Beta Hcg

glory13

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2025
123
18
13
24
Merhaba arkadaşlar daha önce konu açmıştım, ama hamile olmadığım konusunda baya belirtiler yaşadım sonrasında, fakat Ocak 17 de adet gördüm en son ve gelen giden yok erken gebelik testleri de negatife döndü fakat bu beta Hcg böyle bişey oldu anlamadım anlayan varsa yardım eder misin yükselir mi ? Var mıdır ?

Eklentiler

• IMG_9447.webp
    IMG_9447.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 219
Merhaba arkadaşlar daha önce konu açmıştım, ama hamile olmadığım konusunda baya belirtiler yaşadım sonrasında, fakat Ocak 17 de adet gördüm en son ve gelen giden yok erken gebelik testleri de negatife döndü fakat bu beta Hcg böyle bişey oldu anlamadım anlayan varsa yardım eder misin yükselir mi ? Var mıdır ?
Üzgünüm ama negatif hcg değeriniz😔

1.20 çıktı ya bugün ki o yüzden dedim
Çok haklısınız belki yükselir o kadarını bilemiyorum ama benim bildiğim 2nin üstüne kadar hatta bazı doktorlar 5in üstünü gebe kabul ediyor 2nin altında dalgalanmalar olabiliyor diye biliyorum

Maalesef değeriniz negatif.. 😔
5 üzeri pozitif sayılıyor. Sizin değerleriniz birinde Dursunbey Dev.Has. 0.100 altı bir değer
Bir diğeride Balıkesir’de yaptırdığınız 1.20 altı bir değer.

İkiside farklı yerlerde yapılmış. Maalesef laboratuvar farkı oluyor sonuçlarda.
Eğerki gebelik olmuş olsaydı bir diğerini en son yaptığınız yer ile aynı olması gerekir lütfen.

Maalesef değeriniz negatif.. 😔
5 üzeri pozitif sayılıyor. Sizin değerleriniz birinde Dursunbey Dev.Has. 0.100 altı bir değer
Bir diğeride Balıkesir’de yaptırdığınız 1.20 altı bir değer.

İkiside farklı yerlerde yapılmış. Maalesef laboratuvar farkı oluyor sonuçlarda.
Eğerki gebelik olmuş olsaydı bir diğerini en son yaptığınız yer ile aynı olması gerekir lütfen.
sizce bende gebelik var mı bugün adet tarihim

Eklentiler

• IMG_2011.webp
    IMG_2011.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 63
Sizde gebelik var ama daha çok erken Hergün kan vermeyin. 2 güne bir aynı yerde aynı saatte verin ki değerinizin katlandığını görün. Yoksa doktora gidesine kadar 10 kere kan verirsiniz böyşe

Bunu bu değerle bilemeyiz ☺️
Var veya yok diyemem var gibi duruyor ama kesin var demek yanlış olur.
Kullandığınız ilaç iğne ve benzeri bir şeyler varsa onlarda yalancı pozitif yapmış ola bilir, öz geçmişinizi bilemem ☺️

Adetiniz 1haftayı geçtiği gün kanda betaya baktırın lütfen, 50üstü kesin gebelik diye sayıyorlar
Ve aynı hastanede baktırın lütfen, saat o kadar önemli değil

Merhaba arkadaşlar 1.69 çıktı beta değerim yumurtlamadan sonra 8. Gün kan testi yaptırdım

Sizce var mı gebelik oluşmaya mı başlıyor rahim duvarı baya kalın demişti doktor

Back
X