• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri HC 19 şampuan ve HC saçbakım kompleksi

yuzdeyuzakrep

Guru
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2008
1.606
13
358
Gaziantep
arkadaşlar bu sampuan ve kompleksten kullanan varmı internette hep karsıma cıkıyo-tatlicadiarzu-
kulanan ünlülerde yorum yapmıs cokbegenmişler ve tavsiye ediyolar CADIARZU
görenbilen duyan varmıı:uhm:

hihoyyyt
bende merak ediyorum ...kullanan hiç mi yok ....
yazık kız konu açmış sonrada kendi kendime tşk etmiş ....sırnaşık şey

gerçekten işe yarıyor..bende 1,5 aydır kullanıyorum..uzamayan saçlarım uzadı resmen..

hangi sac olsa uzar denilmis ama uzamaktan uzamaya fark var. Sacimi ayni anda kestirdigim arkdsiminki eski haline dönmùsken benimki uc parmak anca uzamisti. O yuzden uzamayan sac demekte haklisin bence :) madem bitkisel ve gercekten yarayabiliyo, almak istiyorum. Ne zaman ve ne kadara almistin canim?

Bir haftadır kullanıyorum. Uzatır mı uzatmaz mı bilemedim o yüzden ama deli gibi yumuşattığı kesin. Rahat rahat tarayamayalı yıllar olmuştu ama şimdi tarak yağ gibi akar oldu.

ben hem şampuanını hem de complex yağını aldım. tek seferde bi mucizesi yok. saçım çok ve kuru olduğu için şişenin yarısını kullandım ama bunu yapmamalıymışım. 2 kullanımlık anca kaldı. kullanmaya devam edicem. şampuanı biraz hacı yağı gibi kokuyor yalnız söyliyim:)

Fiyatı kadar marifeti yok bu ürünlerin. Hele de o şampuan ne öyle! Kokusu iğrenç, durula durula saçtan aralaşmıyor; kapağı da çok uyduruk. Yağına gelince; çok ağır. Bekarlar neyse de, evliler için Allah muhafaza boşanma nedeni bile olabilir.

arkadaşlar ben bakım kompleksini kullanıyorum yemin ederim ilk kullanışımda etkisini gördüm nası anladın die sorucak olursanız;normalde saç kremsiz hayatta çıkamam duştan, saçlarım tüleriyor çünkü ama ogün saç kremi kullanmadığım halde süperdiler.tavsye ediyorum hatta şimdi saç kreminide alıcam ama şampuanı hakkında çok ii yorumlar okumadım kendi şampuanımı kullanmaya dewam edicm yani..

bende bi sitede yorumları okumuştum,saçı çalı gibi yapıyor demişler.. faydası yok demişler.. vazgeçiyorum sankimm :S

arkadaşlar ben bakım kompleksini kullanıyorum yemin ederim ilk kullanışımda etkisini gördüm nası anladın die sorucak olursanız;normalde saç kremsiz hayatta çıkamam duştan, saçlarım tüleriyor çünkü ama ogün saç kremi kullanmadığım halde süperdiler.tavsye ediyorum hatta şimdi saç kreminide alıcam ama şampuanı hakkında çok ii yorumlar okumadım kendi şampuanımı kullanmaya dewam edicm yani..

bende almayı dusunuyorum ama kotu oluyor dıyenler var sen sampuanıyla bırlıkde mı kullandın baıkımını ve ne kadardır kullanıyorsun ?

Back