- 9 Şubat 2022
- 486
- 126
- 33
- 24
- Konu Sahibi Gamzeli 11
HCG yaptırdım 0.454 çıktı böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim adetime daha var başına gelen hamile kalan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adetıne daha varmıs daha yerlesmemıs bıle olabılır. yanı adete dgru ıdrar testı yap cıkarsa kan ver bence. adete 5 gun varken 0 ama 4 gun varken 3 4 cıkabılır :) yani ya da 2 gun kala ıdrar testınde sılık ogrenebılırsın.. ya da gec dollenme olmustur adetın gecıkınce kanda cıkabılır.HCG yaptırdım 0.454 çıktı böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim adetime daha var başına gelen hamile kalan var mı
Aynı şekildeyim reglime 10 gün varken dayanamayıp test verdim. 0.320 çıktı bekliyorum ki yükselsin diyeadetıne daha varmıs daha yerlesmemıs bıle olabılır. yanı adete dgru ıdrar testı yap cıkarsa kan ver bence. adete 5 gun varken 0 ama 4 gun varken 3 4 cıkabılır :) yani ya da 2 gun kala ıdrar testınde sılık ogrenebılırsın.. ya da gec dollenme olmustur adetın gecıkınce kanda cıkabılır.
İnşallah yükselir benimde adete daha var bekliyorum bakalımAynı şekildeyim reglime 10 gün varken dayanamayıp test verdim. 0.320 çıktı bekliyorum ki yükselsin diye
İnşallah bakalım artıkadetıne daha varmıs daha yerlesmemıs bıle olabılır. yanı adete dgru ıdrar testı yap cıkarsa kan ver bence. adete 5 gun varken 0 ama 4 gun varken 3 4 cıkabılır :) yani ya da 2 gun kala ıdrar testınde sılık ogrenebılırsın.. ya da gec dollenme olmustur adetın gecıkınce kanda cıkabılır.
regle 12 16 gun kala yumurtlarsın zaten genel olarak :) en mantılısı adetı beklemek :)Aynı şekildeyim reglime 10 gün varken dayanamayıp test verdim. 0.320 çıktı bekliyorum ki yükselsin diye
Dayanamadım.. geçen ay 0.100dü geçen aya göre çok az bile yüksek olması mutlu ettiregle 12 16 gun kala yumurtlarsın zaten genel olarak :) en mantılısı adetı beklemek :)
Ben geçen ay düşük yaptım bu ayda adetim lekenme şeklinde geldi acaba mi diye verdim beni de mutlu eti ilk kez 100 üstünde gördüm bakalım artıkDayanamadım.. geçen ay 0.100dü geçen aya göre çok az bile yüksek olması mutlu etti
2 bile cıkabılır 0.dan sonra her ay degısken deger cıkar. Hayırlısıyla güzel haberler verDayanamadım.. geçen ay 0.100dü geçen aya göre çok az bile yüksek olması mutlu etti
İnşallah vardır umarım mutlu olursunBen geçen ay düşük yaptım bu ayda adetim lekenme şeklinde geldi acaba mi diye verdim beni de mutlu eti ilk kez 100 üstünde gördüm bakalım artık
İnşallahİnşallah vardır umarım mutlu olursun
İnşallah2 bile cıkabılır 0.dan sonra her ay degısken deger cıkar. Hayırlısıyla güzel haberler ver
İnşallah