• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hcg 3.3

sudenaz0

Seviyorum işte..
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2013
346
47
68
Merhabalar ben çok kötü hasta olduğum için acile gittim hcg baktılar ilaç yazmak için çünkü bebek düşündügümü söyledim 17 aralık son adet tarihim ve bugün tam bir ay oldu 3.3 çıktı
Ordaki doktor şüpheli dedi ve ayrıca pko hastayım yarın tekrar test istedi yükselirse hamilesin dedi sizce olabilirmi kızlar

Olabilir. Genellikle 5in ustu gebelik olarak degerlendirilir ama testlerde hep 1in altinda cikar deger. 3 supheli. Insallah hamilesinizdir.

Merhabalar ben çok kötü hasta olduğum için acile gittim hcg baktılar ilaç yazmak için çünkü bebek düşündügümü söyledim 17 aralık son adet tarihim ve bugün tam bir ay oldu 3.3 çıktı
Ordaki doktor şüpheli dedi ve ayrıca pko hastayım yarın tekrar test istedi yükselirse hamilesin dedi sizce olabilirmi kızlar
Doktorlar ne zamandan beri bu değere şüpheli der oldu bilemiyorum şu anda negatif bence en az 1 hafta bekleyin ki geç döllenme falan ise anlaşılsın. Geçmiş olsun inşallah güzel haberler alırsınız

2.59 dan yukselen var normal sartlarda negatiftir ama yinede bu rakamlarin yukselme ihtimali var 0 olunca ihtimal vermylar canm yarin bi tikta olsa dusmemis yukselmisse hayirli olsun aylardir yaptgm testler hep 0.100
Hic sasmadi sasmaz

Teşekkür ederim kızlar bende daha önce çok kez hcg yaptırdım en fazla 2.9 çıkmıştır

guzel haberlerını beklıyorum canımmm ;)
inşallah bebişle gel

Teşekkür ederim canım hepimiz icin ama test yapmaya gitmedim biraz daha beklemeyi düşünüyorum

Teşekkür ederim canım hepimiz icin ama test yapmaya gitmedim biraz daha beklemeyi düşünüyorum
Canim hamileligin kesinlestimi? Bende doktora göre 5 haftalik hamileyim ama gec döllenmeden süpheleniyorum. Ben pazartesi kan verdim 30 cikti sadece. Az degilmi? Sende yükselme oldumu? Durumlar nasil? bana bildirirsen cok sevinirim cok endiseleniyorum deger cok düsük dedi doktor....

Canim hamileligin kesinlestimi? Bende doktora göre 5 haftalik hamileyim ama gec döllenmeden süpheleniyorum. Ben pazartesi kan verdim 30 cikti sadece. Az degilmi? Sende yükselme oldumu? Durumlar nasil? bana bildirirsen cok sevinirim cok endiseleniyorum deger cok düsük dedi doktor....

Merhaba evet geç döllenme olmuş benimde yani şu anda 6. Haftada olmam lazım ama 4 haftalık dedi doktorum ilk değerim 3.3 tü ertesi gün 11 oldu 9 gün sonra 223 oldu yani çok az gibi gözüküyor ama aslında geç döllenmeyle alakalı eğer için rahat etmiyorsa 2 gün arayla kan testi yaptır iki katı artmışsa herşey yolunda demektir umarım geç döllenmedır ki öyle gözüküyor

Merhaba arkadaşlar benimde sat tarihim 07.01.2017 adetim her ay 5 gün geriye gelir ama hala olmadı.pazartesi günü hcg testi yaptırdım sonucum <2,00 çıktı geç döllenme olabilirmi hamile olma ihtimalim var mı sizce

Merhaba arkadaşlar benimde sat tarihim 07.01.2017 adetim her ay 5 gün geriye gelir ama hala olmadı.pazartesi günü hcg testi yaptırdım sonucum <2,00 çıktı geç döllenme olabilirmi hamile olma ihtimalim var mı sizce

Değerine göre yok ama doktorum 2 ile 5 arası şüpheli bir değer demişti testi tekrar yaptır bizede haber ver inşallah hamilesindir

MERHABALAR SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALIN İNŞALLAH MELEĞİNİZİ

SİZİN ADET GÜNÜNÜZDEMİ 3,3 ÇIKTI BENİM ADETİN 32. GÜNÜNDEYİM ORTALA 27-29 GÜN ARASI ADETİM SÜRER 21,60 ÇIKTI SİZCE UYGUNMU DEĞERİM

MERHABALAR SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALIN İNŞALLAH MELEĞİNİZİ

SİZİN ADET GÜNÜNÜZDEMİ 3,3 ÇIKTI BENİM ADETİN 32. GÜNÜNDEYİM ORTALA 27-29 GÜN ARASI ADETİM SÜRER 21,60 ÇIKTI SİZCE UYGUNMU DEĞERİM

Teşekkür ederim evet adet günüm 3.3 tü değerim sağlıklı bir hamilelik dilerim değerin çok iyi geç yumurtlama olmuş seninkide 2 hafta geriden geliyor büyük ihtimal benim bebeğim gibi tekrar hayırlı uğurlu olsun inşallah

Teşekkür ederim evet adet günüm 3.3 tü değerim sağlıklı bir hamilelik dilerim değerin çok iyi geç yumurtlama olmuş seninkide 2 hafta geriden geliyor büyük ihtimal benim bebeğim gibi tekrar hayırlı uğurlu olsun inşallah

içimi rahatlattınız arkadaşım çok teşekkür ederim yarını sabırsızlıkla bekliyorum değerim kaç olacak diye

güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kuzularımızı inşallah

içimi rahatlattınız arkadaşım çok teşekkür ederim yarını sabırsızlıkla bekliyorum değerim kaç olacak diye

güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kuzularımızı inşallah

Teşekkür ederim güzel sonuçlar alacağına inanıyorum

Degerin dusuk olmasi onemli degil arkadaslar. Saglikli bir sekilde yukselmesi onemli. Bebis haberlerine cok sevindim. Saglikla kucaklarimiza aliriz insallah hepimiz

Back