Saç Uzatma Yöntemleri hc hair care kullanmaya basliyorum...

ben Hc' den çok memnun kaldım tüm ürünlerini kullandım hepsi de güzel özellikle Hc ovex harika... güle güle kullanın

Ben sadece saç diplerime sürüp diğer kısımlara klasik zeytinyağı veya organik hindistan cevizi yağı ile devam ederim diye düşünüyorum yoksa dediğin gibi zaten 110 ml neyimize yetecek. Selective candır

Her bakım her saça yaramıyor, benim yağlı bakımlar saçımı uzatıyor ama sinameki vs ile de ben sonuç alamamıştım mesela ama arkadaşlarımın saçları çok güzel uzadı, saç tipi herhalde... Şu an saçlarının sağlıklı olması zaten en önemlisi, snein adına sevindim.

ben Hc' den çok memnun kaldım tüm ürünlerini kullandım hepsi de güzel özellikle Hc ovex harika... güle güle kullanın

Ovex için herkes çok iyi şeyler söylemiş ben sipariş etmedim çünkü elimde kullanılmayı bekleyen çok fazla ürün var ama belki deneme boyu falan yollamışlarsa denerim. Teşekkür ederim canım

Benim ciciler geldi, ovex testerı çıkmadı ama olsun... Bu akşamdan itibaren kullanmaya başlayacağım.2 ay sonra yorumlarımı yaparım

Yalnız ambalajını çok kaliteli ve başarılı buldum umarım üründe o derece başarılıdır...

Birde kızlar sizce haftada 2 sadece hc yi mi kullanayım yoksa 2 kere hc harici kendi bakım yağlarımı kullanmaya da devam edeyim mi dersiniz? Ben normalde haftada 3 kere falan yağ bakımı yapıyorum çünkü ve yeni çıkan saçlar görülmeye değer doğrusu...

Son düzenleme:

iki ayın dolmasına az kalmış merak ettim nedir durumunuz?

Kızlar ben de Hc kullanıyorum. Normalde saçıma bakım yağı sürer ve bi daha kullanılmamak üzere ürünü kaldırırım ilk kez bakım yağının ardından saçlarım deli gibi dökülmüyor. her yerde reklamını görünce bal reklamı gibi bu ne dedim biraz soğudum ama yok cidden işe yarayan iyi bir ürün. dün saçlarımdaki parlaklığı ve iyileşmeyi babiş de farketti
şampuanı çok sert yapıyor yalnız - sanırım yağı arındırmak için öyle yapılmış.

merhaba burda bahsettiğiniz yağın resmini koyabilir misiniz acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…