• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hcg 10un altinda olupta yinede hamile olanlar

vitaminsiiz

"Hiç soruyor muyuz kendimize; Fe eyne tezhebûn?"
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2016
284
87
18
Kizlar moralim cok bozuk dün kan testi yaptirdim bugünde sonucu 10un altinda cikti :KK43:
Ama hala da adet görmedim yumurtaliklarima igne batip duruyor sanki sagli sollu
Ovulasyon yaptigimda test pozitif cikti ama hamile degilim bu mümkün mü?
Birde yumurtlamadan 10-12 gün sonra hcg baktiripta daha sonrasinda hamile oldugunu ogrenen var mi?
Yoksa ben simdi kesin hamile degil miyim :cry:

Kizlar moralim cok bozuk dün kan testi yaptirdim bugünde sonucu 10un altinda cikti :KK43:
Ama hala da adet görmedim yumurtaliklarima igne batip duruyor sanki sagli sollu
Ovulasyon yaptigimda test pozitif cikti ama hamile degilim bu mümkün mü?
Birde yumurtlamadan 10-12 gün sonra hcg baktiripta daha sonrasinda hamile oldugunu ogrenen var mi?
Yoksa ben simdi kesin hamile degil miyim :cry:
Değer kaç çıktı

10un altinda ama kac onemli cunku 5 ten yukari ise yeni bir hamilelik degilse hamilelik yoktur oluyor yinede tam net bir deger verilmeli bence boyle sahibeli kalmis

Yarın tekrar soracagım kesin sonucu böyle diyerek me anlıyor anlamadım
Tekrar sorman bir anlam ifade etmez ki hic ugrasma yine kan ver hastanede ve degerini o sekilde ogren. Sana degerin 5 ya da 6 dese ne olacak onemli olan 2 gunde 2ye katlamasi...saglik ocaginda mi yaptirmistin ilk testi saglik ocaklari bu konuda cok lakayt kanini gondermeyenleri bile duydum ben niye zirt pirt kan vereyim ki onlarin sorumsuzlugu yuzunden

Birde tekrar kan vermememin nedeni, o gün kan vermeye gittigimde idrarda negatif cikarsa kan testini kendin ödersin özele geciyor dedi baktik idrarda negatif cikinca 30€ verdim kan tahlili icin, bilemiyorum almanya da yasiyorum burda her doktor mu böyledir acaba, bende bekleyeyim dedim madem

Birde tekrar kan vermememin nedeni, o gün kan vermeye gittigimde idrarda negatif cikarsa kan testini kendin ödersin özele geciyor dedi baktik idrarda negatif cikinca 30€ verdim kan tahlili icin, bilemiyorum almanya da yasiyorum burda her doktor mu böyledir acaba, bende bekleyeyim dedim madem

tekrar idrarda bak ozaman cnm duymustum almanyada boyle kan vermenin sıkıntisini

Canim sogan kurune neden basladin ki henuz adet olmadiysan bi suphe var demektir belkide hamilesindir

Kızlar ben 5gün önce soğan kürüne başladım 2 gün önce ise adet oldum cok sükür tam iki ayın üzerine oldum konuyu açmıştım barı sonunu yazayım dedim

Back