HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

ay aynen mevlüt kıyafetine bayıldım
kızlarınki guzel walla
erkeklerinki cok cirkin bence
ben oglusuma ne giydircem yaaaaaaaaaa

hidencim neden öle dion kızz kızlar için daha çok seçenek var ama erkeklerinkide çok güzel bence papyonlu yelekli takımlar var ben onlardan alıcamm kimbilir ne kadar güzel olurlar içinde bizim oğluşlarımız çirkin bişi olsa bile onları güzelleştirir...:sm_cool::icecream:

aaaaaaayyyyyyyyy kııızzz senace mevlüt kıyafeti ne cici öyle bayıldım yaaa... ben de kzıma alıcam ama doğduktan sonra almayı düşünüyom çok tatlı maaşallah.. walla battaniye çok iyi düşünülmüş bence bir tarafı nevresim gibi serin tutar alt açma minderin de çok şıkmış... güle güle kullansın kıjın :)

kızlar bu hafta sonu eşimle bakırköye bu civciv bebenin,kiraz bebenin olduğu yerlere gittik, ufak yataklardan almak için,netten araştırdım ona göre kraftın bi modelini beğendim yerinde görüp beğenir alırım demiştim,hemde biraz gezerim dedim, gittim ama hepsi kutuda olduğu için açıp göstermiyorlar bende dedim ozaman internetten sipariş vermek daha mantıklı resmini ekliycem becerebilirsem :))
sonuçta aldım,bikaç parça kıyafet,yatak dönencesi fisher price, kendim için gecelik sabahlık iç çamaşırları güzel keyifliydi,ama dönüşte deniz otobüsüyle anadolu yak. olduğum için eziyet oldu eşime onları taşımak,eve kendimi zor attım o akşam.
http://www.civcivbebe.com/productDetail.aspx?ID=1085

Baharalti Canim Aldiklarin çok Güzel Ama Bi Dönence Için Okadar Para Vermezdim Hernhalde Bilmem çok Pahali Geldi Bana Ama Tabi Senin Bileceğin Bişey Allah Güzel Günlerde Kullanmayi Nasip Etsin Inşallahh

baharaltı güle güle kullan aldıklarını canım..
dönenceni gördüm bi arkadaşım aldı aynısından çok pil harcıyo haberin olsun bide bebeği daha 4 aylıkken bozuldu... inşallah bi sorun yaşamazsın canımm.. ama çok güzel bişeyy

DÖNENCEYE BAYILDIM :))
GÜLE GÜLE KULLANIN.

BAHARALTI ALIŞVERiŞ YAPARKEN ÇOK KEYİF VERİYORDA,
DÖNÜŞ YOLU HEP ÇİLELİ.
HEM YORGUNLUK, HEM PAKETLER AĞIR GELiYOR...

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar hepinize teşekkür ederim,dönenceyi eşim cok beğendi o istedi tavana ışıkda veriyomuş,müzikde çalıyomuş diye sevindi durdu:teytey: bende o istedikten sonra seve seve aldım tabi:dance:

kızlar uyku seti alan varmı nerden aldınız nettenmi bende alacamda hala zaman bulamadımm alan varsa lütfen yerini ve fiyatını ben ankaradayımm öpp

bende ankaradayım yelsan ulusta samanpazarında çeşit çok
bebe mağazalarından alabilirsin .... ben keçiörende taç tan aldım canım 90 ytl ye

kızlar uyku seti alan varmı nerden aldınız nettenmi bende alacamda hala zaman bulamadımm alan varsa lütfen yerini ve fiyatını ben ankaradayımm öpp

UYKU SETİNİ NETTEN ALMANI TAVSİYE ETMEM. ( Kalitesini bildiğin ürün olursa ayrı )
BEŞİĞİNİ ALDINIZ MI?
ALMADIYSANIZ EĞER, BEŞİK ALDIĞINIZ YERDE BEŞİĞE UYGUN ÖLÇÜLERDE
ALTERNATİF MODELLER DE GÖSTEREBİLİRLER.

ben alışveriş yaptığım yerden alsım alpay bebeden çok güzel 110 ytl ye almıştım zaten 100 civarı heryerde daha ucuzları işe yaramaz

canım ben aldım...magazadan aldık, kendi özel dikimleriydi...160ytlye aldım ben...60ytlden baslıyor,300ytlye kadar var...

bende ankaradayım yelsan ulusta samanpazarında çeşit çok
bebe mağazalarından alabilirsin .... ben keçiörende taç tan aldım canım 90 ytl ye

canım bir yere baktım taç dedi ama üstünde kristal yazıyordu kenarlıkları hoşuma gitmedi ben kenarlıklarını ayrı ayrı istiyom kristal dedi 80 dedi ama taç yazmıyordu seninkinde taç yazıyormu tüm gün işteyimm keçiöreninde osamanlı pazarı mechul sanırsam ordanmı aldınn yoksa

yok canım .. ben mecidiye var orda taç mağazası ndan aldım 115 dedi ama 90 a aldım peşin olunca

taç da markalara ayrılıyo kristal de saten de tac ın canım dikkat etmedim üstüne ben görünce aldım hemen zaten ..ama eğer yakınsan keçiörende osmanlı pazarıda gayet hesaplı

canım oralarda çeşit çok olmaz en iyisi haftasonu git alışverişini yap.. içinede siner ..interneten baktığım çoğu şeyi daha hesaplı aldım ben ..

X