Saç Uzatma Yöntemleri hc hair care kullanmaya basliyorum...

kuzu27

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2013
47
2
6
34
İzmir
Internette denk geldinizmi bilmem kizlar hc hair care ürünlerine inanilmaz yorumlar okudum ve cevremde kullananlar cokk memnun.sampuan ve sac bskim yagi persembe elimde olacak tamamen bitkisel asla kimyasal yok deneyip gorucem.buarada bende sinameki kürü yapanlardanim ve cok memnunum

Mesajın üzerinden epey geçmiş, ne durumdasın?

Mesajın üzerinden epey geçmiş, ne durumdasın?

ben geçtiğimiz yaz Hc kullandım çok memnundum, saçlarımı dinlendirmek için bi süre ara verdim ancak tekrar başlayacağım. Barcelona kullnadım Hc den sonra ama Hc daha iyi, kullandığım dönemde saçlarım daha hızlı uzadı

Cevabın için teşekkür ederim canım... Elimdeki kendi yaptığım karışım bitsin bende bir deneyeyim diyorum kafayı taktım, almadan duramam...

En fazla kepek yapıyor, bir şey olmuyor merak etme

cnm ben hc yi denedim gayet başarılı sende mutlaka denemelisin ki çok fazla kozmetik tutkunluğun olduğunu düşünerek bunuda yorumlaman gerek diğer başlığa yazdığım gibi pişmanlık içindeyim saçlarım yandı!!!

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kıyamam ben sana çok üzüldüm Sırası gelince deneyeceğim canım...

Kizlar bende birsey sormak istiyorum.
Ben 23 yasi dayim ve 3 yildr saclarimda acayip azalma görüyorum ki benim saçım ince telli kivircikti müthiş kabarirdi. Şimdi kabarmasina hasret kaldım
Bunun etkisinin kullandgm ilaclarda etkili oldugunu düşünüyorum. Cunku ben mide ilaclari reflum ve gastritim var.
Migren ilaclari.
Antidepresan bnuda bazn mgrenm için baznde takintilrm için verilmisti.
Pko olduğum icinde hormon ilacı kullanıyorum.
Ve dikkat eksikligi ilacı derken cok kulanndgm ilaclrim vardr bnlar dönem dönem azalır dönem dönem artarlar.
Artık saçlarım daha hacimsiz. Hep kllandgm severek kullandgm saçlarımı hacimli yapan eli... Marka şampuanim bile etki etmiyor. Ne yapabilirim?
Saçlarım kivrcik oldgundanda sık sık kestiririm ama napsam bilmiyorum. Lurfen yardımcı olun :/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Pko'da lh deki artış kanda erkeklik hormonunun artmasına sebep oluyor bu aynı zamanda saç dökülmesi de yapar, sorumlusu kullandığın ilaçlar değil, doktorunun sana bunu açıklaması gerekirdi.İlk fırsatta bir kontrol yaptır ilaç yeterli gelmiyor gibi...

Ya saclarmda aşırı bo dökülme yok sadece duşta belirli bi miktar o da çokta değil. Ben sdece son 3 senemde üni deki hayatmda saclarmin azaldığını gördüm

Bende sebebini yazdım.

Bende sebebini yazdım.

Ya rica etsem kastettigini biraz daha açar mısın?
Benm senelik kontrollerim falan oluyor. Hani değerler vs. Hep normal. Hatta ben Diana 35 kullanıyordum 2 yildir falan progestan gbi ilacm vardi yeterli gelmediydi. Ondan dianaya başlamıştım.
Yan etkileri daha az diye 2 ay oncede yasmni verdi.

ara sıra kendi uydurduğum formülleri de deniyorum bisün saçlarım elimde kalabilir bu merakım yüzünden

Biraz önce sipariş verdim kızlar gerçi bloggerlara ücretsiz gönderim yapıyorlar anladığım kadarıyla ama parama geçer nazım, bilmem kaç takipçimin olmasını bekleyemeyeceğim doğrusu Gayet sağlamcı olarak da iki şişe aldım umarım yanında ovex krem de gönderirler o ürünü de merak ediyorum çünkü...

Bu arada kendi bakım yağlarım var hala bitmedi ama kıyamıyorum onları kullanmaya, hc yi bir deneyeyim sonuç alamazsam yine kendi yağlarıma dönerim artık

Hc yi bi dönem bende kullandım . Gerçekten faydasını gördüm o dönemde saçlarım uzadı ve kendine geldi biraz şmdi tekrar almayı düşünüyorum ah biraz uygun olaydı

Hc yi bi dönem bende kullandım . Gerçekten faydasını gördüm o dönemde saçlarım uzadı ve kendine geldi biraz şmdi tekrar almayı düşünüyorum ah biraz uygun olaydı

Küçücük şişe için gerçekten pahalı

Sen işe yaradı diyorsan demek ki sipariş vererek iyi yapmışım...

İdareten kullanacak bir şey arıyorsan eğer natura therapy saç bakım yağı var, barcelinoyu üreten akat kozmetik'in, ama bu yağ çok daha başarılı ve tamamen doğal, kozmar markette fiyatı 9.5 lira şimdilik bununla başla derim. Diyeceksin ki madem memnundun niye hc de aldın Hcnin içeriğinde ilgimi çeken bir kaç yağ var bu yüzden denemek istedim kaşındım kısaca

faydasını görürsün kesinlikle sende canım . Aynen biraz daha uygun olaydı süper olurdu sonuçta yağ yani sadece bide saç uzun olunca 4 5 kullanıma anca yetiyor bir şişe
Dediiğini yazdım bir köşeye canım bende şimdi selective nin keratin maskesine başladım . Bundanda çok memnunumm

Aldim bi ton para verip hic bir ise yaramadi. Duzenli de kullandim. Simdi sacimi boyatmiyorum bi suredir kestiriyorum duzenli olarak. Sampuan olarak bioblas kullaniyorum hic degistirmeden. Sacimi yikamadan yikamaya tariyorum. Disari cikarken fircaliyorum ve aksam yatarken. Duzlestirici kullanmiyorum. Masa nadiren. Oncesinde isi koruyucu suruyorum. Bunlari yaparken 2 yil gecti sacim cok saglikli suan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…