediyom napim...
Kesinlikle hamilesin canim. Tebriklerrrr. 2 gun sonra yaptiracagin testte iki katina cikmis olmasi gerek. Benim 11. gun degerim 197 idi ve iki gun sonra 597 ye cikti. Su anda ikizlerle 13. haftamdayim. Insallah sorunsuz ve rahat bir hamilleikten sonra saglikla kucagina alirsin bebisini veya bebislerini.
Ece