HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

SİZE BAHASETTİĞİM BATTANİYE, BİR YÜZÜ KUMAŞ ve BEBİŞİMİ TERLETMEZ.
NEVRESİMİ DE VAR.
BEBEKO YORGAN TAKIMI DİYE GEÇİYOR AMA, BATTANİYE YE DAHA ÇOK BENZİYOR :))
ALT AÇMA MİNDERİMİZDE ÇOK GÜZEL :)
BUNLARI DA BABAANNEMİZ ALMIŞ :))

fotoraf0159ui6.jpg

fotoraf0160vr6.jpg

fotoraf0161kr8.jpg

senace çok güzeller arkadaşım mevlüt takımı ne kadar çok parçalı birşeymiş. çok kullanışlı görünüyor:asigim:. battaniye niz ve alt açma minderiniz de çok güzel güzel günlerde kullanın cici kızınla:nazar::emir_bebek::nazar:

senacecim çok güzelmiş ya kızının mevlüt kıyafeti.içinde nasıl şirin görünür.maşallah maşallah.anneanneside pek zevkliymiş.ya biz almadık oğluma mevlüt kıyafeti falan.kimseninde aklına gelmedi.gerçi erkeklerinki kızlarınki kadar güzel olmuyor ama yinede özendim.bizdemi alsak napsak?battaniyesi,alt açması da çok güzelmiş.iyi günlerde kullanın inşallah. :nazar::nazar::nazar:

ayy kızlar aldıklarınız çok güzel üstlerine giydirince kimbilir ne tatlı olcak bebişler. ayy heycan yaptım bak şimdi.:dance::dance::dance::dance:

kızlaar aldıklarınız çok tatlı ben 2 gündür yoktum baktım ekledıklerınıze hepınızınkıler çok güzel çok tatlııı..güle güle giysın bebişlerınız...

ay aynen mevlüt kıyafetine bayıldım
kızlarınki guzel walla
erkeklerinki cok cirkin bence
ben oglusuma ne giydircem yaaaaaaaaaa

ay aynen mevlüt kıyafetine bayıldım
kızlarınki guzel walla
erkeklerinki cok cirkin bence
ben oglusuma ne giydircem yaaaaaaaaaa

CANIM ÖYLE DÜŞÜNME.
ERKEK BEBİŞLER iÇİN DE ÇOK GÜZEL CİCİLER VAR.
SENİN OĞLUŞUNUN KENDİ YAKIŞIKLILIĞI YETER :nazar:

ayy kızlar aldıklarınız hepsi super seyler yahu
bayildim kezbancay patikler taraklar makaslar falan hepsi hos cok guzel
gule gule tara saclarini bebislerin insallah

askito senin de cok tatli salopeti falan
gule gule giysin efe bey insallah

senace senin battaniye falan mevlut kiyafeti hepsi super

herkes bi suru sey aliyor ben daha bi sey alamadim getti hahahaha :)

senace coook tatliii elbiseniz masallahh..
hafsaa ne topu kiz? biseymi kacirdim :S

kız bu sırada sen nasılsın tekrar top oynamayı dusunuyon nu çorumluuuuuuu

iyiyim cok sukura.s.
evet canim oynamayi dusunuyorum
yarin oglumu okula yazdircam dokuzuncayda okullar baslicak gidecek o zaman
yarin gidip kayit yaptircam ve orda yakinlarda
basket sagsi ve kucuk futbol yeri var cocuklar icin oglum oynamak istiyor esim ben oglumuz gidecez oynucaz insallah :eek::emir_bebek:insallah sancim falan olmaz olursada ben oynamam esimle oglumuz oynar sengözlerimebaksanab

kızlar hepinizin aldıklarına tek tek baktım. hepsi çok güzeller.. güle güle giysin bebişleriniz..

bi kaç gün yoktum yine doldurmuşsunuz valla... askito tulum bi harika.. içinde çok yakışıklı olacak senin ufaklık... senace hepsi çok güzel ama mevlüt elbisen ayrı bi güzel. ben mevlüt elbiselerini çok sevmiyordum ama seninki gerçekten çok güzel...

Ayy Kizlar Hepsine Baktim Aldiklariniz çook Güzel Yaa Allah üstlerinde Gördüğünüz Günleride Gösterir Inşallah

senace ve askito aldıklarınız çook güzelmiş güzel günlerde giysin bebişleriniz...

dev189pp___.png

çok güzelmiş senacecim ne tatlı olur kimbilir içinde güle güle giysin inşallah:sm_cool:

X