HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

daha vakit var canım sıkma canını gel hem ablanı ziyaret et hemde alışveriş için gezersin almasanda fikir edinirsin

baharatcım aldıkalrın çok güzel güle güle kulln inşallah canım...

kız zinedella baharat yaptın benisırnaşık şey ilkokul yıllarım geldi aklıma sağol canım teşekkürlera.s.

kız zinedella baharat yaptın benisırnaşık şey ilkokul yıllarım geldi aklıma sağol canım teşekkürlera.s.

ayyy canım hiç gülesim yoktu.:roflol:ama ne yalan sölim bende ilk gördüğümde baharat zannetmiştim.sonra dikkat ettim oan bile böyle gülmüştüm:roflol:

AY ZİNEDELLA VE BAHARALTI ÖLDÜM GÜLMEKTEN VARYA ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN

ne yalan söyleyeyim bende baharatlı diye okumustum...:1hug:

aldıkların coook guzel
fisher price bende cok begenmistim oda yapacagim zaman alacagım oglusumaa:asigim:

kıslar bu arada ogluşumun yeni cicileri
ben artık almaktan vazgecmistim ama babannesi almıs bunlarıı

pijamazv2.th.png
pijamalarımızz

sorttrg9.th.jpg

tisortqt8.th.jpg

Son düzenleme:
hidennisko canım çok güzelmiş babannesinin aldıkları güle güle giysin bebişin.ah ah nerde bizimkinin babannesinde bu cömertlikkk

biraz daha büyük koysan daha iyi görürdük ben anlamadım vallahiii

HiDENNİSKO GÜLE GÜLE GiYSİN BEBİŞİN.
ÇEVREMDE BİRİ UFAKTA BİR HEDiYE ALSA MUTLU OLUYORUM.
BU BENİM HEYECANIMA ORTAK OLDUĞUNU GÖSTERİR.
SENİN İÇİNDE ÖYLEDİR SANIRIM.
AĞIZ TADINIZ BOZULMASIN.

kıslar bu arada ogluşumun yeni cicileri
ben artık almaktan vazgecmistim ama babannesi almıs bunlarıı

pijamazv2.th.png
pijamalarımızz

sorttrg9.th.jpg

tisortqt8.th.jpg

cok sirinler canim .. bende sortlu takim baktim bugün begenmedim .. hepözel biseyler olsun istiyorum .. heryerde ayni seyler var :S

canim aynisindan bende alicam cok güzel bisee ama fiyatini görünce sok gecirdim resmen :1shok::1shok: burda 40 ytl civari :uhm:

canım sen al ordan bize yolla :KK70: en azından kargo parasıyla bile okadar pahalıya gelmez :KK70:

cok sirinler canim .. bende sortlu takim baktim bugün begenmedim .. hepözel biseyler olsun istiyorum .. heryerde ayni seyler var :S

evet ama bebek olunca pek de degisik seyler yok maalesf erkeklere de oyle :1no2:

biraz büyüyünce cool giydiriris bizde

gordum gordum yazmamısmıyım cok begendim diye hatta kıslara daha guzel erkeklerinki cirkin demistim yaaaaaaa:eek:

BENDE SANA SENİN YAKIŞIKLI OĞLUN YETER DEMİŞTİM :))
AMA HEYECANDAN DELİ OLUYORUM. O NEDENLE İÇİM İÇİME SIĞMIYOR.
AHH KIZIM BİR DOĞSA CİCİLERİNİ GİYSE KULLANSA,
HAFTA SONU ODASINI BOYATACAĞIZ, SONRA DA MOBİLYASI GELECEK.
BEN EVLENİRKEN BU KADAR HEYECAN YAPMADIM YA :))

walla bende evlenirken o kadar özenmedim
ama bu farklı ya
esyalarını yıkıyorum bende simdi
sevip durdum
göbegime koydum bazı cicilerini

X