HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

deneme yaptım bakalım çıkmış mı haa bu arada oğluma iç zıbın almıştım ayriyeten

yaa dev gibi çıktı özür dilerim nasıl siliniyoo.bilen varsa silebilirmi

bakalım bu resinm nasıl çıkacak

Son düzenleyen: Moderatör:
....................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
kızz bu ne dur düzeltiyimde editten sil cok büyük olmuş bunlar

ghanelinin bebişinin cicileri kızlarr

teşekkürler canımm bu arada lcw gittim ve buldum senin aldığından bitanede başka aldım diz altına kadar gelen bi elbise 2 siylede çeker koyarım fotoları teşekkür ederim tekrar

Selam anneler:))
Edit tuşu kaldırılmıştır..adasu sen fotoları ekledikten sonra büyük boyutlu fotoları sileceğim canım,sayfa çok büyümüş..

Bu arada ben de temmuz annesiyim:) Hepinize iyi dileklerimi gönderiyorum..

Not: Edit tuşu bi süre aktif olmayacak,bilginize...

teşekkürler canımm bu arada lcw gittim ve buldum senin aldığından bitanede başka aldım diz altına kadar gelen bi elbise 2 siylede çeker koyarım fotoları teşekkür ederim tekrar

ok canım eklede görelim :dance:

bunlarıda babası almış oğluşuma ama malesef renklerini aynı almışş

sagol canım kötü olmuş yaa edit tuşunun kaldırılması cetvellerimizde gelmedi zaten daha offf offf:1no2:

cok güzeller ghanelicim Şeniz allah hayırlısıyla güle güle giydirmeye nasıp etsin inş.

kızlar çok güzel şeyler almışsınız gene güle güle giysib ebbişleriniz ..bende ekleyeceğim sizzlere en kısa zamanda oğluşuma aldıklarımı daha beşiğimiz gelmedi 1 au içinde anca gelecek ozaman koyarımm hepsını artıkk..

Fotoları çektik,pc'ye kaydettik..Gelelim foruma eklemeye..

Yukarda verdiğim adresi sık kullanılanlara ekleyin..Fotoyu buraya ekleyeceğinizde bu adrese girin..Sonra boyutunu küçültelim..Nasıl mı?
Bu adreste,resize image? yazan yerde 320x240 yazan yerin yanında ki imleci tıklayın yine böyle rakamlar çıkar..
İşte orası boyut büyütüp küçültmek içindir..Küçültmek için seçin 640x480 olanı seçin..

resize image? yazan yerde ki kutucuyu işaretleyin..Göz attan istediğiniz fototu seçip gerisini bildiğiniz gibi yapın..
Umarım bu bilgi işinize yarar..

Bebeğimden bebeklerine selam ve sevgiler...Kolay gelsin..

berşule merhaba, takvimlere ne olduğuyla ilgili bi bilgin varmı? yazı yazdığım zaman bian takvim geliyo sonra kayboluyo... bir daha gelmicekmi takvimler bi sorunmu var? teşekkürler...

berşule merhaba, takvimlere ne olduğuyla ilgili bi bilgin varmı? yazı yazdığım zaman bian takvim geliyo sonra kayboluyo... bir daha gelmicekmi takvimler bi sorunmu var? teşekkürler...

Bunu bir kaç arkadaş daha sordu ama kızlar,ben şu anda takvimi olan herkesinkini görebiliyorum..

Yani kimin imzasında takvimi varsa kendim dahil görebiliyoruz..Mesaj yazdıktan bir süre sonra çıkması normal,çünkü sonuçta onuda kopyalayarak yazdık imzamıza..Dediğim gibi takvimi olan herkesin ki şu anda görülüyor forumda:))Ama yinede bi araştıralım bakalım,belki bi hata vardır..
Sizi bilgilendirmeye çalışırım..

Bu arada hepinizin o minik bebişlerini BerŞule teyzesi yemez mi?Şeniz

Ben forum geneline bakmaktan burayla hiç haşır neşir olamıyorum..Ama dualarım sizlerle,lütfen sizlerde beni dualarınızdan eksik etmeyiniz..Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…