HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

Biberonumuzzz... üzerindeki siyah nokta da fazla sicak veya fazla sogukoldugunda uyari cikiyoo

buna benzer biberonlar Tefal baby de de var.. türkiyedekiler icin söylüyorum ..

cok güzeller canım bende o küvetten istedim sonra yazık o paraya diye almamıştım ben sonradan set aldım

hidennisko babaannesinin aldığı cicileri iyi günlerde kullansın bebişin.

askitooo küvetiniz emzikleriniz çok güzel ama biberonlar çok farklı geldi bana ben de bakıcaam şimdi tefal di dimii. bu arada güzel günlerde kullanın bebişinle

askito sen küveti daha uyguna almışsındır ordan ne kadar canım burda 75 ytldi sanırım

cok güzeller canım bende o küvetten istedim sonra yazık o paraya diye almamıştım ben sonradan set aldım

bende ilk bastan kiyamadim paraya .. sonra icimde kalacak dedim..dayanamadim aldim .. hem ilk cocuk .. yani kardesleri oluncada kullanirlar dimi mCx

tesekkür ederim cnm ..tefal baby nin deil .. ama ynisindan tefal baby dede gördüm .. tr de bulunur heralde.. :uhm:

bulamadım netten tefal baby nin biberonunu (

canim nette bulamazsan tefal ürünleri magazasina sorarsin .. sipharis verirlir belki ..

hidenisko askito güzel günlerde kullanın cicilerinizi....

askito gerçekten farklı ve güzelmiş biberonun ve küvetin Allah sağlıkla kullanmak nasip etsina.s.

canlarım benim hepinizin aldıkları çok güzel. aşkitooo hele küvetine bayıldım.

saolun kizlarrr :teytey:kocam saolsun walla .. o calisiyo ben harciyom :hooray::hooray:

hidennisko oglusun giysileri cok seker
gule gule giyinsin insallah oglun aminnnnnn

askito hatun sen o biberonu nerden aldin ebay mi gene ?

yessss ebay den ebay in en saglam üyesi oldum bebis sayesinde :roflol:
kezbancay hemen bakiorum cnm

kızlar herkese günaydın..askitocum bizim dönence biraz pahalı ama cok hoşumuza gitti aldık,gerçekten sizin oralarda bu tür şeyler daha uygun oluyor canım. senin aldıklarında cok güzel,hele o küvet şekermi şeker:icecream: burdada var ondan ama ben adasunun aldığı gibi almayı düşünüyorum.biberonda cok kullanışlı hepsini bebeişlerimiz güle güle kullansınlar herşey onlar için. yerim ben onları yaa:dance::sm_cool:

hidenisko güle güle kullansın canım bebeğin.......
askito seninde aldıkların çok güzel güle güle kullansın efe paşa... biberon çok orjın bayıldımm....

Az evvel pa$amin arabasida geldi kizlar.. daha önce aldigim sitedeki resmini koymustum ama renkleri biraz farkli geldi yine koyayim dedim .. aslinda sipharis verirken ayri heyecan ..eve gelince ayri heyecan oluyo ..kusura bakmayin artik ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…