HCG değeri 179

xoxzlem77

Guru
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2007
266
1
47
Kızlar Hamile olduğumu sizle paylaşmıştım, tüm güzel dilekleriniz için çooooooooook teşekkür ederim. İnşallah en kısa sürede allah sizede nasip eder. Size sormak istediğim şu 11. gündeki HCG değerimin 179 olduğunu öğrendim. Bu değer normalmidir, yani iyi bir değermidir bu:uhm: Sizce bu değer düşebilimi gene, yada dış gebelik olabilirmi :uhm: Çokmu saçmaladım Ama çok merak ediyom napim...

selam canım..değerin çok güzel 12. gün değeri 150 civarı çok iyi diye yorumlanır 2 gün sonra katlanması sağlıklı gebelik olduğunu gösterir...dış gebelikte ise az değerler 2 günsonra tekrarlığında güzel katlanmamış değerler olduğunda düşünülen durumdur diye biliyorum canım..inşallah herşey yolunda gider hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın..:1hug:

canım bence değerin çok güzel bunları kafana takma hamileliğinin tadını çıkar öptüm..

canım hayırlı olsun,2 gün sonra degerin iki katı ve üzerine çıkarsa ki ben çıkacagına inasnıyorumsaglıklı bir gebelik demektir..

ozlemcim degerin cok guzel canim korkmani gerektiricek bisey yok bence ...

Mehaycım canım seni bekliyorum bende, geç geldin bugün merak ettim seni. Yarın sonuç alabilecekmisin sen, bayramın ilk günü ya. Umarım iyi sonuç alırsın :Saruboceq:merakla bekliyorum.

Mehaycım canım seni bekliyorum bende, geç geldin bugün merak ettim seni. Yarın sonuç alabilecekmisin sen, bayramın ilk günü ya. Umarım iyi sonuç alırsın :Saruboceq:merakla bekliyorum.

tatil bitti isbasi yaptim bugun..yarin kan testini yaptiricam ama sonucu 1 ekimde alicam..ama ben simdiden soyleyeyim sonuc koca bir NEGATIF...yinede bir umutla gidip kan verecegim icin kendime aciyorum....senağlamasenağlama

tatil bitti isbasi yaptim bugun..yarin kan testini yaptiricam ama sonucu 1 ekimde alicam..ama ben simdiden soyleyeyim sonuc koca bir NEGATIF...yinede bir umutla gidip kan verecegim icin kendime aciyorum....senağlamasenağlama

Canım benim dur bakim yaaa nolur üzülme, hele bir yarın olsun. Herşeyde bir hayır vardır, gönlünü ferah tut, inşallah pozitiv sonuç alırsın.

mehay yanlış düşünüyorsun.ben de 8. gün test yaptım negatifti ve ben de senin gibi tüm ümidimi kaybetmiştim.sonra eşimin süpriziyle 12. gün kantestine karar verdim sonuç 199 du.inanamamıştım.çünkü bende senin gibi sonucun negatif olduğundan emindim.inşallah güzel haberlerini alırız buradan.tedavideki tüm arkadaşlarıma ve bana rabbimin hayırlısı ile sağlıklı bebek vermesi için dua ediyorum.bu arada bayramınız da mübarek olsun hepinizin.

canim sen 8. gun kan testindemi negatif sonuc almistin??kac cikmisti degerin???

hayır idrar testi negatifti.hatta kan testim 12. günde 199 çıktığında bile idrar testinde 2. çizgi çok silikti.umarım hamilesindir.

megul cum senin kac embryo transfer edildi kalitelimiydiler???birde transfer gunu rahim kalinligin neydi???

bende 8 yumurta oluştu ama sadece 4 ü döllendi.doktorum hepsini transfer etti.bi tanesi çok şükür tutunmuş.hipogonoptrik hipogonadizm hastasıyım eşim de azospermi.hiç ümidim yoktu ama Allah nasip edince herşey oluyo.

heklisin canim Rabbim ol desin yeterki olmayacagida oldurur o...banada ol de Allahim ne olurrrrrrrrrrrrr:Saruboceq:senağlamasenağlama

inşallah olacak.ama sen kendini bu kadar lütfen yıpratma.çok dua edelim.güzel haberlerini alcağız inşallah.

Kesinlikle hamilesin canim. Tebriklerrrr. 2 gun sonra yaptiracagin testte iki katina cikmis olmasi gerek. Benim 11. gun degerim 197 idi ve iki gun sonra 597 ye cikti. Su anda ikizlerle 13. haftamdayim. Insallah sorunsuz ve rahat bir hamilleikten sonra saglikla kucagina alirsin bebisini veya bebislerini.
Ece

kraliçe canım çoook sevindim umarım sorunsuz bir hamilelik geçirirsin ve allah bebişlerini sağlıklı kucağına almaya nasip eder.
İçim boşmuş gibi hisediyorum, paranoyak oldum galiba, kasık ağrılarım ve diğer bütün belirtiler yok oldu. Psikopata bağlanmış durumdayım sürekli sinirliyim sürekli stresteyim. Çok korkuyorum bu stresle bişey olcak diye. Belkide olmuştur bile.Neden böyle oldum bensenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…